Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikii89
Ahoj, mam stejny problem. Nejake injekce mi zbastila cysta. Na jedne strane. Takze budeme mit vajicka jen z jednoho vajecniku. A s tou cystou nevim, co se bude dit dal po OPU 🤷🏻♀️
Doufam, ze me toho zbavi jako tebe. Behem toho 😏 😁
Ty jdes kdy na punkci? 🙂
Ahoj holky, náhodou mi v nabídce vyjela vaše konverzace, tak jsem si početla
… Vzhledme k tomu, že mám vše čerstvě za sebou (ET 2.11.2023) mě stále problematika kolem IVF zajímá
… Mám naposlouchané snad všechny podcasty, co existují
člověk by si řekl, že když zdárně otěhotní, nechá to za sebou, já ale ne, je to už navždy součást mě… Moc vám držím všem palce a věřím, že i na vás se brzy usměje štěstí. Já podstupovala IVF u Apolináře a maximální spokojenost, řekla bych, že mají mnohem lepší přistup, než kdejaké soukromé centrum (a velký bonus je finanční stránka). Byla jsem tam i během loňského roku dvakrát operována, takže kdyby vás cokoli zajímalo, ráda poradím pokud to bude mých silách.
Jednu radu pro všechny, po OPU doplňujte hoooodně bílkovin, já do sebe ládovala proteiny rozpustné ve vodě (konkrétně clear ) bylo mi teda šíleně, nafouklá sem z toho byla jak balon, ale nerozjel se hyperstimulák.
@Lotyyy
**Ahoj, jsi hodna. Urcite tady za vsechny: Dekuji 🤗 💕
Mysli na nas ![]()
Musi byt skvely pocit, objevit // na testu☺️
A kdyz mam doma klasickej protein. Co jsem pouzivala jako doplnek stravy pri cviceni. Ten teda muzu v pohode ze? ☺️
Mam jahodovej shake 😂 Tak aspon doplnim i dobrotu nejakou.
@Lotyyy
Ahoj, jsi hodna. Urcite tady za vsechny: Dekuji 🤗 💕
Mysli na nas ![]()
Musi byt skvely pocit, objevit // na testu☺️
A kdyz mam doma klasickej protein. Co jsem pouzivala jako doplnek stravy pri cviceni. Ten teda muzu v pohode ze? ☺️
Mam jahodovej shake 😂 Tak aspon doplnim i dobrotu nejakou.
Holky, koukam ze je nas vic. Ve stredu rano na OPU ☺️
To jsem rada. A neprislo vam divny dneska pichat vecer Ovitrelle?
Me to prijde brzo. Ma to fungovat 24-48h
Co kdyz to zabere za 24? ![]()
To mi jako vsechny popraskaji z folikulu? ![]()
@Ardilera píše:
Mám radost ms po norethisteronu 54.dc nakonec přišla, tak snad praskla i ta cysta. V úterý jdu na utz, tak jsem zvědavá jestli na tu punkci budu muset. Předtím mě čeká už 2. akupunktura, dá se to zvládnout i když je někdo posera z jehel jako já
a prý to bude na 10 týdnů, před tím dalším ivf, tak to hezky do toho dubna vyjde
Teď tu ještě popíjím odvary z čínské medicíny, co mi předepsala, akorát by to mohlo být aspoň dobrý když už to stojí tolik peněz
Ve čtvrtek konzultace v reprofitu a v sobotu 1. fyzioto bude zase našlapanej týden, akorát nevím, jak při tomhle všem má člověk „na to nemyslet“
Tyjo konecne. Jsem rada za tebe! Ze uz ms prisla ☺️
A to fyzio mas jen na reprodukcni casti tela? Nebo na cely telo?🙂
Jsi dobra, ze zvladas akupunkturu. Ja mam taky strach z jehel. Ty injekce kolem ivf, clovek zkousne. Ze musi, ale akupunkturu bych asi nedala. Jsem na to asi moc sragotka ![]()
@SlečnaMarie mne Teda vždy jak při iui tak ivf říkali že ovitrellle funguje za cca 36 hod a můžu potvrdit že to fakt souhlasilo s bolesti
neboj. Je to úplně normální postup vsude. To popraskani ti drzi i ty blokatory co si pichas. Ovitrelle v tomhle případě hodně na finální dozrani
@ol030124 no to není.. po mě prostě chtěli jasnou odpověď máme brát nemame brát.. ale my to měli o víkendu.. takže třeba s tebou budou lip komunikovat. Spíš to ber tak, že se budou posílat na pgt a kdyby viděli. Že ten vývoj je u všech zhoršených ( to poznají den po dni), tak s tebou o tom určitě budou komunikovat, že by ti ho třeba vložili dřív.. za sebe ale doporucuji vložení ten 5 den.. málokdy je embryjko zivotaschopne, když do 5 dne nedojde…
@SlečnaMarie Jojo ten jsem měla já, jen ne smetanovy ale vodovy, mě ty smetanove nikdy nechutnali…. Takže sem doplnila jak vodu tak bílkoviny, sice je doporučena dení dávka snad jen 3 porce a já jich měla asi 10
proto mi bylo zle, myslela jsem, ze mi prasknou střeva, jak jsem se nafoukla…. Ale za den to přešlo ![]()
@baru-ska ano, mě naopak všichni říkali ze u ET je vyšší úspěšnost, prave ze to tělo je oblble ![]()
@Lotyyy jako statistický je trochu úspěšnější ket ale je to zanedbatelný rozdíl..věřím, že důležité je hlavně kvalitní embryjko a sliznice. Měla. si fakt stesti ![]()
@Lotyyy souhlas bílkoviny a pít pít pít. Ale zas tak se nestresovat. Ohss není úplně běžný.. není to strasak ![]()
@SlečnaMarie píše:
@Nikii89
Ahoj, mam stejny problem. Nejake injekce mi zbastila cysta. Na jedne strane. Takze budeme mit vajicka jen z jednoho vajecniku. A s tou cystou nevim, co se bude dit dal po OPU 🤷🏻♀️
Doufam, ze me toho zbavi jako tebe. Behem toho 😏 😁
Ty jdes kdy na punkci? 🙂
Ahoj, jdu ve středu na 7:30 ráno, za chvilku ve 20:00 píchám Ovitrelle. Od kdy stimuluješ? Ja začala v sobotu 6.1., tzn. že jdu na OPU 13 den cyklu. Myslím že ti tu cystu taky rovnou vezmou, když už tam jdou, jdou určo do obou vaječníků. Určitě pak dej vědět jak si dopadla
zajímá mě to, vyšlo nám to že jdeme 3 tady ve stejný den ![]()
Příspěvek upraven 15.01.24 v 19:26
@Lotyyy Ahoj, moc děkujeme za podporu
a rady
a vám jen
to štěstí a zdraví ![]()