Iveta Bartošová

• Fotoalbum (13)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4637
29.4.14 21:30

@Gituš Presne takhle se to ale siri, presne takhle vsichni prilevaji oleje do ohne, media jsou jen skladacka zajmu ctenaru. Cili je vina na strane fotografa, clankare nebo na strane vsech, kdo ctou, kopiruji, siri? Poptavka a nabidka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.14 21:30
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
29.4.14 21:31

Rychtář je kapitola sama o sobě…podle mě za to z velké části může on - udělal si z jí loutku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
29.4.14 21:31
@jaaaaaana píše:
Dnesni sms? Ne necetla…komu je psala?

Svému nejbližšímu příteli, bubeníkovi z její kapely.

Viz zde http://www.super.cz/…ovednik.html

Příspěvek upraven 29.04.14 v 21:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.4.14 21:32
@Cmochy píše:
Dovolím si svůj názor:
Sebevraždu Bartošové jsem čekala už tak před půl rokem. Ve chvíli kdy Rychtář řekl, že jí dožene do léčebny a nestalo se tak, tak to bylo jasný jak to skončí, resp. ŽE to skončí.
Ale vinit z toho bulvár? To ne. Bulvár se přiživuje, parazituje, ale NEZPŮSOBUJE SMRT! :roll: To už by tady nebyla žádná celebrita kdyby se měli všichni zabíjet když o nich bulvár napíše hnusy. :roll:

Iveta byla prostě labilní člověk závislý snad na všem co se dalo spolknout nebo vypít. Skočit pod vlak bylo její rozhodnutí, nikdo ji nestrčil, takže za to nikdo kromě jí samotné nemůže.

Jedině by se dalo vyčíst jejímu manželovi, že věděl jak je na tom fyzicky i psychicky, ale nevěnoval jí dostatek správné péče, nebyl důsledný.

Ale vinit bulvár z něčí smrti? :roll: :roll: :roll:

100% souhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
29.4.14 21:33
@Tereza1986 píše:
100% souhlas.

Souhlas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
29.4.14 21:33
@Anonymní píše:
Budeš se divit, ale mám a pořád mi na rodičích záleží, nic není tak jednoduché, jak to vypadá. :|

ok asi to neumím dobře napsat. Jde o to že můžeš mít rád své rodiče, přesto nemusíš prožít sťastné dětství, to proč a jak se rodiče chovají dítě často pochopí až v dospělém věku. Mám kamaráda který jako 13 letý našel doma oběšeného otce, nic to nezměnilo na tom, že ho měl rád, ale změnilo to celkový pohled na jeho dětství, prostě to v něm zanechalo stopu, on nikdy nehaní svého otce, nemluví o něm špatně, ale na své dětství nevzpomíná v dobrém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
29.4.14 21:35

@lucenka to je to o čem jsem psala výše, ty jako dospělá dokážeš pochopit proč se někdo pokusí o sebevraždu, ale myslíš že to pochopí dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.4.14 21:38
@anickadomnik píše:
@lucenka to je to o čem jsem psala výše, ty jako dospělá dokážeš pochopit proč se někdo pokusí o sebevraždu, ale myslíš že to pochopí dítě?

Pokud má rozumného 2. rodiče, tak by to pochopit mohl. V pubertě jsem toho člena rodiny moc nemusela, vydělá jsem se za něj. Ale i přesto, když na něj někdo rekl něco ošklivého, tak jsem ho do krve bránila. Prostě je to moje nejbližší rodina.

• Citovat
  • Upravit
6836
29.4.14 21:40
@terinka4444 píše:
Jak šel na koleje hrát scény novinářům.

To jsem taky říkala.„Truchlící“ manžel, který pošle bulvár někam a za pár hodin se jde nechat nafotit na koleje 8o 8o 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.14 21:40
@anickadomnik píše:
@lucenka to je to o čem jsem psala výše, ty jako dospělá dokážeš pochopit proč se někdo pokusí o sebevraždu, ale myslíš že to pochopí dítě?

dítě to nepochopí, ale má „dar zapomenout“, vytěsnit to…pravda je, že se s tím člověk srovnává celý život a ne každý to ustojí :|

• Citovat
  • Upravit
8151
29.4.14 21:41

@lucenka no ale stále se tu bavíme o dítěti které vyrůstalo jen s těžce psychicky labilní matkou, kterou mělo na očích od útlého dětství, s druhým rodičem se vídal dle potřeby a já si prostě myslím že to na něm muselo nějaké škody napáchat. Já si neumím představit že by někdo takto labilní měl byť na jedno odpoledne hlídat mé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
29.4.14 21:42
@Sibyla0 píše:
Na dopise je datum 25. 4. 2014 :think:

A jooo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.4.14 21:43

@anickadomnik ale nikdo přesně neví, jak se ve skutečnosti chovala, když byla sama s klukem. Máme jenom mediální obraz a ten může být dost zkreslený. A ano určitě to nějaké následky zanechá, ale to neznamená, že nemá žádný citový vztah k domu. Ze se ho bude chtít zbavit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.14 21:45
@anickadomnik píše:
@KackaDoup znáš někoho kdo vyrůstal s rodičem alkoholikem? Někoho jehož rodič se několikrát v době jeho dětství pokusil o sebevraždu? Zeptej se ho kolik má šťastných vzpomínek na své dětství na dobu kdy s ním žil.

Můj otec byl alkoholik, přesto mám i šťastné vzpomínky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí

Karak