IVF 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
636
24.3.23 11:54

Ahoj holčiny, jak to máte vyřešené s porodnicí. Gyndarka mě upozornila na to, že je potreba se do určitého týdne registrovat, ale nedala mi ještě tu průkazku, takže…jak to mám spáchat bez ní už ji asi nedošlo :D
Je pravda, že se mně ptala kterou porodnici budu preferovat a když zjistila, že Motol, tak rikala, že tam registrace nejsou potřeba, ale stejně… člověk by to měl raději jisté né :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.3.23 12:14

@Kozicka87 Ahoj, akorát jsem se dnes dočetla, že ve 14+0, já chci do FNKV a tam musím s průkazkou osobně, ale tu ještě stejně nemám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
24.3.23 12:45

@Elalis tak to mám ještě týden čas a v pondělí už snad dostanu průkazku, tak to pak začnu řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.3.23 12:49

@kamaradka32 Ty jo, tak to máš ještě horší, já teda beru na noc denně Montelukast, bez toho ani ránu, ptz jinak mám pak takový ty záškuby jak tě tělo budí ať dejcháš plus si dávám mořskou vodu do nosu.

Jinak hlásím, že ultrazvuk OK, foto teda nemám, měla jsem moc plnej močák a bylo by to rozmazaný, ale má přes 2 cm a už byly vidět i nožičky :srdce: :srdce: :srdce: Průkazku jsem ale stále nedostala, pokud jsem to dobře pochopila tak až po screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.3.23 13:18

@Kate222 gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.3.23 19:31

@Kate222 no nekecej!!! To je nejvíc radostná zprava :* :srdce: :srdce: :srdce:

Jupiiiiii!

Jdeš na krev nebo jaký mas postup? :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.3.23 19:33

@Elalis jakoze mas nějaké apnoe dechové? Tyjo to nevím to jsem nikdy neměla.. :nevim: ale prý to je docela nebezpečné.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.3.23 19:36

@kamaradka32 Možná no, prostě začnu usínat a najednou s sebou škubnu a nadechnu se, kvůli tomu mám na noc ty prášky, nějakou roztahujou průdušnici či co.. Ale teď se mi to nestává, na tyhle prášky já nezapomínám, naopak jsem na narvy pokud si je někam na noc zapomenu vzít :lol:

Příspěvek upraven 25.03.23 v 08:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
24.3.23 20:18

@kamaradka32 jdu na krev a ultrazvuk 4.4., do té doby čekám 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
24.3.23 20:35

@Kate222 Ježíš to je az ten další týden..to je šílené!!! Ale určitě se zadarilo to je pecka :potlesk: :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
24.3.23 20:43

@Kate222 oooo, to je mi tě líto, taky jsem čekala dlouho, na krev týden a na utrazvuk snad 3 :zed: ale neboj uteče to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
25.3.23 01:25

@kamaradka32 no mám radost! Věřím, že všechno dopadne dobře ❤️

@Elalis Jal jdu do CAR 4.4. vezmou mi krev a udělají i ultrazvuk, pak se uvidí, jak se bude dál postupovat.
Utíká to neskutečně, naopak bych to chtela všechno trochu zpomalit, abych si to začala trochu užívat po tom všem shonu😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.3.23 09:02

@Kate222 Aha, vidíš to já měla opačným problém, měla jsem obavy, zda je vše ok a zda už tentokrát mrně konečně udrží, tak třeba si teď ty 2 týdny užiješ ;) Já měla opravdovou radost asi až včera, konečně jsem tomu začala trochu věřit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
25.3.23 10:03

@Elalis já věřím, že to všechno dopadne dobře, chci být spíš v klidu 😊to víš, že se těším až budu přesně vědět na čem jsem, ale neurychlím to 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
248
25.3.23 10:28

@Kate222 Jasně no, já se toho taky držím, že bude vše ok, to je správná varianta 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.