Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@andyxxx Ahojky, já když jsem otěhotněla po 2.IUI tak jsem měla nějakých 106Kg, takže nikoho neposlouchej a mysli jen na mimčo. Za těhotenství jsem tedy zhubla, teď mám nějakých 98kg, tak se neboj, bude to dobré a nějakou cestou to určitě vyjde ![]()
Čau holky,
taky se ozívám po dlouhé době, měla jsem brutální chřipku. Čtu Vás furt, jen jsem neměla sílu psát. Už mi je líp, mateřská mi začíná příští týden, ale jsem od nového roku v posteli, takže už mi začala vlastně teď.
Moc Vás zdravím!!
Baru, držím palce, aby vše dopadlo dobře. Jsi pod kontrolou doktorů a věř jim, oni ví co dělají.
Andy, přístup Tvého doktora se mi moc nelíbí, řešíš mimčo a jestli do toho ještě váhu, tak je to náročné. Jez zdravě, nejez tučné a jez několikrát denně. Pokud máš nadváhu geneticky danou a nebo pokud špatně funguje štítná žláza, tak se nedá nic dělat ![]()
Luci, drží palce při IVF. To vyjde!!
Dani a Ivčo, Vás čtu furt a těším se na miminko. Jste nadšené maminky a je to radost číst
![]()
@popina píše:
@Dana 79Ahoj holky, já se mam dobře. Jsem po 4. IUI a čekám na výsledek
Rozhodla jsem se, že na další už nejdu. Nškdy březen pak teda to IVFko, ale pořádou doufám, že nebudem muset
Popi, Tobě držím palce při 4.IUI a když nevyjde, nevěš hlavu. Další možnosti jsou před Tebou. Ale chápu, taky jsem se nervovala. Je to rok co jsme podstoupili 2.IUI a v červnu jsem šla do IVF a teď mám před porodem ![]()
@popina ano na 10 000,– 6000 opu a 4000,– transfer
ale jsme stimulovaná pouze closrtilbegytem, protože na klasické IVF ještě nemůžu ![]()
@LuciTau tak to je dobrá cenovka. Oni ty hormony asi dávají podle toho, jak na tom člověk je ne?
Já třeba když mam hormony v pořádku, tak by asi takové dávky dávat nemuseli nebo??
@andyxxx ahoj, vůbec tvého lékaře nechápu, on by tě spíš měl uvést do pohody a rozhodně ne stresovat. Vždyť i stres se podílí na negativním výsledku
Vykašli se na něj a jdi někam kde na tebe budou milý a třeba to půjde hned. Držím palce…
@LuciTau také jsem to postoupila, jestli si to dobře pamatuji, tak v září/říjen. Jen jsem si to neplatila, ale nechala odečíst ze 4 pokusů IVF na pojišťovnu. Stimulovala jsem také clostilbegytem
Držím palce, aby ti to vyšlo
@bkrocek myslím na tebe a doufám, že to bude brzy za tebou a budeš mít u sebe toho tvého bročka ![]()
Ostatní zdravím ![]()
@Dana 79 Dančo, tý jo, to ti malá opravdu rychle roste
, tak hlavně, že se jí dobře daří. To mě taky mrzí, že nebydlíš blíž, taky tady u nás nikoho nemám, bydlíme na vesnici, takže se sem nikomu za náma moc nechce. Njn, i město má své výhody a není jich málo.
@popina Popi, držím pěsti, aby IUI vyšlo a nemuseli jste už IVFko řešit
.
@LuciTau Luci, tý jo, už stimulka, jo? Nějak to letí. Držím hrozně moc pěsti, aby ti to vyšlo, brzy už budeš mít mimčo v bříšku
.
@handa30 Handí, juj, už budeš nastupovat na mateřskou, porod a mimčo se blíží, těším se, že brzy rozšíříš naše řady
. Fuj, chřipka, ještě, že jsi už v pořádku, hrozně to teď řádí. Jaké máte vlastně vybrané jméno pro holčičku
?
