IVF 2023

• Fotoalbum (89)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1521
11.4.24 08:33

Holky já jsem nervózní jak to bude. Měla jsem dostat MS cca 6.4., zatím nic. Jestli se to rozhodilo tou prasklou cystou kdy jsem krvácela cca týden mimo MS.
Dr.me sice ujistoval že si konce měsíce stačí zahájit cyklus. Ale MS nikde.
Nevím jestli už nezajit ke svému gyn.aby mi to nějak vyvolal. Moje 40tka se strašně blíží :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
14.4.24 11:06

@laurine ahoj, tohle neřeší gyndar, ale měli by to řešit v tom ivf centru. Zavolej si tam a domluv se, co dal. Třeba Ti řeknou něco jako: když to nepřijde do tehdy a tehdy, tak přijďte a vyvolame to… držím palečky🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
14.4.24 14:12

@Myska1984 já už byla v pátek u svého gyn. V IVF mi řekli že to řeší můj gyndar, stejně jako by mohli oni. Dal mi v pátek injekci a do 10 dní má přijít. Jsem jak na trní. Čas se mi krátí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2394
14.4.24 15:24

@laurine a ty máš ted někdy narozeniny? Popravdě nevím, jak to chodí když se blíží 40tka… to by měla platit žádost co je podana před, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
14.4.24 16:17

@Lotyyy na konci měsíce. Mělo by to platit, ale kdo ví. Tak jsem nervózní kdy to bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
17.4.24 12:52

Tak dnes lehké zašpinění, tak doufám že se to rozjede. Nikdy jsem se netěšila na MS jak teď :hug:
Piju bylinky, cvičím Mojžíšovou, chodila jsem na fyzio, absolvovala lymfu, kde se i soustředila na břicho, vitamíny do sebe rvu co se dá, procházky na čerstvém vzduchu, náramek s minerály plodnost. Už nevím co víc bych mohla udělat. 40tka se kvapem blíží. Byl by to ten nejkrásnější dárek k narozeninám kdyby to klaplo.
Asi jsem se rozepsala ale není s kým to řešit. Děkuji za váš tady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
19.4.24 11:33

Tak už se to rozjíždí. Nafasovala jsem dnes léky a od víkendu začnu s injekcemi až se to rozjede naplno. Uff. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
20.4.24 06:56

@laurine super, to mám radost :srdce:. Tak to na tom pak budeme podobně. My jdeme v květnu na kontrolu na domluvu na KET :srdce:
Dej pak vědět, jak to dopadlo. Držím palce 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
20.4.24 09:03

@Myska1984 určitě dám vědět. A držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
25.4.24 10:46

Tak foliky se už rýsují. Vlevo 8, vpravo taky, ale je to spatne vidět bo mám pravý vaječník moc vysoko. Kontrola ještě v pondělí a odběr cca koncem příštího týdne. Snad bude vše v pořádku a bude co transferovat.
@Myska1984 vy jdete hned na začátku května? A chodíte kam. Možná si to tu někde psala. Taky moc držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
27.4.24 13:24

@laurine no tak to máš super ❤️. Z toho určitě něco bude.
Jezdíme do Olomouce IVF Clinic za Machačem a zrovna tento týden nám volali a posouvali termín na konec května, protože doktor nebude. Ale já zatím nemám periodu, takže mě to neštve. Aspoň mám víc času.
Půjdete hned na ET nebo je v plánu genetika, kdyz bude dost embrií? Asi si to tu taky psala, ale už si to nepamatuju 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
27.4.24 17:39

@Myska1984 máme v plánu jít hned na ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
29.4.24 12:24

@Myska1984 tak OPU ve čtvrtek.
Vlevo viděl cca 8-9 foliku, vpravo taky něco, lar je moc vysoko ten pravý, tak třeba se k němu taky dostanou.
Držte pěsti a já držím vám všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1521
30.4.24 13:18

Holky dělali u vašich embryek asistovaný hatching?
Mě dr. rikal že to je spíše na škodu. Ale aspoň tak lépe vyklouzne ven ne.
Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
576
30.4.24 21:54

@laurine ahoj, moc držím palce. U mě nemuseli. Ani se mě na to tudíž neptali. Měla jsem hatchujici blastocystu samovolně. A mám ještě další dvě. Když jde všechno jak má, tak do toho stadia dojdou samy. Neboj, taky budeš mít :srdce:
Jinak do téhle metody bych šla, kdybych neměla ani jednu hatchujici, bylo jich víc a třeba u půlky bych to nechala udělat. S myšlenkou, že třeba tohle je ten krok, který mi brání v přirozeném otěhotnění. Ale jinak bych to nechala na přírodě 🙏 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.