IVF 2022/2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
63
2.12.22 13:51

@Apronka ja se dozvim teprve ve stredu, jestli pujdu na KET, nebo jestli bude potreba predtim jeste odstranit z delohy polyp, ktery tam mam… :nevim: pokud by bylo vse ok, tak predpokladam, ze bych sla na KET nekdy okolo 15.12. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4349
2.12.22 13:52

@Pipouška to bude dobry :hug: a z jakeho duvodu dnes nemas info a budes ho mit zitra? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.12.22 14:05

@AnetB12
Ahojky, včera jsem byla na kontrole a naplánovali mi KET na 8.12. ♥️️ koukala jsem, že ty jdeš 7.12. na kontrolu :hug: tak taky budeš mít transfer určitě před Vánoci, vše špatný menstruací zmizelo a bude to super, moc na tebe budu myslet na kontrole 🤗
Moc držím všem pěsti :hug: Je to teda mazec, když jsem četla všechny ty komentáře zpětně, ženský “plemeno” je stejně neskutečně silný, když dokáže zvládnout vše, co jste tu popsali zažité 🙏🏻 každý chlap by měl smeknout, co my ženský podnikáme k početí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
2.12.22 14:22

@Beanka no tak to je super! takze ti vychazi transfer na kolikaty den cyklu? To budes testovat akorat na vanoce, ne? ja toho 7. budu mit 12. DC.
Jo, je mazec jaky komplikace muzou nastat… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
2.12.22 14:37
@Pipouška píše:
@Lochca89 Děkuji moc za povzbuzení. Jsi hodná☺️️Nevím proč, mam takový zvláštní pocit už od začátku stimulace, že se nám to nepovede. S CARem jsem spokojená, máme odkaz na web a denně tam vkládají aktuální info, je to fajn, i když někdy ta nevědomost by byla možná lepší🙃

Mám to dost podobně, jsem hrozný pesimista a moc tomu nevěřím po tom co se nám skoro 3 roky nepodařilo otěhotnět přirozeně. Manžel tomu zase hrozně věří a nepřipouští si neúspěch tak se tak navzájem podporujeme :) Je pravda že je možná lepší nevědět než to denně sledovat. V pondělí mi ještě budou volat, prý je možné že některé z embryjek je pomalejší a ještě „dojde“ tak bysme měli vic než jednoho mrazacka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.12.22 15:23

@Linusren Dnes je druhý den po oplození a dle embryoložky není tento den ve vývoji zásadní, proto se kontrola neprovádí, aby s embryi zbytečně nemanipulovali🤷🏼‍♀️takhle mi to napsali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
2.12.22 15:25

@Lochca89 tak to máme stejně. Manžel taky věří, že to bude ok😊No právě, i když vím, že dnes žádné info nevloží, tak tam furt koukám, protože co kdyby🤷🏼‍♀️ 😄no blázen jsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.12.22 16:22

@AnetB12 transfer mi vychází na 18.DC, kontrola byla 11.DC a sliznice byla 8mm. Od zítra (13.DC) nasazuju Amelgen 1-0-1 místo Utrogestanu. 22.12. budu vědět už verdikt z krve 🙂 tobě by to vyšlo nejspíš mezi 29.-31.12., doufám, že to bude pro nás všechny nejhezčí zahájení Nového roku ♥️️ Můj chlap si taky vůbec nepřipouští jinou variantu, než že bude ještě letos zdárně zaseto 😁 8let se značíme o miminko a prostě to klapne a hotovo 🤦🏻‍♀️ 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.12.22 20:13

Holky já vůbec nevím co semnou teď bude :? Obávám se že ani lednový transfer nebude. 8o :pocitac: :zed: a počkáme si třeba ještě půl roku…
Jak říkám, vždycky si musím vyžrat to nejhorší a teď tomu není jinak :,(
Museli mi dnes v nemocnici udělat stenty do ledvin, bylo za pět 12 a mohli mi selhat, šla ze mě jen krev místo moči…
Já už asi nikdy žádný ivf pokus nebudu moct podstoupit :,( Příště bych už možná ani nemusela přežít. O to víc mě mrzí, že máme nakonec jen dva mrazáčky :(

@Beanka @Linusren @AnneMarie2 @Iriss86

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.12.22 20:17

@Beanka To je dobre datum :mrgreen: pojede na krev s tebou i muz? Kéž by to vyšlo to byl dárek :potlesk: držím palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
2.12.22 20:21

@Kristeena0 ježíšmarjá jak to? Byla tam obstrukce, ale kde a z čeho? Když výpotek v břiše prý nemáš… Takže ležíš ve fakultce a ne v sanusu… Já na tebe včera cestou přes Hradec moc myslela a je mi líto že ti je tolik zle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1034
2.12.22 20:22

@Kristeena0 Ježíš :hug: S tebou se ten život fakt nemazli.To není fér :zed: A to vše odstartovalata stimulace nebo jen pokračování dosavadních trablů? Posílám hodně sil.Ver,ze ty mrazacci jdou bojovníci jako TY! Neuvažovali jste o adopci? Když ti IVF takhle ohrozila zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
2.12.22 20:22
@Kristeena0 píše:
Holky já vůbec nevím co semnou teď bude :? Obávám se že ani lednový transfer nebude. 8o :pocitac: :zed: a počkáme si třeba ještě půl roku…
Jak říkám, vždycky si musím vyžrat to nejhorší a teď tomu není jinak :,(
Museli mi dnes v nemocnici udělat stenty do ledvin, bylo za pět 12 a mohli mi selhat, šla ze mě jen krev místo moči…
Já už asi nikdy žádný ivf pokus nebudu moct podstoupit :,( Příště bych už možná ani nemusela přežít. O to víc mě mrzí, že máme nakonec jen dva mrazáčky :(@Beanka @Linusren
@AnneMarie2
@Iriss86

To snad ne :,(?
Jak je to možný, že se tohle všechno přihodilo, přeci musí někdo znát odpověď, od toho to jdou doktoři.
Strašně mě mrzí, čím vším si procházíš, budu na tebe myslet a modlit se, ať ti je co nejdříve dobře 🙏.

Neboj i dva mrazáčci můžou stačit, aby jste měli miminko :hug:
Drž se ✊️.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.12.22 20:25

@AnneMarie2 To říkali tři doktoři že nemám… Ale dnes ráno naopak v nemocnici koukala doktorka a mám břicho plný vody… Ale nejhorší paseku prostě udělaly ty vaječníky, hrozně se zvětšily a tlačily jak ma močák tak i na ledviny a já jsem nemohla sama vůbec čůrat a ipřesto mě šíleně zavodňovali v Sanusu… Co jsem tak pochopila tady v nemocnici - včera mě Sanus převezl na pohotovost do fakultky… Tak prý za to můžou v Sanusu že mi částečně poškodili ledviny který mi nakonec málem selhaly… Ale nevím já tomu nerozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
2.12.22 20:33

@Bella277 No může za to ten hyperstimulační syndrom…
A částečně nejspíš i Sanus (za ty ledviny)… :(
Pokud tedy doktoři na sebe neházej jen špínu…
Děkuji, jsi hodná… Snad se i na mě to štěstí jednou usměje…

A jak ty? Už máš tedy transfer za sebou? Jak ti je?

Příspěvek upraven 02.12.22 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.