Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ivčo to máš pravdu
Pro holčičku jsem chtěla Natálku, ale nakonec to vyhrála Amálka
-hrozně se mi líbí
@PavlaPir Pavli, taky moc pěkný, obě jména se mi líbí. Taky jsme o nich uvažovali, ale Natálku už v rodině máme…
Ivi mě teda prikladani nebolí, ale je mi maličký líto má hlad a musím počkat až se mléko vytvoří. Tak už má dudlik, ale nemáme problém s prisavanim. Jen dělohy jak se zavynuje bolí víc jak po prvním porodu. Ale jinak mi vůbec nepřipadá, že jsem včera rodila
.
PavloPir a ostatní- také máme vybranou Natálku!!! jenže v rodině s tím mají probém- že prý je to cikánské jméno - ale mě to nevadí, mě se líbí.
Holky dneska jsem si ty testíky vyfotila tak přikládám fotku.
Jo a Pavlo jsi kabrnák, že ještě držíš a netestíš, to já jsem srabík a testuju každý den, jsem už z toho magor fakt.
Holky, jak to tady tak čtu, tak se dávají pořád ta samá jména, Terezka, Matěj, Matyáš, Natálka, Anna, Lucie, Jakub, Tomáš…mě to už teda dost vadí(to ale nic proti Vám
),jako kdyby nebyly v kalendáři jiná jména a řekla jsem si, že chci dát nějaké klasické české pěkné jméno. Vybrala jsem po mamce Alenka, pak se mi líbí Gita a pro kluka asi Petr. Ještě mi to přijde brzy, ale to víte, už nad tím člověk přemýšlí. Nechci se dočkat toho, že moje dítě bude chodit do školy, kde se polovidna dětí bude jmenovat stejně. ![]()
@popina píše:
@Petulka II týýjo, hezky se ti to vybarvuje![]()
![]()
jo jo vybarvuje, ale je to 15 minut co jsem začala zase krvácet už nemůžu fakt.::::
@Petulka II píše:
jo jo vybarvuje, ale je to 15 minut co jsem začala zase krvácet už nemůžu fakt.::::
dopr…ale třeba to ještě může být ok. Kámoška prej krvácela normálně ![]()
@slunečnice81 píše:
Holky, jak to tady tak čtu, tak se dávají pořád ta samá jména, Terezka, Matěj, Matyáš, Natálka, Anna, Lucie, Jakub, Tomáš…mě to už teda dost vadí(to ale nic proti Vám),jako kdyby nebyly v kalendáři jiná jména a řekla jsem si, že chci dát nějaké klasické české pěkné jméno. Vybrala jsem po mamce Alenka, pak se mi líbí Gita a pro kluka asi Petr. Ještě mi to přijde brzy, ale to víte, už nad tím člověk přemýšlí. Nechci se dočkat toho, že moje dítě bude chodit do školy, kde se polovidna dětí bude jmenovat stejně.
to máš pravdu!!Anna se mi ale taky líbí (je to moje mamča a manželovo babi) Ale asi půjdu do Moniky, Simony, MArtiny. Ale jako těhotná ještě nejsem že…takže spíš takové snění ![]()
@Petulka II A je to spíš špinění nebo jasně červená krev? já jsem taky ze začátku někdy špinila
@Petulka II zajdi si k lékaři, na nic nečekej, můžeš mít hematom jako já.....dali by Ti na to léky…
@popina ale brzy budeš, Moničku teď dala moje švagrová…Simonka je taky hezké jméno.....je moc hezkých jmen a mrzí mě, že se pořád dávají ty samá jména ![]()
Peťulko super, krásně ti to testy ukazují, ale pro jistotu si raději zajdi do caru, ať tě uklidní, že je vše v pořádku a třeba na to krvácení něco dají. A taky hlavně pořádně odpočívej. No my jsme u prvního měli u holky Nikolu, ale věděli jsme, že to bude kluk
A teď to vede Amálka, Natálek je teď hodně ![]()
Slunečnice ono je to jedno, že jich je spoustu, prostě je to tvoje dítě a chceš pro něj jméno, které se líbí tobě. Já bych třeba nedala jméno, které se mi nelíbí, jen proto, že to téměř nikdo nemá, tím se ale do tebe samozřejmě nechci navážet, nebo tak něco. Jinak podle průzkumů teď vede Jakub a Eliška, prý trumfli dlouholeté vítězství Tereze a Matějovi ![]()
Ahoj holky prosim jak dlouho pregnyl ovlivnuje test kdy muzu zkouset aby to nezkreslovalo vysledek?