Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mimmami necháme vložit jednoho bojovníka
@Mia170 ja jsem stimulovala pergoverisem a celou dobu 150j..poslední 4 dny uz byly masakr, břicho bolelo dost..
Tak holky měla jsem 24 oocytu, nechali jsme oplodnit 20 a podařilo se jich oplodnit 16..
tak uvidime jak se budou vyvíjet dal..
@Kater90 Tak to je krásná uroda.
Já mám Bemfola 2 dny 300 a pak 225
Já mám menopur 225j zatím na 7 dnů stejně, pak ultrazvuk ![]()
@Kater90 wow tak to je super úroda, gratulka!!
Jaké máš amh při takovéhle úrodě, smím-li se zeptat?
@Wifinka84 abych řekla pravdu tak ani nevim..zkoušela jsem to hledat v papírech co mam rozbor krve a tam to není
Ale mělo by, ze? Nebo je to pod jinou zkratkou? ani v CAR jsem se neptala..
Ted další nerviky kolik jich bude ve středu..
@Kater90 Určitě by to tam někde mělo být, taky jsem se z rozboru krve dozvěděla svou krevní skupinu, což jsem taky vůbec nevěděla do té doby ![]()
@Kater90 tak to je krasny pocet
. Holky, kdy vam berou krev? Mne vubec testy nedelaji, pouze predoperacni vysetreni. AMH vubc
. To jen na prvnich vysetreni pred rokem.
@mimmami My pujdem az na KET, takže az další měsíc.. ale snad to uteče.
@Wifinka84 tak se ještě jednou podívám, ale asi to bude někde mezi dámským hormony ne? Tam jsem to nenašla
@Mia170 me brali krev na vstupním vyšetření, byly tam všechny hormony, základní imuno..výsledky asi na 3 stránky..
@Kater90 dekuju, ja se lekla, ze vam v caru berou prubezne behem stimulace. Ze by to muj car nedelal
. Proc jdes az na KET? Mne rekli, ze pujdu kdyby byl Ohhs. A nechas delat genetiku embryi? Zavidim ti ten pocet, ja mela pri prvnim 8 a zustalo jen jedno na ET. Tak drzim palce, at se krasne vyvijeji ☺️️
@Safrik píše:
@Janulla90 Bude te bolet bricho tak na sex ani nepomyslisA pak po vlozeni je sex zakazany
Taky si myslím 😀
@mimmami píše:
@Wifinka84 Děkuji a neboj uteče to, už se nemužu dočkat až budu vědet jak to vše dopadne těšíme se moc@Kater90 tak zítra budou jen dobré zprávy určitě
holky kolik embrii necháte vložit??
My určitě jen jedno. I doktor hned zamítl dvě, když jsme se ho na to ptali
@Mia170 píše:
@Kater90 tak to je krasny pocet. Holky, kdy vam berou krev? Mne vubec testy nedelaji, pouze predoperacni vysetreni. AMH vubc
. To jen na prvnich vysetreni pred rokem.
Ja jdu zítra už na druhy odběr krve (stimulace od 22.10.)
Ale zase mi nic neříkal doktor o predoperacnim vyšetření. ![]()
Kdy jste si ho musely udělat holky?
@Janulla90 ja musim mit v den OPU predoperacni ne starsi 3 tydnu. Kvuli narkoze ![]()
Příspěvek upraven 28.10.19 v 18:29
@Mia170 píše:
@Janulla90 ja musim mit v den OPU predoperacni ne starsi 3 tydnu.
Tak to bych si to predoperacni měla nechat udělat do nejdřív. Zítra jdu na doktorovi, tak se zeptám