@andyxxx jejda, co to máš za doktora
? Nemůžeš ho změnit? Měl by tě uklidnit a ne tě takhle stresovat? Já jsem se taky snažila při braní Clostíku zhubnout, ale tím, jak jsem brala ty hormony, tak mi to nešlo a ještě jsem přibrala. Vykašli se na to, zkus spíš jíst pravidelně a zdravěji, vynechat sladké a ne moc smažené. Hlavně by to chtělo dostat se do pohody, co změnit doktora nebo rovnou CAR?
No jo a hned je to tu živoučký
, stačí se jen zeptat.
Baru to je dobře, že jste ještě 2v1 a ty už jsi 34tt, kdyby tě nechali do 36tt, tak se mimi považuje už za donošené, ale i ted je to už ok, ale každý den v bříšku je dobrý.
Handí tak y se chceš proležet do mateřský
. Už to máš taky za pár, už se těšíš vid. Koukej se pořádně vyléčit. Co to jméno, jak se bude malá jmenovat, taky Anetka?
Luci to je super, uvidíš, že to vyjde, moooooc držím palečky ![]()
@Ivča78 k nám taky nikdo nejezdí, všichni chodí do práce, tak nemají čas. Ivi už jsi se domlouvala na očkování? mě Dr. napsala najednou 3 očkování, Hexu, Rotarix a Prevenar, no vůbec jsem si toho nevšimla a přijde mi dát 3 očko najednou na 2měsíční dítě moc, tak chci rotarix zrušit úplně, že jí ho nedám a zatím jí dám jen hexu, která je povinná. Jsem z toho skoro tři dny nemohla spát, tak se s dr. zkusím dohodnout na odkladu. Co ty necháš očkovat a od kdy??
@popina píše:
@Dana 79Ahoj holky, já se mam dobře. Jsem po 4. IUI a čekám na výsledek
Rozhodla jsem se, že na další už nejdu. Nškdy březen pak teda to IVFko, ale pořádou doufám, že nebudem muset
třeba ti to na po 4 vyjde, já měla taky 4 a nakonec 1 ivf mi tady leží v náručí a chechtá se na mě
. Neboj se toho, dá se to dobře zvládnout. Třeba už fakt nebudeš muset a vyjde to 4 iui. ![]()
@andyxxx píše:
Ahoj holky tak dneska jsem to dostala a v sobotu začínám s clostíkem na poslední uiu. Mám z toho takový nervy zase budu poslouchat jak jsem tlustá, že to nevyjde. Mám hrůzu jen z toho doktora Hradeckýho vždycky mě ůplně vykolejí. Já vím, že jsem silná snažím se hubnout, ale zatím to moc nejde. Mám 160 a 90 kg ted vůbec nejím takže ještě něco schodím mám z něj hrozněj strach. Není tady taky nějaká baculka, který se to povedlo. Jinak všem nastávajím maminkám gratuluji.určitě se nenervuj to je špatně a změn doktora,hele moje kámoška má víc než ty a má dvě děti,tak nevím proč tě nějaký doktor má co peskovat.
@PavlaPir píše:
@andyxxx ahoj, vůbec tvého lékaře nechápu, on by tě spíš měl uvést do pohody a rozhodně ne stresovat. Vždyť i stres se podílí na negativním výsledkuVykašli se na něj a jdi někam kde na tebe budou milý a třeba to půjde hned. Držím palce…
@LuciTau také jsem to postoupila, jestli si to dobře pamatuji, tak v září/říjen. Jen jsem si to neplatila, ale nechala odečíst ze 4 pokusů IVF na pojišťovnu. Stimulovala jsem také clostilbegytem
Držím palce, aby ti to vyšlo
@bkrocek myslím na tebe a doufám, že to bude brzy za tebou a budeš mít u sebe toho tvého bročka
Ostatní zdravím
a jak to dopadlo? asi nijak že?
uvisdíme ![]()
Děkuju holky, snad máte pravdu, už se hrozně na celý měsíc těším, i na OPU bez narkozy, brrrr ![]()