IUI - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21.4.16 08:13

@sharunka03
ahojky, už nemáme stejnej cyklus :-( ja sem to jeste nedostala.dnes je to opoždění o 10 dnů. na testu nic a doktoři řekli že mám dojít až za týden, že je brzo.
blbě mi vůbec není ani nic jinyho a jelikož ani ten test nefachá tak mám podezření že se mi ten cyklus rozbordelil po těch dvou IUI co sem měla v obojím pregnyl a pak furt zobala ty utroše. jako že teď to samo nenaskakuje bez podpůrnejch léků si myslim. ale kdo ví.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
21.4.16 08:41

@Dzejnula177 U nás nového zatím nic není.
Tak to teda máš bručouna, tak ať se hodí do pohody, jsi těhotná a měl by tě podporovat a udržovat klid, to by bylo fajn, abyste si někam vyrazili, tak aspoň, že máš psí společnost, aspoň něco :D
No, jo to jsou ty hormony, tak ti to nedělá dobře.
Vůbec se neomlouvej, klidně piš a piš třeba i víc, mě to nevadí, sem skoro nikdo nebo moc často nechodí :( tak piš, jak ti je a jak to jde, hlavně, že je to mimi v pořádku. To moje sestřenka, by měla za měsíc a půl rodit a už je chudák v nemocnici, že se ji zkracoval čípek, tak snad to bude dobrý, prej už se ji zase prodlužuje, tak půjde snad příští týden domů, no, jsou to ale věci :(
Tak zase brzy napiš, měj se, opatruj se :hug: a zatím papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
21.4.16 08:46

@Liberta Libert Ahojky, no pane jo, tak to je teda blbý, kdyby to mělo být z iui, to má pomáhat a ne to takhle pohnojit :( ach jo :cert: to mi je fakt líto, to jsou pořád nějaká trápení viď? :( Taky to není sranda se člověk obětuje, podstupuje pořád nějaká rizika, láduje se práškama a akorát z toho má rozhozený tělo, holka drž se a napiš, co a jak bude dál, zatím se měj ;) a opatruj se, :hug: papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.16 18:43

@sharunka03
Vcera sem to dostala.
Jako na jednu stranu sem rada ze se to rozjelo ale na drujou sem uz mohla bejt v tom že :-). No tak jede se dál no..
Tento cyklus mě čeká poslední IUI a do toho cvičím tu mojžíšovku tak se uvidi..a pak pudu kdyztak na minimalku no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
22.4.16 20:15

@Liberta Libert Né, ach jo :( No, taky si to tak vždycky říkám, že zas dobrý, že mi tělo funguje a pak to taky rychle skončí, ale zase bych brala radši úplně něco jiného :(
Jo, já ji cvičím, necvičím, teď nějak na to není čas ani energie, když chodím hotová z té práce, to jsem ráda, že vidím postel, vemu si deku a ležím a spím :mrgreen:
Jo? Tak třeba se to už zadaří, uvidíš, tak dej vědět :hug:
my půjdeme, nevím kdy, kdy se mi to bude hodit, pokusím se najít na tu ovulaci třeba příští, jestli mi třeba několik dnů za sebou nevyjde volných, tak bych to riskla, ale nevím, no.
užij si víkend, co budeš vůbec dělat? My jedeme na oslavu bratránkovi a bráchovi vezu medovník, měl taky narozky, už budu muset končit, ještě musíme nakoupit a přijet k našim, ať jedeme všichni zítra z jednoho místa, tak zatím papa a opatruj se :hug::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.5.16 21:13

@sharunka03
Ahoj Tak zstim furt nic.
Nevim moc co dál, jestli na 3.IUI nebo na minimalki nebo jen cvicit tu mojzisovku. Nevim.
Sem z toho uz dost mrzutá proto ani sem moc nechodim abych nekazila naladu. proste 5 let uz je 5 let a me uz to prestavy bavit. tsk tak :roll: sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.5.16 11:47

@Liberta Libert Ahojky, myslela jsme na tebe a že ti napíšu, však piš, mně to nevadí, vždyť mě to taky zatím nejde, čekám/nečekám ms dneska, no ale víš jak jak si říkám, že to asi dopadne :roll: :(? Právě že se musíme podporovat navzájem ;),jen piš, já budu ráda, tady ta diskuze nějak utichla, tak aspoň ty, kdybys psala, tak to bude fajn :palec:. Však můžeš psát o čemkoliv :) Tak dej zase o sobě vědět, ale dřív, opatruj se a měj se, papa :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.5.16 14:09

@Liberta Libert my už taky skoro pět let :( ted jsme měli jít konečně na první IVF… a zas nic, protože mám čtyři cysty :roll: říkám si, zda to není znamení, že prostě dítě mít nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.5.16 14:53

@tojemaras my teda proti vám „jenom“ dva a půl roku, ale leze mi to taky na mozek pěkně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.5.16 14:54

@sharunka03 my už to vzdali dávno…ale ted kvůli endometrioze jsme šli do toho znovu… a první IUI a už z toho problémy, zasrané hormony :-/ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.5.16 14:59

@tojemaras To je fakt na prd, člověk něco chce, něco, co je normální a přirozené a co někteří (jako třeba vy) musí okusit, ach jo :zed:. Kdo ví, co nás všechno čeká :,(, no jo no. Já bych to měla dostat, tak mám celkem náladu na nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.5.16 15:02

@sharunka03 ja už mám naštěstí po MS…ale zas čekat na další zda se cysty vyplaví nebo ne… pak červenec - CAR se stěhuje, takže taky nic, no aspon se můžu v létě pořádně ožrat na dovolené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22848
11.5.16 15:53

@tojemaras Aha, no tak uvidíš, snad to dopadne už :hug:. Já teď moc lítat po doktorech, když to je na dlouhé lokte nemůžu, když jsem před nedávnem nastoupila do práce, pak v létě to necháme asi taky ještě být a po prázdninách třeba, půjdeme na naše 3. iui.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
12.5.16 07:48

@sharunka03 jo tak to chapu…ja mam naštěstí šéfa, který to chápe a o všem ví, ví, že chodím do CARu, takže je to v pohodě…v tom mám jediné štěstí a mám eurofertil dvě minuty autem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.16 11:02

Ja furt resim jestli jit na to 3.iui a sem z toho takova nerozhodna.asi uz na to kašlu a pristi cyklus zkusim prvni ivf a treba to dopadne. Akorat se nikde nemuzu docist co IVF dela s nasim telem, ja jdu na minimalni stimulaci tak treba to nebude tak hrozne…plno holek bylo uz a spouste ivf a sou v pohode tak treba nam to neprivola nejake nemoci za nejake roky nebo neco.taky nevim co to dela s detmi ze skumavky a taky kazdej z naseho okoli vi ze nam to nejde, ja se tim netajim a stejne se furt nekdo pta..tak me aji stve ze nase dite bude mit nalepku dite ze skumavky…taky nechci aby bylo nemocne ale nic o tom nevim. treba sou ty deti uplne normalni jak vsechny oststni…nekdy ivf pohrdam a rikam si ze chci jen prirozene ale nekdy jsem zas moc rada ze vubec existuje moznost umeleho oplodneni ze to pomuze mit konecne dite. memu manzelovi je uz k petačtyriceti tak uz bych nechtela moc cekat..ja jsrm mlada ale na veku partnera taky zalezi chci aby byl fit a zvladli sme spolu vsechno a ne za 10 let kdy bych stejne sla na ivf a klepala se do hlavy ze sem nesla uz tehdy tak proste to uz jednou pro vzdy prijmu a budu vdecna za IVF a budu tomu verit, s pochybnostma tam podle me nema totiz cenu chodit..a po 5 letech uz proste neni asi ns co cekat. sme si furt rikali ze sme se treba nestrefili do ovu ale pak sme byli na planovanem stykua taky nic a ted 2 iui a taky nic tak uz nic resit nrbudu a pujdu na ivf.
jinak mam taky cystu dermoidealni, ta jde oddelat jen laparkou na jedne jsem byla a ta cysta tam za mesic byla znova a neroste. v caru mi rekli ze vajicka odsajou i kdyz mam tu cystu..tak se uvidi no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí