IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1059
16.5.13 13:27

@Frufrýk záleží co konktérně hledáš. Zkus mimibazar nebo fler

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
16.5.13 15:29

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
19.5.13 08:39

Ahoj děvčátka, tak teda píšu, aby jste neřekly, že na vás kašlu :lol:, ale nechce se mi vám do toho kecat, když už mám mimčo a psát vám o tom jak malá roste je mi hloupé, když se snažíte otěhotnět :oops:. Takže to není tím, že bych nechtěla napsat, ale aby vám to nebylo nepříjemné. Píšu si hodně SZ s holkama co už mimča máme, ale pořád vás sleduji a čtu, jak to u vás pokračuje a moc držím všem palečky. Jinak za 10 dní Anetce už bude půl roku, je to mazec, jak to letí, malá konečně začíná dlabat polévky, ale kojím jí pořád po dvou hodinách :mrgreen:. Já lítám k zubaři, dost mě bolel zub, měla jsem už zánět nervu a z toho dutin a šlo mi to i do oka no mazec a jelikož jsem už o jeden před lety přišla, tak tuhle šestku zachraňuji a pan Dr. mi tahá nervy ze zubu, mooooc příjemn záležitost :mrgreen:. Dávám to bez injekce, protože nechci když malou kojim cokoliv do sebe cpát i když prý můžu, ale dětská mi řekla ať vynechám dvě kojení, ale to dost dobře nejde, když nic jijého než mojí kozu nechce :lol:. Tak dobrovolně trpim, někdy to pěkně bolí. Joooo a zub mě bude stát 6 500,– 8o 8o 8o, ale pořád to bude můj zub a né můstek.

@bkrocek malej je úžasnej :palec:.

Posílám taky foto Anetky :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.5.13 14:26

Dani mala je moc hezka, ale pripada mi na 6 mesicu hodne velka, mala uz i sedi ze? je to sikulka. silene to vse leti vidim to na male od segry ma 15 mes a je to pekne cislo lita jak dichod a na vse se pta co to je a ukaze na to rucko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.5.13 08:18

@hanka1120 Ahoj Haní, jak se máš, co nového u tebe? Ano ta naše potvora už sedí, ležet nechce skoro vůbec, neustále zvedá zadek a chce na kolena, válí sudy po celém bytě. Dr. říkala, že je hodně šikovná, no až moc :D z toho maminečka mi tak rychle vyrostla, ach jo. Vyrostl jí zoubek, ale jinak je hodná. Malinká ségry je pěkňoučká a šikovná, no jo letí to. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.5.13 08:28

Ahoj dani ale jo mam se celkem dobre.ale tedka mne ceka operace stitne zlazy, zitra jdu domluvit termin operace, jedna pulka musi proste pryc..jinak tva mala je fakt sikovna na to ze ji je pul roku a uz sedi tak to bude brzy i chodit. a co jaja rika na malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.5.13 08:35

Ty chudáku, to je mi tě líto, tak ať ti vše dobře dopadne :hug:. No jo to moje čírtě je až moc šikovná, leží v kočáru a postě se chytne a posadí se. Jája ta jí bezmezně miluje, pořád jí obskakuje a teď dělá blbosti a Aný se tomu nahlas směje. Musím jít, jedeme něco vyřizovat, tak zatím pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.5.13 10:26

@hanka1120 to je mi líto, že jdeš na operaci, ale asi to musí ven a možná je to i hlavní problém kvůli otěhotnění, ne?? Budeš to mít za sebou a můžeš se vesele pustit do dalšího snažení či dalšího pokusu. Vím, že to hodně holkám dělá problém ta štítka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.5.13 11:00

@snažilka1210 doktorka mi tvrdi ze to na to nema vubec zadnej vliv, protoze ja mam krevni hodnoty uplne v poradku, jen se mi proste udela vzdycky na krku bolicka je to takova zlata tekutina ktera tlaci a musi mi vzdy udelat doktorka punkci, tak jsem se rozhodla to proste jednou pro vzdy dat pryc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.5.13 11:46

@hanka1120 aha, tak to jo, já vím, že holky co berou ten Eutrynox nebo jak se to píše tak mají problémy s plodností. Ono tak všeobecně se ví, že štítná žláza je pro otěhotnění dost důležitá, aby byla v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.5.13 11:49

@snažilka1210 to jo stitna zlaza je hodne diulezita ridi vlastne hormony. ja zadny leky neberu. a tobe uz se to krati ze? kdy mas termin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.5.13 11:51

@hanka1120 jj krátí, si pamatuji, že jsi byla na IVF dříve jak já a já mám termín 7.7. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.5.13 12:00

Jo jo byla jsem na ivku drive ale nevyslo a strach je proste se pustit do dalsiho. a nejak mam jeste porad nejaky zdravotni potize tak se snazim stoho poradne dostat. v zime jsem totiz prez dva mesice lecila s bronchtidou a hodne jsem pribrala tak se snazim trosku zhodit.mam problemy ze trpim unavou a stezka se mi vzdycky na vecer dycha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
20.5.13 12:06

@hanka1120 aha, tak to stejně není dobrý jít do dalšího pokusu, člověk musí být psychicky naprosto v pohodě, jinak to stejně nevyjde…máme takovou holčinu na jiném vlákně. Teď šla do KETu a je na to po půl roce nachystaná, psychicky naprosto v pohodě a teď čekáme, v pátek má testovat. Předtím tomu ani nevěřila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.5.13 12:09

Presne jak pises psichika je hodne dulezita…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí