Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.
Volala jsem ohledně výsledku a řekli mi, že vám při prvních měsíčkách zavolat a podle screeningu jestli mě zařadí nebo nezařadí do studie. To znamená, že to ještě při těhle měsíčkách nebude že? ![]()
@Levana33 teď si nejsem úplně jistá, jestli dobře chápu..
Hormonálního profil Ti tedy už dělali nebo budou právě dělat teď při další menses? Pro jaké výsledky sis volala?
Já si nechala udělat hormonální profil u svého gynekologa, abych nemusela pak tam čekat další cyklus kvůli tomu ( návštěva mi vychází po menses).
Máme právě všechno vyšetřené. Akorát říkali, že do procesu se můžu dostat až po partnerově genetice. Když jsem tam dneska volala jestli už je to hotovo a jestli už se můžeme zapojit po menstruaci, tak o ničem nevěděla a říkala, že si myslí, že genetika na to nema vliv, ale sestřičky mi na začatku říkaly, že můžu nejdřív za šest týdnů po gen. což už proběhlo, proto jsem volala a ona říkala, že až budu mit ms ať zavolám a že se podívají na screening a podle toho se zařadíme do studia Já jsem čekala že tuhle menstruaci už pojedu a budu brát léky ![]()
Ahoj, tak jsem si tam dneska konečně zavolala pro informace a pro formulář. Nevíte prosím co se do něj píše? Jestli k tomu potřebuju nějaké zprávy od lékaře? Prý už to nejde dovyplnit, tak jestli to můžu vyplnit teď v práci (nemám tu žádné lék. zprávy) nebo až doma. Už jste se některá do té studie dostala?
@Levana33 tak koukám, že je to taky celkem na dlouho, co? Kdy byla první návštěva?
@Ewerette já jsem si některé informace dohledávala v lékařských zprávách..
@Levana33 a já čekala, že je to rychlejší
no jo, co se divím, já vždycky něco předpokládám a pak je to úplně jinak ![]()
Ale že dělají i genetiku jsem vůbec nevěděla. Já teda už na genetice byla, ale manžel ne. Takže jestli ostatní věci budou v pořádku, můžu asi očekávat, že také budeme čekat na manželovu genetiku, co? ![]()
Každopádně přeji, aby se co nejdříve vyjádřili a stihli jste brzy začít se stimulací ![]()
@Levana33 můžu se zeptat, co vám tedy všechno dělali za testy?? A co vám řekli ke studii jako takové?? Děkuji ![]()
@VachTereza pritel ma morfologii 0% tak proto
@VachTereza krome toho mi delali amh, horm. profil to je myslim vse, jo a byla jsem na hysteroskopii..na studii jdu do Fertimed a jestli se to nepodari, tak bych chtela stihnout Cube
skoda, ze ta domluva pres prazdniny tam dopadla blbe ![]()
Cau holky, koukam a zasnu. Ja jedu zitra na prvni navstevu, jsem nervozni kdyz ctu kolik vysetreni mate atd…ja se na to vyprdla, holt mj vse udelaji tam..doufaam. Zitra dam echo. Pa ![]()
Holky myslite, ze je mozne na injekce dojizdet? Cesta cca pres 2hod tam 2hod zpet. U studie je podminka ze stimuluje jen sestricka. Rikali, ze je lepsi se ubytovat, ze je to s dojizdenim narocne…co myslite?