Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Já byla dnes na utz při stimulaci, je jich tam cca 15 velkých. V sobotu znova na utz a rozhodne se zda půjdu na odběr prvního nebo až druhyho… A až dle toho kolik a jakých se odebere tak se rozhodnou jestli vše zamrazi a nebo provedou zrovna i ET. Tak jsem zvědavááá 😁 🙏 Ať se nám všem daří ❤️️
@Jane 6985 píše:
Já byla dnes na utz při stimulaci, je jich tam cca 15 velkých. V sobotu znova na utz a rozhodne se zda půjdu na odběr prvního nebo až druhyho… A až dle toho kolik a jakých se odebere tak se rozhodnou jestli vše zamrazi a nebo provedou zrovna i ET. Tak jsem zvědavááá 😁 🙏 Ať se nám všem daří ❤️️
To je krásný počet. Držím palce ![]()
@Jane 6985 no to je super, určitě ještě k opu nějací dorostou
držím palce ať každy folikul je plný a transfer proběhne bez potíží ![]()
@Anca12345 @Marimas moc díky holky, snad jich dost vydrží do stadia blasty atd atd. Však to všechny známe. Sleduji to tady denně člověk se v tom pak necítí tak sám ❤️️
Presne tak, nejsi na to sama 👍 mas nas ![]()
Jinak
k dosavadnimu prubehu. At si pak muzem udelat skupinku mimi rijen 2021 ![]()
@ButerflyP ty jo, teď jsem si představila, že by mimi říjen 2021 byla fakt realita… to by bylo kraaaaasný
![]()
Zdravím Vás,
Jak zvládáte to čekání?? Mě dnešek docela utekl, a co Vám?
Jaké máte pocity?? Mě už přestaly bolet prsa, ale nafouklo se mi bricho no ne moc ale citim ze je přifouknuté. A dnes pri koupani jsem se všimla tmavších bradavek, uvidím ráno. Ale neboli mi predesle dny po ET.
Kolikátý den po ET jste?? A kolika denni emryjko nebo více jste zaváděly??
Jsem 3.den po ET den ET nezapočítán, zavedena 1 blastocysta hatchujici, 5ty den po OPU
Všem posílám energiii, ať máte mnoho sil a bojujte sami se sebou a věřte, že se mrňouskům bude v našich uterech líbit od začátku až do konce
![]()
@ButerflyP
Ahoj, já jsem teprve včera byla na ET, taky 5denni blastocysta, takže u me zatím nic. Jen po utrogestanu se mi motá hlava a jsem spavá.
Akorát přemýšlím a hledám čím podpořit uhnízdění. ![]()
Co nejvice klidu, ananasem a kyselinou listovou. (To dodrzuji ja - prochazky, varim dobra zdrava jidla a dost odpocivam.
Jinak skvělé zprávy, že jsi po ET, kdy máš jít na krev??
@ButerflyP já jsem po ET dnes 6.dni, když den ET také nepočítám. Transferovali mi 5.denni semínko ![]()
Jinak kromě bolesti hlavy od 4.dne po transferu necítím nic moc.
Občas mě trochu táhne v podbřišku, ale to je vše. Žádný bolavy prsa, žádný ala premenstruacni bolesti…
@Anca12345 super, že máš po transferu
držím palce, aby byl úspěšný ![]()
Já beru od doby kdy jsem začala se stimulaci Femibion, ten mi doporučili v našem Caru, že se s něj dobře uvolňují ty vitamíny a látky
ale že pokud do toho nechci investovat, postačí i obyčejná listovka.
Jinak já se snažím tak nějak poslouchat svoje tělo, když mám energii jdu uklízet a na prochajdu, kdyz se cítím unavená, tak se klidně celý den povaluju ![]()
Utrogestan beru také, ale nic mi z něj není, ale mám zavádět spodem, takže možná i to dělá, co se týče těch nežádoucích účinků, dost.
Na krev a kontrolu jdu příští pátek 5.2.,chci se tam zeptat, jestli můžu brát oralne, chci to zkusit a jestli mi z toho nic nebude, tak bych byla radši.. Trochu mi je nepříjemný ten bordel z toho
![]()
@ButerflyP já si momentálně dávám pauzu. 1 x ET neúspěšný pak 1× KET biochemko. Mám ještě 3 zmrzlíci tak se tak v březnu do nich pustíme.
Je potreba dat telu pauzu, ber to pozitivne: brezen je za chvilku a budes mit ten nej darecek pod stromecek na Vanoce ![]()
Ahoj ![]()
Tak mám dnes po opu a mám 6 vajíček! Třebaže to není moc, já mám neskutečnou radost, protože při prvním ivf jsem neměla žádné. Dokonce se po odběru cítím lépe než tehdy.
Teď jen věřit, že se budou dobře vyvíjet a vydrží jich co nejvíce
Jinak ET bych měla mít 3.2., máme prodlouženou kultivaci.
@ButerflyP píše:
@Anca12345Co nejvice klidu, ananasem a kyselinou listovou. (To dodrzuji ja - prochazky, varim dobra zdrava jidla a dost odpocivam.
Jinak skvělé zprávy, že jsi po ET, kdy máš jít na krev??
U nás v Car se nejdřív dělá tehotenský test a ten mám dělat až 12.2. Ale asi to zkusím dřív ![]()
@Barca2016 píše:
@ButerflyP já jsem po ET dnes 6.dni, když den ET také nepočítám. Transferovali mi 5.denni semínko
Jinak kromě bolesti hlavy od 4.dne po transferu necítím nic moc.
Občas mě trochu táhne v podbřišku, ale to je vše. Žádný bolavy prsa, žádný ala premenstruacni bolesti…@Anca12345 super, že máš po transferu
držím palce, aby byl úspěšný
Já beru od doby kdy jsem začala se stimulaci Femibion, ten mi doporučili v našem Caru, že se s něj dobře uvolňují ty vitamíny a látky
ale že pokud do toho nechci investovat, postačí i obyčejná listovka.
Jinak já se snažím tak nějak poslouchat svoje tělo, když mám energii jdu uklízet a na prochajdu, kdyz se cítím unavená, tak se klidně celý den povaluju
Utrogestan beru také, ale nic mi z něj není, ale mám zavádět spodem, takže možná i to dělá, co se týče těch nežádoucích účinků, dost.
Na krev a kontrolu jdu příští pátek 5.2.,chci se tam zeptat, jestli můžu brát oralne, chci to zkusit a jestli mi z toho nic nebude, tak bych byla radši.. Trochu mi je nepříjemný ten bordel z toho![]()
To už jsi 11.den. To už bych nevydržela a testovala ![]()
Já teda zatím necítím nic. Nebo to přisuzuju té dávce hormonů, kterou beru.
Mám rybí olej, superfolin a k tomu ten utrogestan a Prednison.
Utrogestan jsem si zkoušela zavádět při IUI ale měla jsem z toho hroznou mykozu. Tak jsem ho začala zapíjet. Jenže mám teď 2 ráno a 2 večer a vždycky do hodiny se mi začne motat hlava, někdy víc, někdy míň a pak se mi chce strašně spát. Ještě že jsem na tom home office a můžu si hovory plánovat, jak potřebuju.
Držím palce na kontrole ![]()