IVF cube studie pro rok 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4381
19.10.18 13:05

Taaaak
Informaci bylo mraky, podepisovani bylo mraky. Spermio ani krev se nekonala. Muz odchazel teda uplne zdrblej..ale to dame. Vysetrila me, vse ok, musim dodat vysledky z cgop. Jinak se opravdu dojizdi po dobu 10-ti dnu…navsteva 30min az 3hod. Kazdy den pry dostanu poukazku bo stravenku na kompenzaci cesty. Jinak personal vic jak prijemny…pani doktorka kdyz videla muze jak je v pr*eli nabizela ruzne vysvetleni vseho…moc mila byla. A opravdu z AMH poznaji riziko hyperstimulacniho syndromu..maji na to nejake normy. Takze jsem napnuta jak ksandy jestli projdu…ms dorazi cca za 10dni, a pak pojedu teda na HP.. Tery to by mohlo vyjit nee :D ty jedes 8.11?
Jinak cesta byla ok. Byli jsme tam od 11 cca a hodinku vyplnovali a cetli souhlasy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.10.18 14:43

@Levana33 me bylo receno ze to je sice casove dost narocne, ale kompenzace je zase to ze je to plne hrazene. Tak holt budem cestovat, knihy s sebou. Mam od nich veskery papiry- doma prostuduju, je to desnej naval informaci. Doporucuju si dotazy napsat uz doma, pac ja jich mela mraky a v ordinaci jsem si vzpomela tak na jeden. Pisou treba ze si mam vest denik a zapisovat reakce v okoli vpichu a to kazdy den.. Rikam vam holky mam hlavu jak patraci balon :mrgreen: .
Hodne sil a stesti vsem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
19.10.18 19:11

@Payus
Ahojky, časově náročné, že tam musíš jezdit těch deset dní a čekat v ordinaci třeba ty tři hodiny nebo časově náročné než se to vůbec rozjede??
Já právě přemýšlím, jestli nemáme jít raději do našeho caru, abychom případně mohli začít co nejdříve, protože mi hormonální profil vyšel tak, ze mám amh 0,7 , což je málo :( takže u mě hyperstimulacni syndrom asi hrozit vážně nebude.
A co ta serologie, o té mluvili??
Ano, my jsme objednani na 8.11. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
19.10.18 21:45

@VachTereza hmm myslela ty navstevy. Pise se tam ze to je max 18-20 navstev za pul roku. Ono to netrva neboj…1-5dc na HP, kdyz to projde tak od 21 dc zacne down regulace ( utlum), to si pichas agonistu GnRH ( brani to predcasnemu uvolneni vajicek). Prcni injekce v caru pak uz doma. Za 14 dni kontrola jestli doslo k utlumu..pokud nedojde k utlumu do 28 dnu musi se studie ukoncit. Kdyz splnim fazy utlumu zacina stimulace… Takze bych Terko nemela strach ze se to potahne. Kort u tebe, ty mas veskere vysetreni hotove. Jestli vas neco zajma piste, mam tu milion papiru a dnes jsem vsechno nacetla..uplna knihovna.. Dekujj ze tu jste! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
22.10.18 14:28

Ahoj, prosím jak dlouho jste čekaly, než se vám po vyplnění toho dotazníku ozvali? Nebo jste si tam pak volaly samy? Pořád čekám a nic…Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
22.10.18 14:46

@Ewerette ozvali se jeste ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
23.10.18 15:29

Tak jsem jim zavolala, proč se neozývají, a prý na mě zapomněli, tak se omlouvala a jdeme na konzultaci až 3. prosince. Žádná vyšetření prý dopředu nepotřebují, co bude potřeba si udělají sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2190
26.10.18 12:34

ahoj holky, můžu se k Vám přidat? :mrgreen: my máme už vstupní konzultaci za sebou, tak to vypadá nadějne. Teď teda budeme čekat až někdy do prosince, protože mám teprve v listopadu 30. narozeniny a oni to nemůžou dříve rozjet. MS by mi měla dorazit někdy na začátku prosince, tak doufám, že budu moct začít s pícháním ještě před novým rokem :lol:
Dr. Kosobudová měla k dispozici nějaké mé již předchozí vyšetření (už jsem 1× IVF podstoupila), tak mi i bez zatím udělaného hormonálního profilu řekla, že nevidí důvod, proč by mě neměli přijmout.
Jak to máte teď vy? Setkaly jste se už s někým, kdo přímo tuto studii už podtupuje? Mě Dr. řekla, že tam mají už z ní i těhotné ženy, tak doufám, že nám to taky vyjde :dance:
@Ewerette ano, jediné, co je dobré mít, tak samozřejmě aktuální (max. rok starou) cytologii od gynekologa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
31.10.18 10:22

@kocourek88 tak to drim palecky :)

Zdarek, taky jsem si vybehala vse mozne, vypumpovala krev ap a dneska velke ctenicko a podepsanicko :) jen me prekvapilo to, ze jsem nezacla dnes stimulovat…mam prijit az 22dc a zacnu si pichat do nohy sama 14 dnu neco, co dela nejakou down regulaci a podle toho jak na to budu reagovat, tak pak se uvidi jestli budu pokracovat ve studii nebo se stopne. Na to pak navaze klasicka stimulace, ktera se uz picha do bricha a to na miste kazde rano u sestry. Moc tomu nedavam, ale kdo vi :nevim: :) jinak chapete tu down regulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
1.11.18 07:18

@Levana33 když jsem byla na 1. IVF, začínala jsem si myslím 22dc píchat decapeptil do břicha na utlumení mých hormonů a pak jsem ještě musela dostat menstruaci a teprve potom jsem začala stimulovat. Byl to dlouhý protokol…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.11.18 08:08

@kocourek88 cauky :mavam: pisu si ted s jednou holcinou a ta uz je pred odberem vajicek :) . @Ewerette to bude plne ten samy proces. Holcina psala ze 22 dc zacne pichat agonistu, po 14 dnech na krev zda doslo k utlumu a sup na stimulaci. Akorat nevim me to vychazi kolem Vanoc :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.11.18 12:01

@Payus me asi taky kolem vanoc, ja mam prijit pro leky 16 listopadu to budu 22 DC a pravdepodobne jako vzdy uz v tuhle dobu spinim a dostavam ms no a po 14 dnech mam jit na kontrolu. Leky si budu tech 14 dni pichat sama a to do stehna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
1.11.18 13:12

@Levana33 ja to mam taky tak ale jeste me nepozvali, ale 16.11 budu 22dc…drz mi palce. To by bylo dobry ve stejny den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.11.18 15:00

@Payus ty brdo..to je nahodicka :-) tad moooc drzim palecky :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
1.11.18 15:01

holky nechcete nekdo vest tabulku? :potlesk: