Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
A teď me chytla taková bolest v podbříšku jak před menstruaci ![]()
@Z0E To chápu, že sis dala oraz a chceš nebrat novou sílu a elán, tak ať je mezi těmi 3 sněhuláky ten pravý ![]()
@123_nik moc gratuluji ke krásnému úspěchu, to je super číslo a je i dobře, že se cítíš lépe… ![]()
@Anca12345 ne, ne nejsem 11dni, ale 6 od ET. Byla jsem 23.1.
Testování taky nevydržím, takže já dělala test 3.den po, ne že bych si snad myslela, že mi to ukáže těhotenství, ale chtěla jsem vědět jestli nemám ještě v těle hormony po Otrivelle a už byly pryč, test byl s jednou čárkou a u druhé nebyl ani pidi dušík. A jinak jsem testovala včera i dnes ![]()
@Barca2016 to bylo myšleno asi tak že máš zavedené 5denni embrijko plus těch šest dní 🙂 a co testiky?? 😍 😀
@Jane 6985 jo takhle, tak to mi nedošlo
no včera dušiček a dneska duch ![]()
Tak doufám, že tam brzy bude dálnice ![]()
Příspěvek upraven 29.01.21 v 16:41
@Barca2016 píše:
@Jane 6985 jo takhle, tak to mi nedošlono včera dušiček a dneska jsem duch
Tak doufám, že tam brzy bude dálnice
Jeeeeezisi 😁 😁 tak to je super! Moc přeji ať čárky sílí. To je pozitivní zprávička
![]()
Ahoj holky dnes 14dni po ET a byla jsem na krvi čekám na výsledky testy postupně silily od 6teho dne… všem drzim pěsti a myslím na vás…
@Barca2016 píše:
@Jane 6985 jo takhle, tak to mi nedošlono včera dušiček a dneska jsem duch
Tak doufám, že tam brzy bude dálnice
Tak to vypadá dobře ![]()
Ano myslela jsem to od ovulace.
@nettee píše:
Ahoj holky dnes 14dni po ET a byla jsem na krvi čekám na výsledky testy postupně silily od 6teho dne… všem drzim pěsti a myslím na vás…
Super zpráva ![]()
@nettee jee to jsem ráda, že nejsem jediný nedočkavec, co testuje tak brzy.
Dej vědět co výsledky krve držím palce ![]()
@Barca2016 jo tak nějak jsem to cítila a byla jsem zvědavá s prvním synem jsem to měla taky tak… od 3tiho dne je mi zle a v noci se budim jak se mi motá hlava ![]()
@nettee další superzprava ❤️️ držím vše co mám 🙏 mě teprve čeká OPU prvního nebo druhého
Gratulace oběma, věřím že Vás budu brzy následovat, jen nevim zda budu takhle “zbesile” - nic ve zlém - testovat. Jelikoz u nas v CAR tak jako tak berou 14.den po ET krev.
Strasne se totiz bojim toho jak by muj mozek zpracovaval info negativniho testu…
Moc Vam to preji
budete mit sourozence pro ty vase ditka co uz mate doma.
@ButerflyP děkuju, ale myslím, že u mě ještě čas. Jsem ráda, dává mi to naději, kterou jsem neměla, protože jsem se prostě nějak vnitřně neuměla přimět k tomu, abych byla pozitivní…
Chápu, ohledně toho testování, mě to takhle vyhovoval, já potřebuju vědět na čem jsem… Ale každý to má jinak ![]()
@ButerflyP díky, dvě čárky jsou pouze první meta ještě je před námi dlouhá cesta ale věřím že vše k nám přijde v ten pravý čas ![]()
@nettee píše:
@ButerflyP díky, dvě čárky jsou pouze první meta ještě je před námi dlouhá cesta ale věřím že vše k nám přijde v ten pravý čas
To kazdopadne, ja se dostavala vzdy na metu alespon 6+, naposledy to bylo 9+5, no uvidime ani jednou to nebylo po IVF natoz po davce leku na APA syndrom, verim ze ted nejmene 38+0 ![]()
Dobrý den, jak často máme sexovat, když chci otěhotnět? Děkuji za odpověď. Odpověď