IUI a IVF 2024

Napsat příspěvek
Velikost písma:
153
12.1.24 15:50

Ahoj, dnes večer začínám ke Gonalu ještě přidávat Ganirelix. Poradíte prosím, zda chvíli počkat po první injekci nebo aplikovat hned druhou? Je lepší píchat obojí na stejnou stranu..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
12.1.24 16:21

@Maji33 klidně můžeš hned, já jsem píchala na opačnou stranu, a další den strany prohodila. Ale je to relativně jedno… v centru ti k tomu nic neříkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.1.24 16:28

@Ardilera Tak to vyzkouším stejně, díky. V CAR jen to, že po Gonalu můžu chvíli počkat, ale nic přesnějšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
12.1.24 19:20

@Ardilera Tak musím říct, že Gonal mi nedělá problém, ale Ganirelix mi nešel ani dostat do kožní řasy, hned mi to zčervenalo a ještě teď to nepříjmně pálí. Nemáš prosím zkušenost, jestli se nedá případně aplikovat i do stehna..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
13.1.24 10:29

Ahoj holky. Tady už se to slibně rozjíždí. Nás čeká v únoru ket po 2 letech v repromede zase. Jak to tu čtu, je nás odtud víc a taky jak to tu čtu, tak se to tam zhoršilo hlavně Teda skrz objednací dobu ( nás brali vždy okamzite) a taky odesla naše mudr felsingerova…všem držím palce. Je to stres co :zed: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
13.1.24 10:46

@Maji33 mám zkušenost že ty injekce proti prasknutí palivy vždy.. ať už to byl orgalutran, cetrotide nebo tohle. Mě na to i upozorňovali v centru. Ze to místo i často rudne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
13.1.24 10:52

@ol030124 @Kaj.maňačka holky to.jsou krásný čísla. To čekání je des. Drzte se. Znám moc dobře.. zdravotně byly u mě všechny ivf ok, ale to čekání je na palici.. na injekce, na utz, na opu, každý den kolik jich přežilo na testy.. no a pak na hcg. Srdicko, screening..

Včera jsem koukala, že začali vydávat nový podcast na téma ivf s názvem Život v cyklu… a mě to Teda přijde strašně trefny a dobry název… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
13.1.24 15:08

@baru-ska Díky za info..chvilku jsem si říkala, jestli jsem si to nějak špatně nepíchla. :roll: Chtě nechtě jsem vyjukaná, jak to asi u prvních pokusů bývá.
V pondělí na utz snad budu chytřejší, kdy nás čeká odběr.
Jinak držím palce na KET. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
13.1.24 15:30

@Maji33 doufám, že nebudeš muset sbírat vic zkušenosti a klapne ti to hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
13.1.24 16:03
@baru-ska píše:
@ol030124 @Kaj.maňačka holky to.jsou krásný čísla. To čekání je des. Drzte se. Znám moc dobře.. zdravotně byly u mě všechny ivf ok, ale to čekání je na palici.. na injekce, na utz, na opu, každý den kolik jich přežilo na testy.. no a pak na hcg. Srdicko, screening..Včera jsem koukala, že začali vydávat nový podcast na téma ivf s názvem Život v cyklu… a mě to Teda přijde strašně trefny a dobry název… :roll:

Děkuji, taky držím palce.
Je to mé první IVF, tak vlastně nevím co a jak mě čeká, jak moc nepříjemné to bude atd. Snažím se být v klidu, ale v podvědomí to samozřejmě je…hormonální koktejl je taky někdy pěkný sešup, naštěstí jen k slzám a ne k tomu být nepříjemná… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
13.1.24 16:38

@ol030124 je to jasny. Je to.neco nového a hlavne velká naděje. Když se to povede hned, tak je fakt člověk vlastně tehotny raz dva ;)
My se začalo snažit nekd v roce 2019. V car od 2021 1 ivf 3 transfery a z toho jedna revize v 8tt jinak nic, 2 ivf bez zisku zralého vajicka, 3 ivf 5 vajíček, 5 embryi a všech 5 prošlo genetikou (zazrak) a beha mi tu 15ti měsíční lumpik hned z prvního transferu.. no a teď tam ba nás čekají ty 4 mrazacci tak snad jeden klapne. Nějak se mi do 4 ivf zatím nechce :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
14.1.24 08:37

@SlečnaMarie Tak jak to vypadá? Jdeš na odběr vajíček už zítra, nebo v úterý? 😊
@baru-ska Děkuji, a držím pěsti i tobě při KETu. Ani já vůbec nevím, co mě ještě čeká. Také je to moje prví IVF jako u @ol030124 a snaha o první miminko.
@Maji33 Já si dneska první den píchala Orgalutran a teda taky to zprvu nechtělo zajet do kůže. Samotný vpich vůbec nebolel ale pak po pár vteřinách to pálilo jako potvora asi 10 minut. Bylo to fakt nepříjemné. Zarudlé jsem to ale neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
14.1.24 12:58

@Kaj.maňačka Já jsem nakonec začala aplikovat do stehna, doktorku jsem teď o víkendu nezastihla, ale sestřička řekla, že můžu, pokud mi to dělá takovou reakci. Doporučila i prášky na alergii, ale těm bych se chtěla vyhnout.
Do stehna to bylo mnohem lepší, sice to taky pálilo a nateklo a ještě teď ráno to mám mírně zarudlé, ale s tou první do břicha se to nedá srovnat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
14.1.24 13:19

Ahoj, holky, zdravím všechny 🍀 našla jsem si tuto skupinku, jelikož od 6.1. stimuluju na své 1. IVF, ve středu 17.1. mě čeká OPU. Chtěla jsem se zeptat jestli se některé z vás stalo, že při stimulaci se vytvořila cysta (nikdy předtím jsem v životě žádnou cystu neměla) a vyživuje se hlavně ona :zed: nějaké vajíčka tam jsou, ale sama MUDr. mi řekla že to je velká škoda, že prostě ta vajíčka vyživují méně, že to valí ta stimulace do té cysty. Nechci ani pomýšlet že z tohohle IVF nebudeme mít embrijko, jelikož jsme se s přítelem po více jak 3 letech lítání po doktorech a snažení přirozeně dohodli na 1 pokusu a víc ne. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
14.1.24 13:36

@ol030124 ahoj, na předchozí stránce jsem vyčetla, že už si byla před lety těhotná. Znamená to, že už máš dítě dříve? Před kolika lety? Přirozeně nebo také IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí