IUI a IVF 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1113
15.1.24 20:39

Jsme se sešly vsechny tři :lol:
A pritom jsme každa začinala v jiny den…To nam to hezky vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
16.1.24 00:45
@SlečnaMarie píše:
Tyjo konecne. Jsem rada za tebe! Ze uz ms prisla ☺️
A to fyzio mas jen na reprodukcni casti tela? Nebo na cely telo?🙂
Jsi dobra, ze zvladas akupunkturu. Ja mam taky strach z jehel. Ty injekce kolem ivf, clovek zkousne. Ze musi, ale akupunkturu bych asi nedala. Jsem na to asi moc sragotka :D

Fyzio by mělo být zaměřené na reprodukci, ale je možný, že to bude i na celý tělo, dělají i mojžíšovku, první lekce bude hodně povídací/diagnostická, aby věděli na co se zaměřit, tak uvidím :lol:
No já se té akupunktuře do poslední chvíle taky vyhýbala, ale jestli mi to pomůže mít z toho 3.ivf cyklu už konečně pěkná embryjka, tak to za to stojí, snažím se dělat maximum, aby jsme na nemuseli ještě na x dalších.
Jinak je zajímavý, že ty jehličky bolí jen někde… třeba levou půlku zad ani nevím, že napíchla a pravou (která je prý víc ženská) docela bolela, ale jen ta vteřina vpichu (asi zrovna ty body se kterými je něco špatně), pak už té půlhodiny co jsi napíchlá to nebolí a zapla mi i infra lampu, tak to bylo i příjemný. Napíchla asi 8 bodů zezadu (záda, předloktí) a pak 8 zepředu (břicho, předloktí, nárt a u kotníku). Měla jsem strach, že budu omdlívat jak u braní krve, ale úplně v pohodě. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
16.1.24 09:15

@Ardilera taky myslím že aku v pohodě. Boli jen co je blokly. Pro mě byla nejhorší ta fyzio. Že se rovná i přes konecnik.. divné pocit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.1.24 09:38

Tak na opu jdu v pátek ráno. Teď to vypadá na 20 folíků (+ několik malinkých). Samozřejmě už je to prý na horní hranici, takže možná nepůjdeme ani na ET, ale až pak na KET a hrozí hyperstimulák.
Takže se musím dopovat proteinem a modlit se, aby nebyl.
Zítra si naposled píchnu Orgalutran a pak jsem dostala místo Ovitrelle Decapeptyl 2 injekce zítra ve 22:00.

Příspěvek upraven 16.01.24 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
16.1.24 10:38
@Kaj.maňačka píše:
Tak na opu jdu v pátek ráno. Teď to vypadá na 20 folíků (+ několik malinkých). Samozřejmě už je to prý na horní hranici, takže možná nepůjdeme ani na ET, ale až pak na KET a hrozí hyperstimulák.
Takže se musím dopovat proteinem a modlit se, aby nebyl.
Zítra si naposled píchnu Orgalutran a pak jsem dostala místo Ovitrelle Duphaston 2 injekce zítra ve 22:00.

No teda…musíš mít břicho jak balon… :roll:
Tak to dobře zvládni :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.1.24 10:48
@ol030124 píše:
No teda…musíš mít břicho jak balon… :roll:
Tak to dobře zvládni :kytka:

Děkuji 😊.
No, jako mám ho lehce nafouklé, ale kupodivu to není nejhorší. Ani mě už tolik netlačí vaječníky, jako na začátku. Jen chodím pořád čůrat, jak mi to asi tlačí na močák 😄.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
16.1.24 17:32

Zdravím, mám dotaz - na OPU je třeba přijít nalačno, nejíst, nepít, nekouřit, znamená to, že si nemůžu od půlnoci dát ani sklenku vody? :nevim: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1600
16.1.24 19:17

@Natyy7 Ahoj ano já mohla jen v 6:00 dát si 2dcl vody kvůli krvi prý jinak nic nejíst nekouřit odběr byl cca 9:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.1.24 19:29

@baru-ska
Dobre, dobre dekuji za info ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.1.24 19:32
@Nikii89 píše:
Ahoj, jdu ve středu na 7:30 ráno, za chvilku ve 20:00 píchám Ovitrelle. Od kdy stimuluješ? Ja začala v sobotu 6.1., tzn. že jdu na OPU 13 den cyklu. Myslím že ti tu cystu taky rovnou vezmou, když už tam jdou, jdou určo do obou vaječníků. Určitě pak dej vědět jak si dopadla :andel: zajímá mě to, vyšlo nám to že jdeme 3 tady ve stejný den :dance:Příspěvek upraven 15.01.24 v 19:26

Ano, dam vedet. Ja zacala stimulovat 5.1.
Jinak to mame teda stejny. Ovitrelle. A zitra 7:30 nastup. Tak drzim palce✊🏻 ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.1.24 19:37
@Ardilera píše:
Fyzio by mělo být zaměřené na reprodukci, ale je možný, že to bude i na celý tělo, dělají i mojžíšovku, první lekce bude hodně povídací/diagnostická, aby věděli na co se zaměřit, tak uvidím :lol:
No já se té akupunktuře do poslední chvíle taky vyhýbala, ale jestli mi to pomůže mít z toho 3.ivf cyklu už konečně pěkná embryjka, tak to za to stojí, snažím se dělat maximum, aby jsme na nemuseli ještě na x dalších.
Jinak je zajímavý, že ty jehličky bolí jen někde… třeba levou půlku zad ani nevím, že napíchla a pravou (která je prý víc ženská) docela bolela, ale jen ta vteřina vpichu (asi zrovna ty body se kterými je něco špatně), pak už té půlhodiny co jsi napíchlá to nebolí a zapla mi i infra lampu, tak to bylo i příjemný. Napíchla asi 8 bodů zezadu (záda, předloktí) a pak 8 zepředu (břicho, předloktí, nárt a u kotníku). Měla jsem strach, že budu omdlívat jak u braní krve, ale úplně v pohodě. :mrgreen:

Jo takhle. Tak urcite to k necemu bude. Jako clovej vydrzi vsechno, kdyz si neco moc preje. A chce to. Tak to je zajimavy, ze to pak neboli, kdyz uz je to napichany. Jako akupunktura prej dela zazraky. Takze verim, ze to pomuze. A chodis sama nebo s partnerem? ☺️
A kdyz ti teda vse dopadne, tak jdete v dubnu do ivf? Nevim jestli si to pamatuju dobre 🙂
A ta fyzio pomuze hodne. Ja chodila na napravu tela a taky mi to dost pomohlo s telem. Od bolesti a taky s kostrci. Coz je dulezity pro otehotneni. Mela jsem ji blbe. A malo prokrvene organy uvnitr nebo co🤷🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
434
16.1.24 19:40

Tak holky, vsem, co jdou zitra na OPU. Hodne krasnych zralych vajicek preju ☺️ ✊🏻
Tfuj, tfuj. Vsechno dobre dopadne. Musi💕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
16.1.24 19:43

Na zítra vás je hodně na opu. Tož taky držím pěstičky a myslím na vás. Ať vše proběhne v pořádku a máte krásná vajíčka. Hodně štěstí :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2817
16.1.24 20:15

Taky zitra moc držím palce. Myslím na vás. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
16.1.24 21:18

díky

Holky moc díky asi za nás všechny. A ostatním držím taky palečky.
Nervy začínají pracovat…Něco na spaní nám možná mohli dát :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital