IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
791
26.12.12 09:23

@Ivča78 tak to jsem ráda, že to nebylo tak strašný, ale i tak asi nic moc, ale už to máš za sebou a jste v pořádku ato je hlavní. Deníček si ráda přečtu, taky bych ho mohla napsat, jak to může být v pohodě a krásný a krátký :-), abych potěšila nastávající maminky :-). Co Nelinka, jak spinká a máš dost mléka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
26.12.12 19:31

Holky prosím poradíte? Může se v těhotenství používat nasivin nosní sprej? Mám asi nějaký ten dětský. Mám totálně ucpaný nos a potřebovala bych ho něčím prošťouchnout. Bohužel jsem již vyhodila příbalový leták :/ a na netu píšou po poradě s doktorem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
797
26.12.12 21:40

@PavlaPir Ahojky, prosím tě mám stejný problém a v lékárně mi dali kapky Pinosol, ale když máš ty dětské, tak by to snad nemělo nic udělat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1059
27.12.12 17:21

@bkrocek já to do lékárny vůbec nestihla, tak jsem do toho nakonec šla. Stříkla jsem jen jednou před spaním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.12.12 21:41

@Dana 79 Dančo, malinká je docela hodňoučká, ale radši to budu šeptat hodně potichu, abych to nezakřikla. Víš, jak to je, když člověk něco pochválí. Mléka mám doufám zatím dost, prsa se mi teda moc nenalévají (v porodnici jsem je měla k prasknutí), ale to je asi tím, že se upravila tvorba mléka podle potřeb malé. Jinak Nellinka je spokojená, tak si říkám, že hlad snad nemá. Jen ji trápí trošku bříško. Ale po hororu, co jsem zažila s Adámkem, kdy mi prořval první čtyři měsíce, tak je to procházka růžovou zahradou. Co vy, už jste zdraví a co malá, je taky hodná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
27.12.12 21:44

@PavlaPir Pavli, tak jestli je to dětský Nasivin, tak snad ano. Jinak já jsem taky používala Pinosol, ale když bylo nejhůř, tak jsem si taky kápla Vibrocil, který by se taky moc neměl. Mě doktor v CARu řekl, že většina výrobků léků se jistí tím, že napíše, že radši v těhotenství neužívat nebo po poradě s lékařem a napíší to jenom proto, aby nebyly případné problémy, ani k tomu není vždy důvod. Řekl mi, že nejdůležitější je, abych se uzdravila já, tak bych se toho tak nebála. Zkus si udělat napářku, hodně horkou vodu co sneseš a ponořit si do ní ruce po lokty, klidně i ručník přes hlavu a dýchat tu páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.12.12 14:26

@Ivča78 tak to je dobře že je malinká hodná. Mě taky to mliko uz tak netlaci, oni si vytáhnou co potřebují, mám vahu, tak si ji občas vážim před krmením a někdy vypije 50 ml a někdy 120 ml a je spokojená, tak i tak. Jinak Anetka je už ok, ale ještě ji z nosníku trochu odsaju. Malá je veselá začíná se smát a pěkně přibrala. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.12.12 15:18

@Dana 79 Dančo, tak to je fajn, že máš doma váhu, já ji měla u Adámka půjčenou, ale teď nemám, tak netuším, co malá vypije, ale tak snad jí to stačí. Jen někdy do půl hodinky po nakojení pláče, ale to není podle mě hlady, ale podle toho, jak se kroutí, tak ji spíš bolí bříško. To je dobře, že už jste zdraví, ono to všude řádí, manželovi rodiče jsou taky nachcípaní a my s nimi byli v kontaktu, než to vypuklo, tak trnu, abychom to nechytili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
28.12.12 17:12

@Ivča78 no to řádí strašně, už aby pořádně mrzlo, aby ty bacily pomrzly. Na tchánovce bacha, není to sranda když to mimčo chytne, Anetce to pořád nechce uplně přestat, ale je dobrá už je to snad téměř fuč. Malá se mi po jídle taky někdy kroutí, ale když jí dám prso, tak nepije jen cumlá potvora, tak hlady to nebude opravdu, když jí zvážim, tak má nasosáno v bříšku 80-100 ml. Už přibrala 0,5 kg strašně se změnila, je taková kulaťoučká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.12.12 18:40

@Dana 79 Dančo, taky si myslím, že když se vzbudí tak brzy po kojení, tak to není hlady, ale pro bolení bříška, taky ji vždycky zkusím znovu přiložit a už si jenom dudlá než zase usne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
28.12.12 18:41

@Dana 79 júúúú, úžasné fotečky, moc vám to sluší, holky :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
29.12.12 09:24

@Ivča78 ty děti tak strašně rychle rostou ach jo :). Kyž vidím Nikolku, jak tam na té fotce drží Anetku, tak je to hrozný, taky nedávno byla Niky malinká a teď je velká skoro jako já :). S tím kojením, Anetka se naučila, že když je ospalá a nemůže usnout, tak plive dudlík a chce prso, ale já už je mám tak rozdudlaný, že jí opravdu nedám, ale to kojení každý 2 hodky mi taky dává. Někdy vydrží i 4 hodiny a je hodná a to vypije stejnou dávku, jako když chce po 2 hodinách, tak nevím, ale podle toho jak hodně čůrá a přibírá je to asi ok. Dr říkala, že se mám řídit podle ní, jak chce pít, je fakt, že má občas jen asi žízeň a ne hlad, tak se napije a dobrý. Když se ti malá u prsa uklidní a už nesaje, tak hlad nemá, je jen vyčůraná jako ta moje holčička :lol:. Jéééé dneska je Anetce měsíc a připadá mi, že jsem rodila včera :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
29.12.12 14:46

@Dana 79 Dančo, jéé a já si myslela, že to na té fotce jsi ty :D, to už je opravdu velká holčina. Já se taky řídím u kojení podle malé, dám jí i klidně dříve než po dvou hodinách, když není k uklidnění, ale většinou to není hlad, ale právě to bříško, to už vidím, jak se kroutí. Když se pak vykaká, tak se nestačím divit, co toho v ní bylo, neskutečný. V noci mi nahodila i podlahu v ložnici, a to si dávám fakt pozor :-). Jinak já ji po třech hodinách budím, aby přibírala, jen v noci někdy zaspím :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
29.12.12 22:36

Čau maminy :) Anetka pěkně roste, Dani. Je to nádherná holčička, na těch fotkách vypadá moc spokojeně. Ivčo, Ty zníš taky spokojeně. Nelinka je hodná.
Je to hezký, že máte hezký zdravý miminka a hlavně že už ten hroznej porod je za Váma. Mně se to blíží a mám strach. Musím si koupit nějakou knížku - něco jako pozitivně k porodu, abych se těch zbývajících 9 týdnů neklepala strachy :D Jaké jste měli vánoce?
My byli u našich v Orlických horách, plnej barák lidí, takže hukot. Přijela jsem nachlazená, tak teď odpočívám. Po novém roce začínám s výbavičkou. Už se těším. Užívejte poslední dny v roce. Zatím pa
Jsem ráda, že jsem Vás tento rok poznala i když jen virtuálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15413
30.12.12 10:16

@handa30 Handí, taky jsem ráda, že jsme se tady tak hezky sešly :hug:. Nellinka je hodňoučká, jen ji občas trápí bříško, a to ji budí, taky ten náš lumpík ji nenechá chvíli v klidu, jak tady výská a řádí :-). Dneska ráno jsem ji nechala v ložnici, aby se prospala, tak ještě chrní. Hančo, já jsem se taky bála dopředu před oběma porody, je to asi přirozené, ale zpětně můžu říct, že zbytečné. U samotného porodu jsem byla v klidu a vůbec jsem se nebála, ač jsem normálně plašan. Nějak jsem věděla, že vše bude v pořádku. Hodně mi pomohlo kontrakce prodýchávat, soustředit se na sebe a miminko. Pořád jsem si říkala, že už dnes budeme spolu, a to mi moc pomáhalo. A neboj, ne každý porod je náročný, podívej se na Danču, jak měla druhý porod krásný. Když ti to začne samo od sebe, bude to pohoda, uvidíš. A ten zázrak na konci ti všechno vynahradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí