IUI - zkušenosti

• Fotoalbum (66)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
28.6.13 10:30

Ahoj HOLKY, tak mám špatné zprávy…jak jsm měla těh. test pozitvní avše vypadalo velice dobře, změnilo se na noční můru…v pondělí jsem byla u svého lékaře, protože jsem 3 dny špinila, řekla jsem mu co se děje a zjistil že mám mimoděložní těh. Hned jsem jela do nemocnice a v úterý už mi dělali laparoskopii.. Vzali mi pravý vejcovod, vyčistil mi levý vaječník a děti prý budu moc mít.. Takže za 6 týdnů budem zkoušet znovu, ale normální cestou, ne žádný IUI a IVF, prý by to mělo jít normální cestou.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.6.13 10:33

@99marketa to je mi líto, někdy se to prostě stává…drž se holka, bude lépe. To víš, že děti budou, na oplodnění potřebuješ jen jeden vaječník :hug:
A teď jsi byla na IUI??? Jak dlouho jste se snažili??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
popina
28.6.13 10:38

@99marketa moc mě to mrzí, doufám že se vám zadaří hnedka na poprvé!!! :hug:

• Citovat
  • Upravit
8283
28.6.13 10:40

@popina ahojky :mavam:…jak je?? Co nového u Tebe, kam jedete na dovolenou, plánujete něco na léto?? My totiž nic tak žiju aspoň z toho kam jednou ostatní ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
28.6.13 10:41

No já doufám…rozhodně se ztoho nehroutím, protžoe mám skvělého doktora a ten mi taky hodně pomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.6.13 20:07

@Malvajs tak folikl je jakoby obal, takže co a zda bylo vevnitř zralé je těžko říct, ano mohl být prázdný. Ale po stimulaci tam určitě něco bylo ;)
A jaký máte problém?? že jste již po půl roce šli do CAR??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
28.6.13 20:29

@Malvajs těším, to víš že jo…po tak dlouhé době, je to nekonečné.
Aha, takže kvůli věku, njn…to chápu. Někdy to tak prostě je, ale nestraš s tím foliklem, určitě tam něco bylo… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
29.6.13 19:40

@Malvajs Ahoj, já taky řeším, zda když praskne folikul, zda tam vůbec něco je, nebo ne. Měla jsem 18.6 první inseminaci a teď čekám na MS, testit ani nebudu, jelikož mě včera začala bolet prsa, holt pms nelže :pocitac:, tak ušetřím test, jinak mě taky bude na podzim 38 :| akorát já nemám bohužel ještě žádné dítě, ale jinak mě také všechna vyšetření dopadla dobře a partner je zdravý až moc. Ale zkoušeli jsme přes dva roky. A taky jsem nechápala, jak někdo může sedět u počítače a např. pročítat diskuze a teď to pro mě byla každodenní nutnost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
29.6.13 20:48

Ahojky Holky zda nevím jestli mám psát jsem nebo jinam v červenci by jsme mely podstoupit IUI konečne co to vše obnáší a proplací 6 x pokusu pojištovna mám vzp ale doufám že nám to vyjde brzy a všem brzké těhulkování :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
30.6.13 18:56

@matulka1 ahoj, jo proplácí 6 IUI za rok, já jsem byla před třemi týdny poprvé, jediné co jsem platila bylo 1000 kč za ten katetr a 30 kč poplatek. Jinak to nic není, záleží, jestli před tím stimuluješ na růst foliklu, nebo ne, já mám přirozenou ovulaci, jen den řed mně píchli pregnyl 10000, po tom mně bylo trochu špatně, točila se mi hlava a bylo mně na zvrcení a bolelo mně furt břicho, jak když to mám dostat. Pak jsem za dva dny začala brát duphaston 2 tabl. denně a první týden mně bolelo břicho furt jako při ms a druý týden už lepší. Zákrok nebolí, je to jako citologie. No mě ta první nevyšla, 4.7 to mám dostat, ale cítím už prsa, jako před ms vždy už několik let, co neberu horm. antik. Takže bych měl jít asi za tři týdny na druhou IUI. Tak at ti vše dopadne dobře a hlavně ty //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.6.13 20:56

@Baruk Ahojky no my pujdem taky poprvé tet v červenci v červnu me hlídaly ovu ale bohužel my nerostly folekuly byla jsem tam 13dc velikost 10mm na obou stranách další den 17dc 11mm tak tuten mesic bohužel kaput ředpsal mi prasky METFORMIN 500:x a to jsem brala closík 2× denne jen mi udelal cystu tak tet čekám na ms ve čvrtek jsem dobrala duphaston a ms jeste nikde as mi prijde mám příd na hormonáli profil manžel uš má za sebou spermio mírne zhoršení ale snad dobry jo me asi taky budou píchat ty inekce kéžby uš to vyšlo a kolik tam vyjde IVF? nevíš jo takže pojištovna proplaci 6× pokusu ale stejne jsi platila 1000kč? ja všeobecnou pojištovnu tak by mohly taky pojištovny neco udelat pro snažilky co jsi prejou dite :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
30.6.13 20:57

@Baruk A AT CO NEJDRÍV NAJDEŠ NA TESTU // krásnou dálnici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.7.13 06:24

@matulka1 ahoj, já byla na IUI 4× ve státním CaR a neplatila jsem žádných 1000Kč…to je opravdu je v centrech kde rejžůjí opravdu na všem. Já platila jen 30Kč. Počítej, že ta šance je opravdu nízká, doporučuje se jít min. 3-6×, některé centra dělají v jednom cyklu 2 IUI a navíc se zhoršeným SPG je to také někde jinde, ale jsou tu holky co napoprvé otěhotněly :palec:
Přeji hodně štěstí :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
1.7.13 07:10

@snažilka1210 ahojky jsem mluvila s laborankou tak řikala že nám doporučuje tak 2 IUI a pak IVF JA CHodím do Natalartu v plzni tet čekam pořad na ms vysadila jsem duphaston ve čvrtek ms nikde chci uš jít dal a byt tehotná tak at tito brzy vyjde taky přeju hodně štestí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
1.7.13 07:15

@matulka1 tak to víš, že oni Vás budou hnát brzy do IVF, protože to je pro ně výdělečné, ne IUI…nenech se odbýt a ty 3 pokusy si dej…nic to není, ale až od 3 pokusu je šance vyšší. Co máte asthenospermie?-pomalejší? A počet/milionů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí