Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ol030124
To zvladnem💪🏻
Vubec na to nemysli. Mysli, ale nepredstavuj si to😁
Jakoze nepredstavuj si jak a co bude probihat. Vystresujes se. Rikej si, uvidim zitra. Necham se prekvapit✊🏻 ☺️
Ahoj, holky, všem nám zítra držím
a přeju hodně
![]()
Ozvěte se jak jste dopadly.
Vajíčkům zdar ![]()
@SlečnaMarie píše:
@ol030124
To zvladnem💪🏻
Vubec na to nemysli. Mysli, ale nepredstavuj si to😁
Jakoze nepredstavuj si jak a co bude probihat. Vystresujes se. Rikej si, uvidim zitra. Necham se prekvapit✊🏻 ☺️
Díky, přesně to jsem si říkala. Uvidíme zítra, aby už bylo zítra odpoledne…a kupodivu jsem i spala ![]()
@SlečnaMarie píše:
Jo takhle. Tak urcite to k necemu bude. Jako clovej vydrzi vsechno, kdyz si neco moc preje. A chce to. Tak to je zajimavy, ze to pak neboli, kdyz uz je to napichany. Jako akupunktura prej dela zazraky. Takze verim, ze to pomuze. A chodis sama nebo s partnerem? ☺️
A kdyz ti teda vse dopadne, tak jdete v dubnu do ivf? Nevim jestli si to pamatuju dobre 🙂
A ta fyzio pomuze hodne. Ja chodila na napravu tela a taky mi to dost pomohlo s telem. Od bolesti a taky s kostrci. Coz je dulezity pro otehotneni. Mela jsem ji blbe. A malo prokrvene organy uvnitr nebo co🤷🏻♀️
Včera jsem byla na utz a cysta zmizela sama
takže na punkci nemusím…doktorka byla dost překvapená, že tak velká cysta zvládla prasknout sama.
Rovnou jsem jí řekla i o kalkulaci na to 3.ivf, takže Repromeda má v plánu dlouhý protokol Synarel (cyklus před), Gonal+Pergoveris 400IU a dvojitý ovitrelle.
Zítra nás čeká konzultace v Reprofitu a příští týden Unica, tak jsem zvědavá jestli navrhnou jiný postup. Teď si po tom clostíku, chci dát 3 měsíce pauzu na detox a celkově přípravu skrz tu akupunkturu, vitamíny, fyzio. Ještě čekáme jak antibiotika přeléčí ureaplasmu - test asi za 6 týdnů. A pokud už bude vše ok tak v dubnu 3.IVF.
Na tu akupunkturu chodím nakonec sama, včera mi dokonce napíchla i ucho (takový mini jehličky s náplastí (mám oblepený ucho) a mám to tam mít 5 dní
tak můžu spát jen na 1 straně ![]()
Všem co mají tento týden odběr vajíček držím palce, ať se jich vyvíjí co nejvíce,
To čekání, jestli nějaké zůstane pro mě byla asi nejhorší část, protože to nijak člověk už neovlivní. Jsem zvědavá kolik kdo bude mít ⛄
Ahojte, tak já dnes odběr 16 oocytů
a všechny zralé, v pátek budou volat kolik se jich podařilo oplodnit a kolik jich přežívá.
Nicméně smutnou zprávou pro mě je, což jsem nechtěla slyšet, že mi nedoporučuji ET mám to vysloveně i ve zprávě, že děloha už je napřed i sliznice a že transfer hned by měl velmi malou pravděpodobnost, progesteron mám jen 5,16 nějakou hodnotu a to je prý málo. ![]()
@Nikii89 16 vajíček je úplná nádhera! Držím palce aby se jich co nejvíce oplodnilo apak jste měli hromadu ebryí na výber.
Z toho že nebude ET si nezoufej, můžeš se uklidňovat tím, že statisticky má o chlup lepší šanci KET, než ET. Kor když je tělo po stimulaci a OPU rozblízněné hormony.
Však on ten měsíc uteče
![]()
@Ardilera píše:
Včera jsem byla na utz a cysta zmizela samatakže na punkci nemusím…doktorka byla dost překvapená, že tak velká cysta zvládla prasknout sama.
Rovnou jsem jí řekla i o kalkulaci na to 3.ivf, takže Repromeda má v plánu dlouhý protokol Synarel (cyklus před), Gonal+Pergoveris 400IU a dvojitý ovitrelle.
Zítra nás čeká konzultace v Reprofitu a příští týden Unica, tak jsem zvědavá jestli navrhnou jiný postup. Teď si po tom clostíku, chci dát 3 měsíce pauzu na detox a celkově přípravu skrz tu akupunkturu, vitamíny, fyzio. Ještě čekáme jak antibiotika přeléčí ureaplasmu - test asi za 6 týdnů. A pokud už bude vše ok tak v dubnu 3.IVF.
Na tu akupunkturu chodím nakonec sama, včera mi dokonce napíchla i ucho (takový mini jehličky s náplastí (mám oblepený ucho) a mám to tam mít 5 dnítak můžu spát jen na 1 straně
Všem co mají tento týden odběr vajíček držím palce, ať se jich vyvíjí co nejvíce,
To čekání, jestli nějaké zůstane pro mě byla asi nejhorší část, protože to nijak člověk už neovlivní. Jsem zvědavá kolik kdo bude mít ⛄
Tyjo v pulce veci, co te ceka se ani popravde nevyznam😁
Ale budu na tebe myslet. At ti vsechno dopadne jak nejlip to jde☺️
U me spis bude nejhorsi cekani pak po ET na test. Jestli se k tomu dostaneme😁
@Nikii89 píše:
Ahojte, tak já dnes odběr 16 oocytůa všechny zralé, v pátek budou volat kolik se jich podařilo oplodnit a kolik jich přežívá.
Nicméně smutnou zprávou pro mě je, což jsem nechtěla slyšet, že mi nedoporučuji ET mám to vysloveně i ve zprávě, že děloha už je napřed i sliznice a že transfer hned by měl velmi malou pravděpodobnost, progesteron mám jen 5,16 nějakou hodnotu a to je prý málo.
Tak to mas super pocet. My 12 oocytu, ale prej jeste nevi, kolik zralych. Zitra si mame volat teprve ☺️
Tak aspon si to telo odpocine. A pak se treba lepe uchyti 💪🏻 neves hlavu. Hlavni je, aby bylo krasne emryjko. At je co na transfer 🤗
@Nikii89 @SlečnaMarie Tak to máte obě krásná čísla. Tak snad ze všech budou krásná embryjka. A jak se cítíte?
Já dneska píchám večer dvě poslední a v pátek jdu taky na věc.
Máte po odběru bolesti?
@Nikii89 to je parada. Určitě máš lepší mít 16 vajíček a posunutý transfer než 2 vajicka a transfer hned
a progesteron je tuším hraniční 30… takže fakt tohle nemá smysl..
@SlečnaMarie taky krásný cislo ![]()
Jaký máte pripalceny holky metody? Něco na spermie?
@Kaj.maňačka píše:
@Nikii89 @SlečnaMarie Tak to máte obě krásná čísla. Tak snad ze všech budou krásná embryjka. A jak se cítíte?
Já dneska píchám večer dvě poslední a v pátek jdu taky na věc.
Máte po odběru bolesti?
Chvilkama me poboliva podbrisek, jakoby pri ms, ale neni to tak silny. Tak jsem rada ☺️
@baru-ska píše:
@Nikii89 to je parada. Určitě máš lepší mít 16 vajíček a posunutý transfer než 2 vajicka a transfer hneda progesteron je tuším hraniční 30… takže fakt tohle nemá smysl..
@SlečnaMarie taky krásný cislo
Jaký máte pripalceny holky metody? Něco na spermie?
Mame jen ICSI a prodlouzenou kultivaci ![]()
@SlečnaMarie a tobě něco řekli, jestli bude ET ještě teď nebo ne? Jinak také gratuluji 12 je taky krásné číslo
snad jich bude zralých co nejvíc
kdyztak zítra dej zase info, zajímá mě to ![]()
@Kaj.maňačka já se zatím cítím dobře, ale dostala jsem ještě před uspanim preventivně 2 paraleny
a prý mi dali i nějaký mixik do kapačky, takže si myslím že mě nic nebolí kvůli tomu že jsem ještě oblblá těmy léky. ![]()