IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1228
22.3.23 11:13

@daudinka jako pokud nemáš nějaké PCOS nebo tak, tak myslím, ze za par dni po odběru budeš fit :))

jen to kolo nevím..ty otřesy..ale pokud už budou vaječníky klidné tak proč ne?

A kam přesně jedete? A co tam mate v plánu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
22.3.23 11:13

@kamaradka32 😂 😂 🙈já nechci zase takhle moc jančit, snažím se být v klidu, ale jinak chápu tvoje pocity, občas je mám taky! 😂
Dnešek mi v práci docela utíká, tak uvidime jak to půjde dál, přítel jede na víkend pryč, chce být u testu, je taky natěšenej😂takže nejpozději v pátek to prubnu😂
Kdy sis dělala test ty? Vzpomeneš si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1625
22.3.23 12:40

@kamaradka32 letime do Italie s nasima na 4 dny. Melo by to byt hlavne chozeni. Az na to kolo to bude asi celkem v klidu, protoze nasi uz taky tolik nevydrzi.

PCOS nemam nebo o tom zatim nevim. Mivala jsem ovulaci normalne, sice pozdeji, ale kazdy cyklus. Az ted nebyla a takto se to cely pokazilo.

Jako zatim se nic nedeje ani po te injekci. Ale tak jsou to 2 dny. Kez by uz zitra menstruace prisla. Rano jsem mela jeste vyssi bt, tak dnes to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.23 14:05

@Kate222 jasneeee..vydrzzzzz!! :lol: :palec:

Já delala test úplně pozdě, asi 10 dni po meskani MS..a byla tam už úplně dálnice..protože jsem netušila, ze bych mohla být těhotná, když mi dr říkal, ze tento měsíc tam nemám žádné vajíčko :mrgreen:

Čili podle mě se neřid..ta čárka už tam byla vidět určitě fest dlouho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.3.23 18:16

@Kate222 Jj, normálně z ranní moči a snažila jsem se večer min pít a v noci vůbec. Z krve jsem domácí nezkoušela, auu :lol: a když si měla 5 denní a jsi 7 dní po to máš 12 DPO to už by měli být 2 čárky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.3.23 18:26

@kamaradka32 Tak to je docela sranda, já jsem taky astmatik a foukátka jsem dávala min týden pořád jak se měnilo to počasí to jsme fakt nedávala a včera jsem se dusila u čtení pohádky dětem co hlídám :lol: zdá se mi, že si prcek nárokuje většinu kytlíku :lol: Plus mám tedy léky na tlak, ale teď ho mám taky nízký, že je moc nezobu. No my teď měli v práci oslavy narozenin a to bylo teda něco pro mě, jsem se cpala jak husa :mrgreen: taky už mám přes prsa skoro o 3 cm vic a nedopnu bundu :oops:
No mě asi zlehka začíná zácpa, takže mě nad ránem zásadně bolí břicho :roll: a to se mi zrovna vrátila extrémní žízeň co jsem měla úplně na začátku, ale tuny vody nezabírají :nevim:
V pátek by to měl být přesně začátek 10 tt, tak pokud z doktorky foto vymámím, tak pošlu, chodím do Gyncentra a tam se platí za každej prd :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
22.3.23 19:48

@Elalis to je sranda a co beres? :D Já mám taky pořad hlad je to děs.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
22.3.23 19:58

@kamaradka32 Budeme jako koule :lol: Mám Berundual pro akutní případy a Alavesko, to bych si měla dávat denně, ale moc to nedodržuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
23.3.23 14:44

@Elalis aha, no to bys raději měla pravidelně..ať to mas kompenzováne, ty nároky na kyslík budou čím dal větší když cekas toho andilka :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
new
2366
23.3.23 20:28

@Kate222 dekuju :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
23.3.23 20:53

@kamaradka32 Máš pravdu no, musím se polepšit kvůli prckovi :) zatím mě donutil jen covid, ptz ten mě tak přidusil, že jsem na WC chodila pomalu po 4rech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
23.3.23 21:42

@kamaradka32 @Elalis zítra už to prubnu! 😂jinak taky jsem astmatik a mám Symbicort a ten mi dělá hrozně dobře💪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.3.23 08:17

@Kate222 tak coooo už si zkoušela?

Mě dala MUDr tedka nějaký Spiromax a musím říct ze mi vůbec nepomáhá bez Ventolinu se neobejdu tak nevím..mám ho jen 2 dny tak mu zkusím dat ještě šanci než třeba tělo začne reagovat tak to trvá nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.3.23 08:21

@Elalis fakt? No mě se to taky zhoršilo po covidu..a teď tím tehotenstvim teda extrémně..nemůžu ani usnout protože mám pocit ze nemám kyslík a nemůžu se zhluboka nadechnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
24.3.23 08:26

@kamaradka32 zkoušela! ❤️ 🍀
No nemusím vám říkat, že jsem to ořvala😂 🙈dneska je to teda 15 DPO

Já Ventolin nemusím používat vůbec, ten mám jen v kabelce kdyby něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.