Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@karkarka ja taky dvou. neboj jeden z nich nam urcite vyjde. kolik stoji u vas rozmrazeni a transfer? V Olomouci 3500 a rikala ze mi doporucuje to embryoglue ale to nevim jestli to neni blbost
@karkarka ty brdo 5200 tak to je fakt palka. u nas to embryo glue 3000 tak to bych mela 3500 a dvakrat po 3000.to asi zkusim jen na jednom.
@Mao1 já mám zamrazeny dva embrya. kazde zvlast. necham si zavest jen jedno. embryoglue nechci.mam embryjka vysetrene pgs, takze maji uz naruseny obal.snad se nektere z nich chyti.
@Mao1 v Pronatalu je embryoglue za 2500. My sme ho ted meli a jako uspech to nezarucuje. Nekde jsem cetla, ze to zvysuje sanci o 5 %. Ale jako asi bych si ho dala stejne, abych si pak nerikalahodne, ze sem mohla udelat neco lip…
Ja mam tez u vsech udelane isci a ten hatching tak snad to klapne uz nevim co vic pro to udelat.tam uz vic asi nejde.
Holky ja tomu nerozumim, jeste jsem mela test tak jsem zkusila ten prvni je jeste ze vcera a ten deuhy z dneska.ale hcg je negativni tak je prece divne, ze se tam ty carky objevi.jsou to desitkove mamatesty, tak jestli hazi tak falesne carky tak to je des.no ale utrogestan jsem vysadila a budu verit dr. pockam na ms. hodim foto jestli je toto normalni.
@Mao1 jestli to nebude z hormonu to test muže ukázat. @Mavu pokud mas vše v pořádku a připravenou sliznici tak můžeš jít hned na Ket
bez pauzy.
@Mao1 to jsou uz celkem regulerni carky.zkus jit jeste jednou na krev.to vypada na tehotenstvi.
@Mao1 : no to je teda zvláštní. Ty sis dělala test dnes ráno? To vypadá dobre. Jen je divné, té včera krev a hacg 0. Nechceš si dojít na krev jako samoolatce a budeš moudřejší.
@Mao1 no pokud jsi nebyla na krvy tak by jsem si taky zasla, protože jinak to opravdu značí tehu.
@Martinka1988 to jsme na tom stejně mě te jeden čeká..
Ted jsem si tak uvědomila ze jsem se ani ne zeptala jestli mohu mezi Vás
A píšu si tady… moc se omlouvám a napravuje svou chybu. Otázkou mohu se k Vám holky přidat?
@Kolinka81
proc bys nemohla ![]()
Jinak holky to budou ty hormony, na krvi jsrm byla je negativni.
Jak to tak ctu tak cenove ta Olomouc vyjde to Ket nejlevneji.jsem to pocitala a i s tim embryoglue na 6500.ja uz se vidim zas budu trnout, aby se mi ty embrya rozmrazily a vydrzely to
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.