IUI a IVF 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
434
16.1.24 22:36

@ol030124
To zvladnem💪🏻
Vubec na to nemysli. Mysli, ale nepredstavuj si to😁
Jakoze nepredstavuj si jak a co bude probihat. Vystresujes se. Rikej si, uvidim zitra. Necham se prekvapit✊🏻 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
16.1.24 22:39

Ahoj, holky, všem nám zítra držím :palec: a přeju hodně :andel: :andel: :andel:
Ozvěte se jak jste dopadly.
Vajíčkům zdar :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
17.1.24 05:29
@SlečnaMarie píše:
@ol030124
To zvladnem💪🏻
Vubec na to nemysli. Mysli, ale nepredstavuj si to😁
Jakoze nepredstavuj si jak a co bude probihat. Vystresujes se. Rikej si, uvidim zitra. Necham se prekvapit✊🏻 ☺️

Díky, přesně to jsem si říkala. Uvidíme zítra, aby už bylo zítra odpoledne…a kupodivu jsem i spala :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
17.1.24 10:08
@SlečnaMarie píše:
Jo takhle. Tak urcite to k necemu bude. Jako clovej vydrzi vsechno, kdyz si neco moc preje. A chce to. Tak to je zajimavy, ze to pak neboli, kdyz uz je to napichany. Jako akupunktura prej dela zazraky. Takze verim, ze to pomuze. A chodis sama nebo s partnerem? ☺️
A kdyz ti teda vse dopadne, tak jdete v dubnu do ivf? Nevim jestli si to pamatuju dobre 🙂
A ta fyzio pomuze hodne. Ja chodila na napravu tela a taky mi to dost pomohlo s telem. Od bolesti a taky s kostrci. Coz je dulezity pro otehotneni. Mela jsem ji blbe. A malo prokrvene organy uvnitr nebo co🤷🏻‍♀️

Včera jsem byla na utz a cysta zmizela sama :dance: takže na punkci nemusím…doktorka byla dost překvapená, že tak velká cysta zvládla prasknout sama.
Rovnou jsem jí řekla i o kalkulaci na to 3.ivf, takže Repromeda má v plánu dlouhý protokol Synarel (cyklus před), Gonal+Pergoveris 400IU a dvojitý ovitrelle.
Zítra nás čeká konzultace v Reprofitu a příští týden Unica, tak jsem zvědavá jestli navrhnou jiný postup. Teď si po tom clostíku, chci dát 3 měsíce pauzu na detox a celkově přípravu skrz tu akupunkturu, vitamíny, fyzio. Ještě čekáme jak antibiotika přeléčí ureaplasmu - test asi za 6 týdnů. A pokud už bude vše ok tak v dubnu 3.IVF.
Na tu akupunkturu chodím nakonec sama, včera mi dokonce napíchla i ucho (takový mini jehličky s náplastí (mám oblepený ucho) a mám to tam mít 5 dní :lol: tak můžu spát jen na 1 straně :mrgreen:

Všem co mají tento týden odběr vajíček držím palce, ať se jich vyvíjí co nejvíce, :hug: To čekání, jestli nějaké zůstane pro mě byla asi nejhorší část, protože to nijak člověk už neovlivní. Jsem zvědavá kolik kdo bude mít ⛄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
17.1.24 11:32

@Ardilera měla jsem v repromede stejný protokol napodruhe ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.1.24 11:48

Ahojte, tak já dnes odběr 16 oocytů :dance: a všechny zralé, v pátek budou volat kolik se jich podařilo oplodnit a kolik jich přežívá.
Nicméně smutnou zprávou pro mě je, což jsem nechtěla slyšet, že mi nedoporučuji ET mám to vysloveně i ve zprávě, že děloha už je napřed i sliznice a že transfer hned by měl velmi malou pravděpodobnost, progesteron mám jen 5,16 nějakou hodnotu a to je prý málo. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5639
17.1.24 11:52

@Nikii89 16 vajíček je úplná nádhera! Držím palce aby se jich co nejvíce oplodnilo apak jste měli hromadu ebryí na výber.
Z toho že nebude ET si nezoufej, můžeš se uklidňovat tím, že statisticky má o chlup lepší šanci KET, než ET. Kor když je tělo po stimulaci a OPU rozblízněné hormony.
Však on ten měsíc uteče :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.1.24 11:55
@Ardilera píše:
Včera jsem byla na utz a cysta zmizela sama :dance: takže na punkci nemusím…doktorka byla dost překvapená, že tak velká cysta zvládla prasknout sama.
Rovnou jsem jí řekla i o kalkulaci na to 3.ivf, takže Repromeda má v plánu dlouhý protokol Synarel (cyklus před), Gonal+Pergoveris 400IU a dvojitý ovitrelle.
Zítra nás čeká konzultace v Reprofitu a příští týden Unica, tak jsem zvědavá jestli navrhnou jiný postup. Teď si po tom clostíku, chci dát 3 měsíce pauzu na detox a celkově přípravu skrz tu akupunkturu, vitamíny, fyzio. Ještě čekáme jak antibiotika přeléčí ureaplasmu - test asi za 6 týdnů. A pokud už bude vše ok tak v dubnu 3.IVF.
Na tu akupunkturu chodím nakonec sama, včera mi dokonce napíchla i ucho (takový mini jehličky s náplastí (mám oblepený ucho) a mám to tam mít 5 dní :lol: tak můžu spát jen na 1 straně :mrgreen:Všem co mají tento týden odběr vajíček držím palce, ať se jich vyvíjí co nejvíce, :hug: To čekání, jestli nějaké zůstane pro mě byla asi nejhorší část, protože to nijak člověk už neovlivní. Jsem zvědavá kolik kdo bude mít ⛄

Tyjo v pulce veci, co te ceka se ani popravde nevyznam😁
Ale budu na tebe myslet. At ti vsechno dopadne jak nejlip to jde☺️
U me spis bude nejhorsi cekani pak po ET na test. Jestli se k tomu dostaneme😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.1.24 11:57
@Nikii89 píše:
Ahojte, tak já dnes odběr 16 oocytů :dance: a všechny zralé, v pátek budou volat kolik se jich podařilo oplodnit a kolik jich přežívá.
Nicméně smutnou zprávou pro mě je, což jsem nechtěla slyšet, že mi nedoporučuji ET mám to vysloveně i ve zprávě, že děloha už je napřed i sliznice a že transfer hned by měl velmi malou pravděpodobnost, progesteron mám jen 5,16 nějakou hodnotu a to je prý málo. :?

Tak to mas super pocet. My 12 oocytu, ale prej jeste nevi, kolik zralych. Zitra si mame volat teprve ☺️
Tak aspon si to telo odpocine. A pak se treba lepe uchyti 💪🏻 neves hlavu. Hlavni je, aby bylo krasne emryjko. At je co na transfer 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
17.1.24 12:15

@Nikii89 @SlečnaMarie Tak to máte obě krásná čísla. Tak snad ze všech budou krásná embryjka. A jak se cítíte?
Já dneska píchám večer dvě poslední a v pátek jdu taky na věc.
Máte po odběru bolesti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
17.1.24 12:16

@Nikii89 to je parada. Určitě máš lepší mít 16 vajíček a posunutý transfer než 2 vajicka a transfer hned :mrgreen: a progesteron je tuším hraniční 30… takže fakt tohle nemá smysl..
@SlečnaMarie taky krásný cislo :mrgreen:
Jaký máte pripalceny holky metody? Něco na spermie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.1.24 12:48
@Kaj.maňačka píše:
@Nikii89 @SlečnaMarie Tak to máte obě krásná čísla. Tak snad ze všech budou krásná embryjka. A jak se cítíte?
Já dneska píchám večer dvě poslední a v pátek jdu taky na věc.
Máte po odběru bolesti?

Chvilkama me poboliva podbrisek, jakoby pri ms, ale neni to tak silny. Tak jsem rada ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
17.1.24 12:50
@baru-ska píše:
@Nikii89 to je parada. Určitě máš lepší mít 16 vajíček a posunutý transfer než 2 vajicka a transfer hned :mrgreen: a progesteron je tuším hraniční 30… takže fakt tohle nemá smysl..
@SlečnaMarie taky krásný cislo :mrgreen:
Jaký máte pripalceny holky metody? Něco na spermie?

Mame jen ICSI a prodlouzenou kultivaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.1.24 12:52

@SlečnaMarie a tobě něco řekli, jestli bude ET ještě teď nebo ne? Jinak také gratuluji 12 je taky krásné číslo :dance: snad jich bude zralých co nejvíc :hug: kdyztak zítra dej zase info, zajímá mě to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
17.1.24 12:54

@Kaj.maňačka já se zatím cítím dobře, ale dostala jsem ještě před uspanim preventivně 2 paraleny :nevim: a prý mi dali i nějaký mixik do kapačky, takže si myslím že mě nic nebolí kvůli tomu že jsem ještě oblblá těmy léky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí