IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
popina
2.4.13 09:26
@PavlaPir píše:
@popina tak to jsou dobré zprávy. A jak se cítíš?@LuciTau a co ty? V jaké fázi přesně jsi?

Ahojky, no doteď mi bylo fakt dobře. Včera večer drobet začalo bolet břicho a dneska jak mi dělal UTZ, tak to začalo. Asi mi to nějak popíchnul :mrgreen:
Jinak mi je dost fajn. žádné změny nálad, nic…pohodička :dance:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 09:35

@popina též mi bylo fajn až ten cca druhý den před OPU mě bolelo břicho a po OPU ještě tak dva dny dneska je to v pohodě :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
2.4.13 09:40

@LuciTau tak to mám dobré vyhlídky. Děkuju za optimismus. v Kolik jdeš na to ET?

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 09:42

@popina nooo, jdu tam ve 13h, ale byla semnou jedna paní na OPU a ta má hypersrimulák jako prase :nevim:

• Citovat
  • Upravit
popina
2.4.13 09:43

@LuciTau no jako tohodle jsem se bála jako čert kříže. Bohužel to nikdo předem neví, jak bude tělo reagovat :-(

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 09:45

@popina když budeš hodně pít tak by být neměl, uvidíš, protože to se dozvíš až po OPU :-)

• Citovat
  • Upravit
popina
2.4.13 09:53

@LuciTau aha,aha. Já právě myslela, že když už jich teď tolik nevyrostlo, tak je to OK.

• Citovat
  • Upravit
8283
2.4.13 09:55

@LuciTau na dnešek moc moc štěstí…můžu se zeptat, ty jsi měla dlouhý protokol nebo minimálku??? Kolik jsi měla oocytů, jako vajíček a kolik Ti jich zbylo po oplodnění??
@popina to je skvělé, že už stimuluješ, trochu jsem zaspala :oops: Jakou dávku Gonalu pícháš?? Já píchala ze začátku 75j a pak na prvním UTZ mi to zvedl na 150j a pak na třetím mi přidal ještě Menopur 75j na dopíchnutí. Já stimulovala 15dní myslím…ale hrozně rychle to uteklo.Ke konci už člověk trochu ty folíky cítil, ale minimálně, teď když si na to vzpomenu tak já měla nakonec výsledek jen 8 oocytů a jiné holky mají třeba 25, 35 atd…tak to už musí bolet bříško a tak opravdu OHSS hrozí. Ty tekutiny je dobré pít po OPU, já si také koupila nutridrink, ale já piju hodně i normálně, ty 2 l denně dám každý den.
Ty budeš zavádět kolik embryjek? Hodně štěstí :hug:

Příspěvek upraven 02.04.13 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
2.4.13 09:55

@popina nene to se ti může rozjet až po OPU, teda hlavně po OPU :oops:

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 09:57

@snažilka1210 já měla krátký protokol klasické IVF, žádnou minimálku :-) měla jsme 14 folíků, 11 vajíček a devět miminek :lol: dneska si nechám zavest dvě a píchala jsme 150 gonalu a cetrotide a pak ovitrelle :-)a beru prednison 8)

Příspěvek upraven 02.04.13 v 09:58

• Citovat
  • Upravit
popina
2.4.13 09:57
@snažilka1210 píše:
@LuciTau na dnešek moc moc štěstí…můžu se zeptat, ty jsi měla dlouhý protokol nebo minimálku??? Kolik jsi měla oocytů, jako vajíček a kolik Ti jich zbylo po oplodnění??
@popina to je skvělé, že už stimuluješ, trochu jsem zaspala :oops: Jakou dávku Gonalu pícháš?? Já píchala ze začátku 75j a pak na prvním UTZ mi to zvedl na 150j a pak na třetím mi přidal ještě Menopur 75j na dopíchnutí. Já stimulovala 15dní myslím…ale hrozně rychle to uteklo.Ke konci už člověk trochu ty folíky cítil, ale minimálně, teď když si na to vzpomenu tak já měla nakonec výsledek jen 8oocytů a jiné holky mají třeba 25, 35 atd…tak to už musí bolet bříško a tak opravdu OHSS hrozí. Ty tekutiny je dobré pít po OPU, já si také koupila nutridrink, ale já piju hodně i normálně, ty 2 l denně dám každý den.
Ty budeš zavádět kolik embryjek? Hodně štěstí :hug:

já píchám gonal 200 jednotek. A zřejmě 9 dní to bude celkem. V pátek jdu na UTZ a prý bude ta poslední injekce. Tak nevim co dál :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8283
2.4.13 10:08

@LuciTau aha, super, děkuji…zavádět budeš 2 a máte nějaká na mražení?? Budete určitě nechávat, že? Nám z těch 8 nezbylo ani jedno a to jsme také zaváděli 2, jedno „A“čkové kvality, druhé „B“čkové kv. a ujalo se jedno.
@popina tak to tak odpovídá, 9 dní a zase pícháš si od začátku větší dávky…mě taky dr řekla, že s mým dobrým HP si mysleli, že budu mít více vajíček, ale asi mi ten Gonal neseděl…prostě to první IVF je opravdu zkušební, i když podle HP by měli vědět, ale chápu je, že tělo je tělo a udělá si stejně co bude chtít. A jak píchání, není to žádná hrůza, že??
Holky, moc na Vás myslím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
2.4.13 10:17

@snažilka1210 Je to naprosto v pohodě. První injekci jsem byla teda poměrně dost vynervovaná, ale Tom mě hecoval :D
Nedovedu si ale představit, že nemam pero, ale normální injekci. To bych asi nedala :D

• Citovat
  • Upravit
LuciTau
2.4.13 10:19

@popina ty nemáš cetrotide? to je klasická injekce i ovitrel a je to taky v pohdě :-)

• Citovat
  • Upravit
8283
2.4.13 10:30

@popina Já měla taky Gonal, ale protože tam Ti pojišťovna platí jen 2250j tak jak mi toto došlo, někdy ke konci tak jsem si musela píchat normálními injekcemi a ředit si to s tím práškem…jako třeba u Pregnylu. Ale taky se to dalo krásně, mě to teda píchal přítel, já bych to nezvládla asi
Ovitrelle si budeš píchat asi jako poslední nebo Pregnyl ten je na ovulaci a pak za 2 dny je OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí