IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
24.10.19 11:49

@hotline Tak to netuším co v tvém případě je a není zbytečné jestli se to nějak liší. Manžel spermio v pořádku problém je u mě. I když ne zdravotní tak celkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.10.19 12:59

@hotline Zaplat ICSI-oplodneni vajicek, Asistovany hatching, prodlouzenou kultivaci. Pripadny mrazeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.10.19 13:02

@Kater90 Verim, dlouhy protokol byl strasny.. poslesni pichani uz jsem i brecela me se delaji modriny takze sem mela uplne bricho modry. :zed: strasny. No doufam ze cysty odejdou s ms.. tobe drzim palce. Kolik mas folikul?
@Ajkule zahul je to strasnej. Na jednu stranu se tesim ze jdu do dalsiho ivf, nadruhou mam neskutecnej strach z neuspechu. Mam uzasnyho muze doma, bez nej bych to uz davno vzdala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.19 13:30

Děvčata děkuji za rady a info.
Všem držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.10.19 14:01

@Safrik v úterý jsem byla a mam 23, zitra mam další a poslední kontrolu tak uvidime. tesim se ze bude konec :mrgreen: a kam chodíš do CAR? Mozna jsi to psala tak se omlouvam, ted to bude 4.pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.10.19 14:34

@Kater90 Ted to bide 3 pokus. Po prve mi dali 3 denni embryo coz byla chyba. Podruhe se 5denni chytlo ale nakonec biochemko a konec. Tak ted 3 pokus v novem car. Chodim do car prof. Zacha v Plzni na namesti. Chodila jsem do Natalartu a ten nedoporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.10.19 14:34

@Kater90 Ja po dlouhym mela 21 a kratky 10. Ten rozdil mezi tema protokolama je znat obrovsky. Gratuluji k takove urode :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
24.10.19 17:22

@Safrik a proč vám to nevyšlo? Měli jste nějaký dodatečný vyšetření a PGD? Uvidime az po odběru, kolik bude oocytu a kolik se jich podaří oplodnit..my máme špatne spermio..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.10.19 17:31

@Kater90 Vis, ja si myslim ze za to muze i car.. Proto sem odtamtud odesla. V tom novym koukali jak blazni.. Delaji to uplne jinak. Proto verim ze se to tady povede. Pgd nam nedelal. Spermio mame v poradku. To biochemko se proste stava. Embryo se chytne, ja uz s manzelem hlavu v nebesich, a najednou takova rana, test zacal slabnout a dostala sem to. :zed: Kdyz sem se vratila z car sla sem si lehnout, kdyz sem se vzbudila myslela sem si ze se mi to zdalo a najednou mi doslo ze ne.Po skoro 4 letech snazeni se to povede a ja potratim, to me zdrtilo. Doslo mi Ze je to proste v hajzlu. I ted bych se rozbrecela kdyz na to myslim jak to bolelo. Nechtela sem se ani na manzela podivat jak sem se citila hrozne, ze sem ho zklamala po tom vsem, ze sem to nedokazala.. A v takovych chvilkach se vzdy utvrdim ze sem si vzala uzasnyho chlapa.. Ktery me nikdy v nicem nenecha samotnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.10.19 20:40

2. IVF

Ahoj, pridavam se mezi vas, ceka nas 2.ivf. Ted cekam na MS, kterou jsem mela oddalenou duphastonem. Snad brzy dorazi. 1.ivf bylo v dubnu- 8 vajicek, 1 k transferu- neuspech. Mela jsem velmi nizke davky hormonu. Ted zkousime zacit na vyssisch davkach i s vedomim hroziciho ohhs a pripadneho KETu nasledujici mesic. Ja mam opcny problem-chtela bych si priplatit vice sluzeb, ale dr. rika, ze je to zbytecne. Rikam si, ze kdyz uz to cele podstupujeme, proc rovnou embrya nevysetrit na genetice. Hatching jsem mela minule a dame asi znovu, dale bych chtela embryo glue.
MOC vam holky drzim palce, mam opravdu radost z kazdeho pozitivniho testu, co se v diskuzich objevi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.10.19 20:43

@Mia170 Embryo glue je zbytecnost. Pokud neni embryo kvalitni, stejne zanikne. AH urcite ano. Drzim palce aby 2 ivf vyslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.10.19 20:52

@Safrik diky moc za info. A co ta genetika? Nechavate?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
24.10.19 20:55

@Mia170 ahoj nás také čeká 2.ivf které proběhne na konci listopadu..doktorka nám tentokrat sama podala zadost na pojišťovnu na vyšetření embryí..z prvního jsem měla 2 embrya první vyšlo ale v 11+1 revize pro zamlkle tehu a druhé teď v rijnu(11.10.) se ani neuchytilo.Budu držet palce.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
24.10.19 20:56

@Mia170 Na genetiku i imunologii nas poslali po neuspesnym ivf. Tam nam na nic neprisli. Ale ty vysetreni doporucuju. Muzete mit alergii na spermie nebo embrya. To tam umi zjistit a lekama snizit imunitu pri ivf aby se to povedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
24.10.19 21:00

@Janulinka81 dekuju, taky budu moc drzet palce :) :palec:
Necham si tu genetiku udelat. Nema to nejaky negativni vliv na ta embrya?
@Safrik ja myslim genetiku embryi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital