IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
122
23.10.19 20:00

@Wifinka84 Ahojky je to moje 2 IVF ale první s manželem. CAR Kostelec nad Orlicí ARLETA a nejsi zvědavá moc ráda se zapojím a popovídám si. U nás to nikodo neví jen pár členů rodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.10.19 20:27

@mimmami Já mám také druhé ivf. Měla bych začít kolem 3.11. Interval mám 28-30 dnů. Na jednu stranu se těším a moc doufám, že to konečně vyjde a na druhou stranu se bojím případného zklamání. Injekce i opu je v pohodě, jak už vím do čeho jdu, tak je to o něco jednodušší :) A jakou stimulaci jsi měla při 1.ivf? My bojujeme už 5 let a stále nic, 1.ivf bylo biochemické těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.10.19 20:30

@Wifinka84 U nás je to trochu komplikované ale bojím se to rozebírat veřejně. Jinak první IVF se bohužel nepamatuji na stimulaci je to 6 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.10.19 20:35

Ahoj holky, já zatím ještě nevím jestli proběhne IVF protože čekám jak dopadne poslední IUI. Ale už k Vám budu nakukovat. Vůbec nevím co mě čeká, tak jsem z toho dost nervózní. Jinak u nás zatím na nic neprisli, jsme podle všeho zdraví, jen to nějak nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.10.19 20:41

@Ajkule A jak dlouho se snažíte? Já že na nic nepřišli. Snad nevadí že se ptám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.10.19 20:42

Ahoj @Ajkule, vítám tě mezi námi :mavam:
Držím moc palce, aby ti IUI vyšlo a nemusela jsi na ivf ;) Určitě nakukuj a kdyby jsi měla nějaké otázky ohledně ivf, tak se klidně ptej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.10.19 20:48

@mimmami snažíme se skoro dva roky. Muž má spermigram dobrej. Já mám jen dlouhý cykly tak kolem 40dni. Za pomoci clostilbegytu je to teda kratší. Dve deti už máme. Možná je to tím že mě je už 38 :nevim: ale i tak po mimcu toužím jak kdyby to bylo poprvé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.10.19 20:50

@Wifinka84 no uvidíme. 4.11. jsem objednana do CARu a tam už mám dostat rozpis stimulace. Samozřejmě bych byla radši kdyby IUI vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.10.19 21:07

@Wifinka84 @Ajkule Odkud jste holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.10.19 21:10

@Ajkule Je to možný že věk i stres z toho že to nejde to umocnují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.10.19 21:23
@Safrik píše:
@Kater90 Klodne se pridej, taky bych uz chtela stimulovat.. A jak to snasis? Taky jsem o tomhle nikdy neslysela..

Vy ste to tady holky rozjely :mrgreen: snasim to v pohode, ale uz začínám dost cítit podbrisek a sem přecitlivela :lol: ale o víkendu snad odběr, mel být v pátek ale posunuli mi to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.10.19 21:25

@mimmami Já bydlím v Mostě, ale pocházím z Brandýsa n. L. :) A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.10.19 21:26

@Ajkule Nic si z roho nedelej, taky jsme zdravi, ja i manzel. Spermio v pohode, ja v pohode, genetika i reprodukcni imunologie v pohode. Ale nejde to. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.10.19 21:27

@Safrik čtu to s tema cystama…měla jsem stejný problem a v jednom CAR odkladali stimulaci o 5 měsíců..za tu dobu mi cysty neodešly a moje trpělivost uz byla ta tam, tak jsem změnila CAR a tam mi řekli, ze 2 cm se je OK a začali jsme…navíc mam dlouhý protokol a cysty po diphereline zmizely… jak mas velké cysty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.10.19 21:33
@Janulla90 píše:
Ahoj, tak já se přidávám k vám… Od včerejška si picham gonal 150j. A dneska jsem zjistila, že odběr vajíček proběhne tento cyklus a vložení embrya až ten další cyklus. Mate to některá taky tak? :nevim:
Ja to mam stejně. Odběr bude o víkendu a potom pujdu na KET.. dle CAR má vyšší úspěšnost a hrozí mi OHSS a oni preferuji aby tělo bylo zpět v normálním režimu a ocistilo se od hormonu. Do jakého CAR chodíš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí