Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kala777 píše:
@hanka1120 Jsem zpátky z car, IUI bude ve středu a v pátek. Zítra mojžíšová, tak jsem zvědavá na tu kombinaci, jestli zabere…
Ahoj, máme to úplně stejně
Já byla včera a zítra zase
TAk můžeme čekat spolu jak to dopadne ![]()
@llucija tak mám to za sebou, bolí mě břicho víc jak ve středu…už ovoluji, měla jsem žluté tělísko na ultrzvuku. Jinak sliznice nic moc a ve středu nikdo nic neříkal, tak to nechápu. Koupila jsem si portské, tak budu denně skleničku, prý to podporuje, prokrvuje se,,,no a spermiogram?? Dneska poprvé kvalitní 45% a dobrá pohyblivost… ![]()
@kala777 píše:
@llucija tak mám to za sebou, bolí mě břicho víc jak ve středu…už ovoluji, měla jsem žluté tělísko na ultrzvuku. Jinak sliznice nic moc a ve středu nikdo nic neříkal, tak to nechápu. Koupila jsem si portské, tak budu denně skleničku, prý to podporuje, prokrvuje se,,,no a spermiogram?? Dneska poprvé kvalitní 45% a dobrá pohyblivost…
Tak to je super! Mě ovulka ještě neproběhla, jdu na kontrolu ve středu aby se vědělo. U mě je to proto, že je to poslední možnost, jinak už musíme uvažovat o dárcovském vajíčku. Doktor mě 3 roky nikam neposlal, furt se,,snažil" sám a když jsme přišla do centra, tak mi zjistili, předčasné ukončení funkce vaječníků…předčasný přechod
Ale já se snažím věřit a myslet pozitivně…tak uvidíme!
@llucija a vyzkoušela jsi ten GYNEX?? Jsou na kapky super ohlasy a hlavně hodně holkám pomohl..
Jinak mám kámošku 2× na IVF s darovaným vajíčkem neúspěšně, taky prý přechod a ted má přirozeně holčičku…
@kala777 píše:
@llucija a vyzkoušela jsi ten GYNEX?? Jsou na kapky super ohlasy a hlavně hodně holkám pomohl..
nezkoušela, nevím jeslti by pomohl i na toto…a fakt? Přirozeně? No to je super, zázraky se občas dějí ![]()
@llucija nevím já bych to určo vyzkoušela…já mám po gynexu první dítě, bude mít 6 let. po 3 týdnech jsem byla v tom…ted jsem zvědavá, nemusí to zabírat, ale trpím na cysty a ted jsem žádnou neměla, říjnové IVF jsem odkládala právě kvůli cystě..
jinak ta kámoška byla opuštěna manželem kvůli milence a oba mají ted dítě přirozeně i on i ona a zapadla hned první měsíc s novým chlapem, ted jsou manželé… Myslela si že nemůže mít děti přirozeně, tak nedávali pozor a bylo to tam. byl to šok… ![]()
@kala777 píše:
@llucija Zítra máš kontrolu?? Napiš jak jsi dopadla…
Ahoj, tak kontrola nebude, mám doma nemocnýho malýho a chlapa v práci
TAkže nemám jak jet do Ostravy
TAk holt to bude překvápko, jeslti ovulka byla nebo nebyla…
A co Ty? Jak se cítíš?
Jinak taky jsem byla v listopadu na uvolnění pánve
Tak snad to máme uvolněné dost na to, aby to vyšlo ![]()
@llucija Tak budeš mít překvapení, nic nenaděláš. Já á věřím na uvolnění, je to vše propojené, musí to vyjít ![]()
@kala777 píše:
@llucija Tak budeš mít překvapení, nic nenaděláš. Já á věřím na uvolnění, je to vše propojené, musí to vyjít
JAsně, uvolněné jsme dostatečně, to by bylo aby to nebylo ![]()
Holky preji vse stastne a vesele vanoce a stastny novy rok a bohateho jeziska.