Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ginuš a jak si Ho přinutila ti to podepsat? Manzel se mnou nechce byt tsk asi těžko neco podepíše a všech 6 embryí se vyhodí…
Nyní jsem na tyden z našich…
Byli jsme jednou v poradne na terapii a mamzovi doporučila i individuální… Prvni ma ve ctvrtek…
Di toho se v pondeli tchán pokusil o sebevraždu…
@monika m odstěhovat jsem se nestihla - proběhlo to tak, že jsem začala žít v obýváku, zavřený dveře a fakt jsem si ho vůbec nevšímala a chodila jsem na procházky ven a snažila jsem se vypadat dobře - to trvalo možná 14 dní a pak jsem se ho zeptala, do kdy se mám odstěhovat, že bych to potřebovala vědět kvůli podnájmu (stavím si baráček a ještě není udělaný, tak by podnájem byl dočasný). No a na to odpověděl, že je mu to jedno. A po čase se začal chovat úplně jinak. Jediné o čem jsem se s ním bavila když jsme spolu nebyli bylo to jestli mi podepíše vložení a jestli bude chtít vidět mimčo. Jinak nic.. - jestli je to správný postup netuším, ale u nás to pomohlo, ale na každého zabírá něco jiného. Jinak bydlení jsem měla domluvené, takže bych opravdu odešla i když by mě to hodně bolelo
@monika m řekl mi, že mimčo chce a že je mu jedno že spolu nebudeme. Takže ho asi opravdu chce.. A sakra, teda Tobě se to teď opravdu hodně se. e… Chjo tak snad mu psycholožka pomůže ![]()
@Myška87 držím ještě pořád palce ![]()
S tou krví jsem na tvé straně taky si myslím že je to určité potvrzení úspěchu či neúspěchu. Ale nesouhlasím s tím že tvůj car je nejlepší-přece jen platíš si narkozu, léky(víc než jinde) a stimuluješ u nich pořád stejným protokolem stejnými léky je fakt že imuno genetiku hysteroskopii máš ještě před 1ivf ale to ti udělají i v jinych car(netvrdím že ve všech)
@Myška87 a kam že to vlastně chodíš?
Je to asi otázka názoru a je dobře, že si každá můžeme vybrat, co nám vyhovuje. Já se svým CAR nejsem v některých věcech vůbec spokojená a zvažuju změnu, ale v této věci se s nimi naprosto ztotožňuju. A kbyby mi měli dělat všechny testy, cos vyjmenovala, ještě před tím, než se začne cokoli podnikat, tak bych si hledala jiné centrum. To už je ale zase spíš o tom, že někoho tlačí čas a někoho míň…
@monika m chjo, chlapi jsou fakt hrozní srabi. Nevím, jestli ti to pomůže, ale nejsi v tom sama, například ten můj (nebo spíše můj bývalý) je taky pěkný padouch. IVF je kvůli němu, má tragický spermiogram. Není však schopen či ochoten nějak se přičinit, aby se zlepšil, i když tvrdí, že dítě moc chce, nechává absolutně všechno na mě a počítá, že to nějak zařídím. I když má dávat vzorek, tak musím do kabinky s ním a „postarat se o to“, ani tohle nedokáže sám. No a když jsem si píchala hormony a měla nálady a byla přecitlivělá, řekl že si ode mě potřebuje odpočinout a odešel a týden jsme se neviděli. Pak přišel a dělal jako že nic a když jsem byla hotová z toho, že to nevyšlo, tak prohlásil „tak to zkusíme znovu“… Takže u nás jsem to spíš já, kdo hodně vážně zvažuje setrvání ve vztahu… Vy to máte napnutý kvůli problémům s početím, nebo je v tom ještě něco jinýho?
@kat kat kočko dopadly jsem obě stejně
a tak nám to na začátku společně hezky šlo
Tobě už se rozjela ms? Dneska mám docela silné bolesti, tak snad už to propukne a budu mít pokoj…
Já myslela, že máš taky mrazáčka? Vždyť jsi měla hodně vajíček.
No u nás už byl úspěch to, že přežila obě vaja až do konce, takže nemůžu mít všechno ![]()
Jak to vypadá doma?
Věřím, že se to zlepší, pročistí se vzduch a společně to zvládnete!! ![]()
@Ginuš No teda, tak to nemáte jednoduché. My jsme se hádali asi týden před stimulací, tichá domácnost trvala 10 dní a já byla v totálním rozkladu. Naštěstí se to vyřešilo, ikdyž jeho řeči nad lékaři a celým tím podnikem mi klid nepřidávají. Je smutné, že jsou páry, kterým tyhle šílené nervy dopomůžou k rozchodu. My jsme teprve začátečníci, tak snad vše ustojíme a to samé přeji i ostatním párům, zdraví, lásku a rodinku ![]()
@kat kat vubec nevim co v tom je Řekl mi z ničeho nic ze neni šťastný a uz to jelo…
@Ginuš no ja uz se domlouvam s kamarádkou na podnájmu, ale ted do toho vlétl ten tchán
Nikomu nic neřekl, rok a pul bez prace a peníze došly…
Do toho ted ty nase potíže s rozvodem ho asi uz dostaly
@Éčka tak přítel nechápe, že mám nervy z toho všeho - 5 let chci miminko, jednou jsem potratila už před přítelem a on děti má, takže to nechápe. On má splněno a když se mnou dítě nebude, tak on děti má… No uvidíme co bude dál. Opravdu ten vztah teď nějak neřeším a upínám se na miminko…
@Myška87 Myško a jak se testuje špatná nidace? Já k tomu nic moc nenašla.
@monika m tak moc bych Ti přála, aby vám ta odluka pomohla.. Je to hrozné, já i příteli řekla, že pokud nedá souhlas, že se zkusím zeptat, jestli by se takto oplodněná nedala aspoň darovat, nechtělo se mi je nechat umřít… Je to hrozný s tím tchánem
doufám, že bude v pořádku… Zas manžel by mohl potřebovat zázemí a podporu když je takhle těžké období ![]()
Holky, hlasim negativni
opet obreceno, ale co uz nadelam. Holt se nepo.rat, alespon par tehulek tady mame!
co bude dal se uvidi, doufam, ze nejaky snehulacek to zvladne a jinak je to ve hvezdach
@monika m: mrzi me, co prozivas a preji ti, at potkas nekoho, kdo te podrzi a udela te stastnou! Vse zle je pro neco dobre