Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Handi,my taky měli 2+kk a žili jsme tam sice 3 ,ale i tak jsme chtěli mimi. Tak by jste udělali dvojčátkům pokoj z ložnice a vy by jste pak byli v obýváku no,taky to jde ![]()
To víš, že to jde. Třeba to tak dopadne a nebo najdem větší byt. Jůůů, já bych už tak chtěla v noci vstávat, chodit na procházky, nervovat se z kojení a tak. Chodím do práce 12 let a už mě to tak nebaví. Ach jooo.
Handi, neboj, dočkáš se. Já doma sice jednoho raubíře mám, ale ta touha po miminku je stejně i tak obrovská, a to jsem si říkala, jak to u druhého dítka nebudu řešit. Takže chápu, jak ti je. Neboj, dočkáme se určitě brzy.
tak jsem se dneska objednala a příští středu budu 12 DC a jdu na kontrolu a ev. další IUI. Snad tam nějaké folíky budou ![]()
Dani to je paráda, v poledne jedu taky na kontrolu, takže na tebe budu myslet!!!
Zuzi, holky mají pravdu, ještě vydrž, nemusí být zase tak zle! A jinak nad pauzou bych vůbec nepřemýšlela, ale na druhou stranu dělej to na co se cítíš!
Handi, on by nakonec pobral i ty dvojčátka neboj, můj chlap se taky nejdřív cukala ted už se jen usmívá. A oni by se pak věci dali rychle do pohybu, jak s bytem tak se vším, by se děli věci co si ted neumíš ani představit. ![]()
Ivi jak je?
If, sluníčko moje
, ještě že tě tady máme, alespoň sem vnášíš optimismus. Jo, je mi dobře, v rámci možností se snažím na nic nemyslet, občas se mi to daří, občas ne, však to znáš.
Kaczule, sakriš, tak nejdeme spolu, já jdu v úterý ráno, ale třeba se nám sjednotí IUI, uvidíme
.
Ivča78 píše:
Kaczule, sakriš, tak nejdeme spolu, já jdu v úterý ráno, ale třeba se nám sjednotí IUI, uvidíme.
No co už se dá dělat
První týden v dubnu je manžel pryč a vrátí se až o víkendu a to vyjde na testování, bylo by to moc krásné, kdybych ho mohla takhle krásně překvapit, ale raději chci zůstat nohami na zemi ![]()
Kaczul, jé, to by bylo hezké překvapení pro manžu. Musíme věřit, že nám to tentokrát už vyjde, prostě musí a basta
.
No mě se ještě za celé 3 roky nepovedlo otěhotnět, takže spíše počítám s IVF
Vím, že mám myslet pozitivně, ale nějak mi to poslední dobou nejde ![]()
Kaczul, neboj, vyjde to a dočkáme se, ať už s IUI nebo IVF. Já jsem poprvé taky už IUI moc nevěřila a vkládala všechny naděje do IVF a vida, najednou to vyšlo ani jsem nevěděla jak.