Ivf březen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4932
18.10.14 20:37

Krasne vam rostou broucci. Dominik bude mit za chvili 11 mesicu. Ma cca 8, 6 kg. Je akci a je s nim fakt sranda. Foto je ze zari z Chorvatska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
19.10.14 11:37

Souhlasím, jsou všichni krásní :-)
@Michaela1983 vy už jste byli v chorvatsku? A jak to malý dal? Chystáme se taky příští rok, ale pořád se bojím, zda to malá zvládne, bude ji kolem roku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
20.10.14 07:53

@Hanesi uplne vnpohode. Jeki jsme na Istrii do Rabacu, trvalo nam to nejakych 10 hodin. Cesta tam i zpet pohoda. Tam to bylo super, jedna z nasich nejkrasnejsich dovolenych. Domca tam sefoval plazi a byl stalym hostem kavaren :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
20.10.14 07:54

@Hanesi hlavne se nebat, prcci vsechno poznaji :-). Nam vsichni rikali, ze si to neuzijeme, ze jsme se zblaznili atd. Haha, bylo to uzasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
20.10.14 09:11

@Michaela1983 supeeer :) A jak často jste stavěli?
Kámošk jela do Rabacu s dvouma prckama - 3 roky a necelý půlrok a taky říkala, že si to maximálně užili. Kluci byli zlatý. Jooo, šéfoval pláži? Z něj byli asi všichni úplně paf, vid :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4932
22.10.14 21:23

@Alowen jeee, ani nevim jak casto, ale nijak extremne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.10.14 22:32

@Michaela1983 ty jo, tak to je fakt super že jste si to tak užili… já mám z toho zatím fakt strach, no ale uvidíme, jak na tom bude malá příští rok, teď by to rozhodně nedala, ale je ještě malá ;-) asi bychom museli jet na noc, protože jinak si neumím představit, jak ji udržím 6-8 hodin v autosedačce…

holky, ale strašně to letí…a zvláštní je, že mě najednou přijde celý ten rok úplně jiný, jako že mi připadá najednou podzim krásný, déšt mi nevadí, zima mi nevadí, horka mě najednou obtěžují, úplně jinak se těším na advent a Mikuláše, atd… asi je to tím, že najednou nejde o mne…ale o můj životní poklad :-) Cítíte to taky tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
26.10.14 05:27

$@Hanesi líp, bych to nenapsala, úplně mě to dojalo. Máš naprostou pravdu :palec:
I když ted to sychravo mi docela štve, že nemůžeme ven. Aspon postupně objevujeme v Praze kavárny s dětským koutkem. Kdo na to přišel, má ode mě vééééééééééééééééliký dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.10.14 08:38

@Alowen tak to se máte ;-) my jsme na kavárny ještě malí a tak chodíme ven za každého počasí ;-) navíc bydlíme na malé vesničce, takže tady si kafe můž u uvařit neb sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
26.10.14 09:02

@Hanesi tak na to, abys jí někde položila a hrála si, už věk má, ne? ta vesnička už je horší, no :D Na tohle je Praha fakt super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
26.10.14 20:30

@Alowen no to asi jo, ale vzhledem k tomu ze ji to samotnou baví jen 15 min, tak bych si to kafe ani nestihla vypít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.10.14 07:26
@Hanesi píše:
@Alowen no to asi jo, ale vzhledem k tomu ze ji to samotnou baví jen 15 min, tak bych si to kafe ani nestihla vypít :mrgreen:

jééé, jak já jsem šťastná za relativně soběstačně dítě… Ale až bude větší a budou okolo další děti, tak stihneš ty kafe i dvě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.10.14 14:43

@Alowen no jo no, naše Viky je prostě náročná baba :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
27.10.14 14:51

@Hanesi ono každý dítě má něco ;) Daník si sice docela dlouho vydrží hrát sám, ale zase přes den ho uspat je někdy fakt náročný :D
Teď ten posun času mě docela odrovnal… normálně vstává v pět, takže i včera - ve 4 vzhůru, pak jsem ho horko těžko uspala v osm… Po obědě usnul jen na 45 minut a to je prostě málo, takže od 4 hodin protivka největší - a bohužel tentokrát nepomohla ani Manduca. Takže v 5 usnul u prsa a spal až do rána 8o (přestávky v 8, 11 a 4 ráno) ufff, bych tu změnu zrušila. Jeho do toho ještě zlobí zuby, takže fakt sranda. Ale krom toho uspávání a buzení v noci je to prostě úúžasný miminko :hug: Jo a přes den usíná pouze v Manduce (výjimečně v kočárku, to je poslední dobou sprosté slovo :cert: ) nebo v náručí, když houpu na balonu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
27.10.14 15:25

@Alowen je to na prd, taky bych ten posun zrušila :zed: večer je to dobre, to spí od osmi do osmi a mezi tím dvě papani, i po tom posunu, ale přes den je to blbý, sláva navečer v kočárku a teď už je tma na procházku :roll:
Jinak v noci usíná sama, přes den v kočárku nebo v postýlce a houpu spíš výjimečně, dikybohu, ale dřív to tak nebylo…musela jsem najet na uspávací rituál, který máme večer a povedlo se, naučila se to…No, ale zase ji musím bavit, když nespí, a je dost hlučná :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí