Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8435
1.5.14 23:31
@boball píše:
V tomhle případě bych se jí zastala. Podle mne se jí chtěl ten plešoun pomstít, takže jí vytáhnul na nějaké panáky, s tím, že je velký kamarád. Dej si, vždyt to dělá každej. Věděl co se stane.To znám, mám kamarádku, která opilá strašně řádí a lidi jí to svině dělají schválně, aby se měli čím bavit :cert:

Jo, tak jsem to myslela. Kdyby tam byl jediný člověk, kterému na ní záleželo, tak by ji od tam odvezl. A toho blba Upíra Krejčího si vybavuju i na její svatbě s Pomejem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:32
@ulice píše:
to jo…jáeříkám, bylo to náročný. Ale kdyby tenkrát vydržela, tak…No, dneska už je to jedno.Ale byla to její velká, poslední šance. Pak už jí nikdo nevěřil, že to dá…Zatímco v tom pořadu ano.Je mi jí líto. Ačkoliv jsem jí nikdy nemusela, tak líto mi jí je dost.

Asi selhala bala se dalsich podobnych dotazu tak se na to pripravila chlastem…jako bych videla moji mamu…vsichni alkoholici sou stejni..kdyz se jim neco nelibi zacnou chlastat jeste vic a jsou agresivni…ale to leceni no…moje mama kdyz jsem ji to navrhla byla jsem za svi…ni…a hazela po me kazety a taky po me hodila popelnik…mam jizvu na prave strane nastesti vybledla…ted az se dala dohromady…ale taky uz jsem si jednu dobu prala aby byl konec…vim nejsem asi normalni ale je strasne tezky zit s alkoholikem mtery vas denne napada kdyz mu chcete pomoci…no doufam ze je Ivete ted lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 23:36

@Mysis Ono by asi stacilo, kdyby parkrat na plnou pusu rekla: Ano, chlastala jsem, kolikrat jsem nebyla za damu ale za cune, sem tam jsem se nacpala prasky, bylo to trapne, stydim se ale chci udelat tlustou caru a jit dal.
A nekdo by se ji zeptal jeste petkrat nebo padesatkrat ale pak by to postupne vysumelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.5.14 23:37

@Mysis jo,jo, úplně to vidím. Je těžký žít s alkoholikem a nejhorší je, když si nechce nechat pomoct. :? Jak jsi to dokázala nebo kdo ti s ní pomoh, aby se léčila?
U nás to s mojí mámou dopadlo špatně a v 51 letech. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
1.5.14 23:39

@St. Estephe Je pravda, že ona se nikdy nepodívala pravdě do očí. Nikdy to nepřiznala, pořád jen samé lži. A to i v době, kdy Rychtáře neznala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:39
@St. Estephe píše:
@Mysis Ono by asi stacilo, kdyby parkrat na plnou pusu rekla: Ano, chlastefajsem, kolikrat jsem nebyla za damu ale za cune, sem tam jsem se nacpala prasky, bylo to trapne, stydim se ale chci udelat tlustou caru a jit dal.
A nekdo by se ji zeptal jeste petkrat nebo padesatkrat ale pak by to postupne vysumelo.

Jo presne ale clovek co chlasta hodne to nikdy neprizna moje mama to udelala teprve tehdy kdyz s tim definito sekla a stejne mi nejak nechybi teda ikdyz to mozna bude znit blbe jako ze jsem bezcitny clovek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
1.5.14 23:41
@Mysis píše:
Jo presne ale clovek co chlasta hodne to nikdy neprizna moje mama to udelala teprve tehdy kdyz s tim definito sekla a stejne mi nejak nechybi teda ikdyz to mozna bude znit blbe jako ze jsem bezcitny clovek…

Ja te naprosto chapu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.5.14 23:42

@Mysis a co se v ní zlomilo, že s chlastem sekla? To je výhra dospět k léčbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:44
@Gozra píše:
@Mysis jo,jo, úplně to vidím. Je těžký žít s alkoholikem a nejhorší je, když si nechce nechat pomoct. :? Jak jsi to dokázala nebo kdo ti s ní pomoh, aby se léčila?
U nás to s mojí mámou dopadlo špatně a v 51 letech. :(

Ja jsem s ni zila sama od skolky sestra bydlela jinde uz tehda…prali js. e se kazdy den kdyyz me napadala…trikrat mi ze zadu rozsekla hlavu…natrhla oboci mela jsem otres mozku nadlouho spis vzkazy…nepomohl mi nikdo…vlastne pomohlo to ze jsme se na ni vsichni vykaslali bylo to blby ale nedalo se s ni mluvit…u soudu rekla ze si neni niceho vedoma ze nic neprovedla a ze se obcas napije…pomohlo ji to ze jsme ji nechali v tom vykoupat a ona prisla na to ze dokad neprestane tak nebude mit nikoho…prestala pit tri roky zpatky ja ji i presto nevidela nekolik let jen jsem ji volala jak se ma a to je vse. Nedovedu se s ni setkat mam v hlave jeji chovani a bojim se ze bych ji vycetla tolik veci ge bych ji donutila zacit znovu asi tak. Jinak tve mamky je mi moc lito

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:45
@Gozra píše:
@Mysis a co se v ní zlomilo, že s chlastem sekla? T. Adrje výhra dospět k léčbě.

To ze jsme ji meli vsichni u zadele…nejspis…alarmujici je ze je zdravotni sestra a kolikrat prisla i do prace nadrana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.5.14 23:47
@ulice píše:
No spousta lidí má asi raději milosrdnou lež a Ivanku Gottovou :mrgreen:

Ivanka je taky něco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
1.5.14 23:47

Dobrou noc ženy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:49

Ja sama jsem si nikdy nemyslela ze bych napadla svoji matku a nedejboze jsem si to nechtela ani predstavit. Ovsem mela jsem v sobe tolik zloby ze kdyz me napadla uz po treti dala jsem ji facku mdyz byla opila. Spadla za pracku a zlomila si zebra. Nevydrzela jsem a tez chtela spachat sebevrazdu. Do dnes kdyz si vzpomenu tak brecim jak maly dite. Nikdy jsem ji nechtela ublizit ackoliv ona ublizila me. Ale musela jsem se branit ale z hlavy se mi to nikdy nevymaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
1.5.14 23:50
@maminka189 píše:
Dobrou noc ženy :mavam:
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
1.5.14 23:53
@Mysis píše:
To ze jsme ji meli vsichni u zadele…nejspis…alarmujici je ze je zdravotni sestra a kolikrat prisla i do prace nadrana…

Tak to jo, ale je to výhra. Aspoň to ustála, mámu máš, ať bylo, co bylo. ;)
U té naší došlo k několika věcem dohromady - krachla firma, ve kt. dělala, brácha se odstěhoval. Pak přestala brát léky na vysoký tlak, dostavila se nemoc a v tomto vražedná kombinace. Došlo k metabolickému rozvratu a selhání jaterních funkcí. :? Dostala se do komatu, tělo bojovalo s horečkama a za pár dnů na jipce konec. Chlast je metla lidstva, proto držím palce těm, kdo se z toho zvládnou dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí