Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, co budete svým dětem kupovat na Vánoce? Vůbec nemám představu, zatím jsem narazila akorát na tu kreslící tabulku, co se na ni maluje takovou tužkou a maže se to přejetím šoupátkem. Jinak zatím nevím, poraďte.
@snažilka1210 píše:čauko my klukům koupíme stoleček s židličkama, koupila jsem jim na lodžii stan ve tvaru hradu, baťůžky když půjdeme ven tak si tam dají sváču
Ahoj holky, co budete svým dětem kupovat na Vánoce? Vůbec nemám představu, zatím jsem narazila akorát na tu kreslící tabulku, co se na ni maluje takovou tužkou a maže se to přejetím šoupátkem. Jinak zatím nevím, poraďte.
@keliška12 super, stan už máme dlouho, já narazila na tahací telefon co hraje a nějakou fontánu do vany.
@snažilka1210 Ahojky holky. Tak já mám koupenou velkou farmu z Lega Dupla (lego zbožňuje), pak nějaké oblečení (to ale asi rozdám Ježíkům babičkám), pak jednu didaktickou hru a pak nevím
Ale hraček má dost.
@Boculka ahojky, to je šikulka, že ho bere Lego duplo, a jak u Vás probíhá ta varikokéla? Už se to srovnalo? Kolik už vážíte?
@snažilka1210 Na kontrolu jdeme v lednu, ale pořád tam ta voda je. Říkal, že jelikož to není akutní, tak operace bude kolem 1,5 až 2 let… Už jsem se s tím smířila, ale až přijde na věc, tak… no radši ještě nemyslet.
Jinak Maty má 11 kg, za 2 měsíce nepřibral ani gram
Má 80 cm.
Jj Duplo miluje. Umí si otevřít sám krabici, kde ho má už hodně a hraje si. Ráno v pyžamě třeba i půl hodiny sám
Jako snaží se je skládat, ale to mu ještě moc nejde. Ale má popelářské auto a traktor a on je strašně na ty autíčka atd. ![]()
@Boculka takže Vas to nemine, no nedá se nic dělat
Ono někdy jak drti začnou chodit tak i shodí nějaké do dělo či kilo takže úplně v pohodě.
My mame stan za 300kc s tunelem a kdyz tu jsou kluci od známých tak se tam honí, je to velká zábava. Malej všechno strka do pusy takže tohle u nás zatím nejde, ale taky mu to pořídíme
Jinak posílám jednu společnou
Je to jen ochutnávka z ročního focení
Tééda 11 kg? My máme stěží 10 kg
Kluci jsou malý bagři co uvidí to zbágrují, chodí po bytě a jenom slyším ham ham
Na oběd mají denně polívku + hl. jídlo a nestačí nám to:-) My byli ve středu na očkování těch spalniček a ani nezaplakali, jsou šikovní ![]()
@keliška12 No tak kluci mají tasemnice
Maty jí normálně, někdy i míň než normálně a jsem ráda, že za ty 2 měsíce nepřibral ani gram
Je co nosit. ![]()
@keliška12 tak pak dej prosím Tě vědět, zda to zvládli, může se to objevit prý až do týdne. Držím pěsti. Týýýjo, polévka + hl. jídlo? To jsou borci, prej ham, ham
My jíme tak normálně, spíše dobře, sní fakt všechno, ale když dávám polévku, třeba teď naši čočkovou a tu dělám hustou tak pak dám už jen 150ml mléka po obědě a jde spinkat.
@snažilka1210 Ty dáváš mléko i po obědě? Já dávám ráno místo snídaně a večer před spaním (druhá večeře).