Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Levana33 ted volali, vysledky nemam, ale to nevadi. Kazdopadne nejasat…protoze je dlouhy protokol nestihlo by se to do vanoc, bude cyklus odlozen…to jsem zvedava co povi tobe, kdyz mame stejne dc…takze mam volat az to dostanu a naplanujem down regulaci…dobry ne
tak neva, aspon si uziju vanoce bez stresu…
hlavu vzhuuru. Treba nam to zase vyjde stejne ![]()
@Payus ahojky, no mě by to mělo právě vycházet taky přes Vánoce ta down regulace, ale já tam pojedu teprve někdy na začátku prosince při MS na odběry krve pro hormonální profil. 22DC bych měla být někdy kolem 20.12., tak jsem zvědavá, jestli mi dají injekce domů na Vánoce a nebo to budou chtít nechat až na konec ledna
![]()
@kocourek88 ahoj, ja mam teda cinknout o prvni den ms, to bude 21.11. a down regulace by mi mela zacit 11-14.12. ..a to teda 14 dni, to je do 28.12 cca…a pak by mela byt krev a pak stimulka, tak taky holka nevim jak to bude? I jsem se jak „hysterka“ ptala jestli nemuze ta studie do te doby zkoncit
abych o ni neprisla…no to si musela ta doktorka tukat na celo jak trhla jsem
v utery min. tyden jsem byla na krvi a jeste nemam vysledky, dnes rano jeste nebyly..volala jsem tam..takze ja vlastne ani nevim jestli projdu k te dowm regulaci…ale uz to hrotim jako kdyby jo…no jestli neee to utru nos
…to nerozdejcham snad
![]()
V tvem pripade bych verila, ze ti je daj domu, beztak si to mame pichat samy, to az na stimulku by se dojizdelo denne tam.
drzim palce kocko ![]()
@Payus taky moc držím palce
já si myslím, že kdyby ta studie nějak končila, že nám to řeknou. Popravdě mi přijde, že asi zas až tolik lidí nemají, protože třeba o mě měli celkem zájem - nebo alespoň se mi to zdálo. Takže snad to bude v pohodě ![]()
Holky,nepanikarte,já jdu teprve 3.12.na 1.konzultaci a nemám skoro žádná vyšetření…kdyby to mělo skončit,tak by me nezvali…
@kocourek88 souhlasim, taky jsem mela takovej pocit, ale jak me vyplasila tema Vanocema tak jsem se radsi zeptala. Jak si na tu studii prisla ty? Taky u nich na webu? Ty uz chodis do Caru dele?
@Ewerette nepanikarim
radsi se zeptam blbe nez vubec
taky jsme nemeli zadna vysetreni, byli jsme jednou s muzem na konzultaci, a pak ja na krvi.
@Payus já jsem na skupině na fcb, která je zaměřená na IVF, IUI atd, a tam to holky sdílely. Po tom, co jsem si o tom něco zjistila a splňovala všechny požadavky (teda - za necelý měsíc - 30 let mi bude až 26.11.) jsem tam psala mail a hned se mi ozvali. Vzhledem k těm narozeninám jsme nechali konzultaci až na říjen a teď tam mám právě jet na první MS, co budu mít po 30. narozeninách ![]()
@kocourek88 predem gratuluju k narozeninam ![]()
Dnes jsem zjistila ze mam AMH 1,9 jupiiiiiiii
tak jsem tam supeeeeer. Spadl mi kamen ze srdce ![]()
@Payus v té studii je nějaký limit na AMH,aby tě tam přijali?
@Ewerette no pry se z AMH da zjistit jakou mas zasobu vajicek a taky riziko hyperstimulacniho syndromu.
@Ewerette precti si prispevek Terky (cca 4 str ) psala, ze na fb psala holcina co ji kvuli tomu amh do studie nevzaly…si mi dala brouka do hlavy kde jsem to vzala
![]()
@Payus jj, to vím, že jí kvůli hyperstimulačnímu syndromu vyřadili… Já mám hoodně nízký, tak jsem se spíš lekla, že musí být splněný nějaký spodní limit, resp. že musí být AMH v normě (což je okolo 2) Takže ty ho máš celkem v pohodě
To ti dělali u nich v Praze?
@Ewerette jj, ja mela teda nejaky vysledky z jinyho centra, ale tam mi amh nezjistovali.. Nechci ti kecat, fakt nevim jak maji dany hranice, zkuz se optat primo tam ![]()
@Payus nevíš prosím v jakých jednotkách máš to AMH psaný? Já byla včera na genetice (v mým současným centru ne v Cube) a ta doktorka se zmínila - no máte lehce snížený AMH. Ale já mám 0,15lU/l, tak to není lehce snížený ale sakra hodně snížený. Vrtá mi to v hlavě, jestli náhodou nemám 1,5 - jako že je to v jiných jednotkách…