Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@popina aha, tak to joo, já jsem právě z Přerova, tak to tam máme blízko a je tam krásně
@popina píše:
jo? Tykráso. Já slyšela zase, že objednávací doba 14 dní. No jako to je ale fakt vopruz. To mi ani neříkej. A sex s kondomem. Tyv![]()
to snad není možný.
Nějak začínám být v pytli. achjo.
klid, většinou když něco njdou na imunologii tak je sexkondom naprosto normální a víceménně se nic jiného než prednison na přeléčení nedává, u nás mě objednali v Praze za cca 3 týdnyale výsledky jsou až za 5 týdnů, takže si též počkáme a já naopak doufám že něco najdou a přeléčí se a bude to OK, nevědět, být v pořádku a nepovedené pokusy musí být silně na palici
ještě nějaké vitamíny nasazují ![]()
Držím pěsti ![]()
Příspěvek upraven 29.04.13 v 13:13
@snažilka1210 píše:
@popina nepodléhej panice, třeba Vás z Plzně vezmou dříve…nevím. No po těch 3 měsících je zase kontrola a pak teprve se něco řeší…s tou imunologií je to bohužel na dlouho. A měla jsi Prednison u IVF?? U nás v CAR dávají vždy, aby tělo embryo nevypudilo…Taky jsem po něm ztloustla pěkně, asi 5kg…to bylo pěkný svinstvo…kortikoidy noAle ty se tím nezatěžuj, uvidíš, třeba u Tebe nic nenajdou, neboj.
u nás též dávají prednison a i přesto jsem embryo vypudila ![]()
@snažilka1210 to věřím, je to opravdu pohodička
No závidím
Já bych do lázní chtěla taky na pár dní bez syna a z procedury na proceduru- to by se mi líbilo. Ale i tak to bylo moc fajn..
@LuciTau já vím, že to není základ úspěchu, asi je u Tebe problém někde jinde.
Vy teď jste v jaké fázi?? IVF vidím, až na podzim, chcete naspořit nebo také jdete před dalším pokusem do nějakých vyšetření??
@snažilka1210 my už máme vše z vyšetřeních kromě imunologie na kterou jdeme ted a já doufám že něco najdou…je to vždy lepší než když nemáš příčinu
@popina ahojky, tak kdy jdeš na tu imunologii? Dali Ti trošku dřívější termín nebo čekáš až někdy v červnu???
Všem krásný den ![]()
@popina ahojky, tak kdy jdeš na tu imunologii? Dali Ti trošku dřívější termín nebo čekáš až někdy v červnu???
Všem krásný den ![]()
@snažilka1210 Ahojky, mám si zavolat až po další MS. Takže cca za týden. Ale teda v červnu bych to neviděla. Všichni mě straší, že objednávací doba tak 2 měsíce. Ale třeba někdo vypadne a dají mi dřívější termín. No a jako musím na to pořád myslet. Fakt mě to dost štve!! čím dál víc.
@popina aha, já si myslela, že jsi si tam volala a dali Ti už termín, když ví, že je tak dlouhá čekací doba. Tak snad to bude brzy, já to tak loni měla taky, užila si léto, moře, sjíždění vody a v září jsme se do toho pustili. Ale třeba se ještě zadaří normálně…a nechceš jít ještě do IUI??
@snažilka1210 nene ona mi rovnou řekla, ať si zavolám až po dalším cyklu. Taky pořád doufám, že to vyjde normálně. Na IUI teď nechci. Chci si teď odpočnout. Stejnak IUI nemá moc %. Takže na to prdím a budeme se snažit normálně. Už mam zase nabité víkendy sportováním. Takže super!!
jo a koukej, koho jsem měla včera v práci ![]()