Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@BAZÁREK ANGIE píše:
Přesně to si myslím, že je dávno napsaný na Artura…
Doufám.
@BAZÁREK ANGIE Já si myslím, že Rychtář bude dědit půl baráku, půl peněz na účtu. Teda pokud je Iveta na účtě měla, když má exekuci. Pokud je měla někde v obálce doma tak věřím, že už je má Rychtář v kapse ![]()
@bimbama píše:
Pevně doufám, že to bude Arturovo. A když to psala i v dopise, tak buď nevěděla, že v tomto případě to bude i Rychtáře nebo mají udělanou teda i jinou smlouvu.
Jestli někdo dělal i jinou smlouvu tak to byl Rychtář… bůhví co mu v deliriu podepsala. Klidně před dozorem právníka.
![]()
@bimbama Jenže ona byla poslední dobou úplně mimo a bůh ví co jí donutil podepsat ![]()
@BAZÁREK ANGIE píše:
@Cmochy byla jak detatko..naprogramovane, ted se usmej, tohle rekni, chudacek..ja radeji snad nai nechci nic vedet, ceho je ten chlap schopen…
@BAZÁREK ANGIE píše:
Ale ten dům mohl být dávno napsaný na Artura, v tom případě by Rychtář nárok samozřejmě neměl.
MOHL BÝT ![]()
Se podívejte milí drazí do katastru
@BAZÁREK ANGIE @KackaDoup
@BAZÁREK ANGIE píše:
No říkali, že Štaidl chtěl zaplatit dluh, za podmínky, že se dům přepíše na Artura. Ale Iveta to prý odmítla, takže k tomu nedošlo. ![]()
Nevíte někdo, ve které ulici bydleli? Říkali to i v TV. Stačilo by se podívat na katastr. ![]()
@maminka189 píše:
@BAZÁREK ANGIE Já si myslím, že Rychtář bude dědit půl baráku, půl peněz na účtu. Teda pokud je Iveta na účtě měla, když má exekuci. Pokud je měla někde v obálce doma tak věřím, že už je má Rychtář v kapse
Polovinu domu nebude podle zákona dědit tak ani tak..i při úmrtí se prvně vypořádává společné jmění manželů, pokud jsou shledány podmínky pro odlišný poměr vypořádacích podílů -což je například výlučný majetkový vnos do majetku ve společném jmění manželů, případně převážná zásluha na nabytí majetku ve společném jmění manželů…což u Ivety jednoznačně je, Rychtář na tomto majetku neměl vůbec žádný podíl. Takže nebude dědit ani dům, ani majetek a to on dobře ví, proto se snaží udělat co největší mediální humbuk - to je pro něj jediná možnost jak ještě nějaké peníze vytřískat. Protože co si budeme povídat obr pohřeb nechce dělat pro fanoušky, ale sám pro sebe..aby to prodal kde se dá! ![]()
@kometa32 píše:
Já vím, že ne.
Ale myslela jsem si, že když mám nějáký majetek před svatbou, tak to nemůže po svatbě patřit manželovi..jen věci které jsme si pořídili společně v manželství..
Po svatbě ne. Ale když zemře, manžel dědí, bohužel. ![]()
To on určitě dobře věděl. ![]()
Tak jestli měla Iveta dluhy, tak ty se dědí a dědit by měl v prvé řadě manžel, tak doufám, že se Rychtář prohne ![]()
@Cosmos píše:
Po svatbě ne. Ale když zemře, manžel dědí, bohužel.To on určitě dobře věděl.
Není to tak…viz můj příspěvek výše…konkrétně v tomhle případě na to nárok nemá
.