Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Simona87b píše:
@Cassydissy no právě…v minulém cyklu sme to zkoušeli normálně jen za pichnuteho ovitrellu a casovaneho styku a po sem brala utrogestan no a nějak sem si tekla ze si udělám test, bylo to asi 7 den a byl pozitivní tak už sem úplně zajasala jenže pak sem zjistila ze to děla ovitrell…tak si říkám ze je to dřív asi zbytecne dělat ze stejne i když je pozitivní tak nepoznám jestli tehotenstvim nebo ovitrellem. Už tedka je to těžké.-(
Já měla pozitivní test ještě 12 den po IUI, takže testování opravdu nemá smysl. Zařekla jsem se, že už doma žádný test nechci. Budu testovat až v předpokládaný den menstruace. Dříve jsou to jenom zbytečné naděje.
@chipsa No jako poslední dva dny jsem nafouklá jako balón ale extrémně, ta bolest byla v průběhu rána / odpoledne (teď klepu na dřevo) jak jsem psala taková bodavá v podbřišku. Dočetla jsem se že by to snad mohlo být i to uhnizdovani, které probíhá cca do 9dpo, ale nevím. Nikdy jsem těhotná nebyla. Tak právě jsem z toho taková smutná a ze svého těla i zmatená. ![]()
@chipsa naprosto ti rozumím, ja si slíbila ze počkám jak doktor řekl do toho 18 teho dne.Jen to čekání je těžké…
Holky, tak jak s testovanim? Stale jste nezkousely? To vas moc obdivuju!!! My byli vcera na muzikale Noc na Karlstejne a bylo to moc pekny. Jen mi prisla lito cisarova orientace : 😜 D ![]()
"@Pinklekip
":tak to vypada slibne! Drzim ti pesti, aby se povedlo!! ![]()
@Cassydissy testování stále nic. No a jak to vypadá u tebe?
No slibně slibně, dokud neuvidím tak neuverim. Plané naděje si nedělám, byť dnes mi je dobře břicho nic vše ok, akorát jsem ko, ale to z práce…
@Cassydissy ja dneska 6 den po inseminaci…cejtim se jen unavene a jinak nic ale to muže být počasím nebo tím progesteronem. Iluze si moc nedělám, přeci jen to byl první pokus.
Myslim, ze to tu bude brzy zajimave. ![]()
Mne se pomalu rozjizdi MS, zadne prekvapko. 1DC bude az zitra, jelikoz se pry spinenini nepocita. Tak mi to tak tak vyjde na UZ na pondeli 9.8. Uz se tesiiim
druhy pokus by mohl mit vice sanci
![]()
@Cassydissy tak na tom budeme podobne, teď sem začala špinit, takže podle toho zda se to rozjede budu dnes/zítra 1DC, kontrolní ultrazvuk 5.-6.8
a pak mi dají termín IUI.
@Bellinka2 takze u tebe taky nic. To me mrzi
ale neboj, dalsi cyklus to urcite vyjde
to bychom mohly jit na IUI ve stejny den. To by v rom byl cert, aby to neklaplo
Mas clostik?
@Simona87b heled, jedne az dvema z deseti to klapnout statisticky musi!! Ted uz jenom z deviti, kdyz jsem odpadla
![]()
@Cassydissy já tenhle měsíc ještě nebyla a že by se to povedlo přirozeně jsem nečekala ![]()
Clostik mám právě
tak evidentně budem čekat spolu, tak budu držet palce, zas máš větší šanci, že se to povede ![]()
@Cassydissy teď už víš do čeho jdeš, budeš klidnější. Uvidíš druhý pokus bude úplně jiný pocitově od toho prvního. Teda já to tak alespoň měla.
Ještě necelých 8 dni do mé menstruace. Jediné co pociťují je extrémně nafouklé břicho a jsem ráda když si Zajdu normálně na velkou potřebu, mám s tím teď trošku problémy. To samé jsem, ale měla i minulý měsíc po prvním IUI. Jsem unavená, že jsem schopná odpoledne usnout (což běžně nedělám), ale to přikládám práci. Jediné co je fakt změna nebo byla včera 8dpo píchání v podbřišku ráno a odpoledne. Jsem zvědavá tento měsíc byly IUI dvě.
Držím všem palce, ať se povede. ![]()
Zdravím, nás čeká 3 pokus zítra.. Snad už to vyjde. Přítel ok, já pcos.
@Simona87b píše:
@chipsa naprosto ti rozumím, ja si slíbila ze počkám jak doktor řekl do toho 18 teho dne.Jen to čekání je těžké…
Nic jiného nám nezbývá, taky se snažím zabavit. Menstruaci mám dostat až 6.8 a dneska mám bolesti, jako bych to už měla dostat
Ach jo.. No nevím, chtělo by to zkušenosti někoho, komu to vyšlo. Jak to probíhalo, jak se cítil, atd..
@chipsa kolikátý den jsi po DPO? A bolelo te to jen jeden den nebo pořád?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.