IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
391
23.10.19 13:23

@Safrik taky si po nich měla bolesti? Po obou? Já myslela že by to mohlo být právě lepší, twl tak to si užiju před opu asi :? To se mám na co těšit tyjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 13:25

@Safrik to je dobrý Teda já pichala ovitrele před iui a hrůza Teda a to sem musela být i v praci a měla sem co dělat Teda no, tak to se neřeším, budu ráda asi kdyz tam vůbec dojdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.10.19 13:27

@Saja13 Ten ovitril vyvolava ovulaci, takze zpusobuje ze popraskaji folikule ve kterych jsou vajicka aby je mohli odsat. Me boli ovulace i normalne bez leku prirozene. Ale teda pri ivf sem vzdy pichala 2× ovitril do kazdy strany bricha jednu injekci a druhy den jsem nemohla ani chodit. Ale na opu se chodi 2 den po ovitril, takze bricho uz neboli. Boli pak zase po opu z toho odberu. Neni to jednoduchy :lol: musime si to vytrpet pro ty nase detatka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.10.19 13:28

@Saja13 Jdu na 3 ivf, kdyby cokoliv staci napsat a poradim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.10.19 13:40
@Saja13 píše:
@Janulla90 ahojky a neřekli ti k tomu proč? Každopádně držím pěsti a hodně štěstí ✊ 🍀

Prý aby se tělo jeden cyklus odpocinulo od všech leku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.10.19 13:43
@Safrik píše:
@Janulla90 Tak v tom pripade bud rada. Tenhle postup ma vetsi uspesnost. Embrya ti v tomhle cyklu zmrazi. A v dalsim rozmrazi a daji do delohy. A dalsim cyklu uz telo neni narvamy tema sra*kama po stimulaci. Takze embryo snaz prijme. Ja jdu na 3 ivf v novem car a taky s timhle postupem protoze ma vetai uspesnost. Jinak 150 jednotek je dost malo. Ja po 170 pri prvnim ivf mela jen 9 vajicek, z toho 7 oplodnenych a vydrzelo mi jen jedno :roll:.. a to nevyslo. Pri druhym ivf sem mela 21 vajicek z toho 15 oplodnenych a do 5 dne vyvoje vydrzela jen 3 embrya a le jen jedno bylo nejkvalitnejsi, to se povedlo ale potratila sem. Tak jsem zmenila car a udelala jsem dobre!

Tak to jsi mě malinko uklidnila, že budeš mít taky tento postup… A jak říkáš ty, má to větší úspěšnost, co jsem se dočetla.
Ale zase jsi mě znepokojila těmi 150j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.10.19 13:46

@Janulla90 Ono se to povede, nakonec je nejdulezitejsi kvalita a ne kvantita. Ale tenhle postup je fakt dobry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
23.10.19 13:50
@Safrik píše:
@Janulla90 Ono se to povede, nakonec je nejdulezitejsi kvalita a ne kvantita. Ale tenhle postup je fakt dobry!

Ale proč mám tak málo jednotek? :nevim:
Jediné co mě napadá, tak že mívám teď pravidelně dost folikulů a to vždy doktor s úžasem kouká, ze jich mám tolik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
23.10.19 13:58

@Saja13 No mě v 17 tt odtekla plodová voda a byl průs. r :-(. Měsíc jsem ležela v porodnici na udržování, a ve 23 tt jsem měla jet odrodit holčičku do Apolináře. Bohužel jí večer před tím přestalo bít srdíčko. Že se tohle stane, když už se bojovalo do toho 6 měsíce, jsme nečekali. No ale stalo se to co se mělo stát, vše zlé je pryč a my se s manželem těšíme na naše vysněné dvě čárky. Když vše dobře půjde, mohly by být "už " za pět týdnů :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.10.19 14:04

@Janulla90 Tak treba ti to bude stacit. Kazda sme jina. Kam chodis do car? Jestli do Natalu tak odtamtud utec!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
23.10.19 14:07

@Saja13 Místo ovitrelle je právě ten pregnyl, ten jsem neměla, ale můžeš se určitě zeptat doktora a vyměnit to :) Chodíme do Cube v Praze.

@Tereza1805 jj koukám, že jsme na tom s tou váhou podobně, já jsem při ivf nabrala 2kg, ale ty šly pak rychle dolu zase, asi jak jsem byla zavodněná a nafouklá po hormonech.

Jinak teď beru koenzym Q10, vitamín D3 axonia (přímo recept z caru) a nosifol před ivf, tak doufám, že to taky bude mít nějaký pozitivní vliv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 14:18

@Safrik jj to vím :wink: no máme se na co těšit a doufejme že to bude stát aspoň za to 😍 jj to znám taky když sem ji pichala jednou tak to šlo a po druhý sem byla ráda že sem seděla byla to fakt děsna bolest

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 14:20

@Kathaa jo ce má stát stane se :wink: jste silná 👏 🍀 to klobouk dolů a určitě tam ty čárky budou ❤️️ taky věřím že nám to vyjde ikdyz zvtoho máme Teda pěkný strach ale musíme zatnout zuby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 14:22

@Wifinka84 jj prej to pomáhá taky pro něj zítra jedu prej to podpiruje kvalitu vajíček taky ho chci zkusit tak si pak dáme vědět ale chce to začít dřív před ivf a ne měsíc tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 14:23

@Safrik jj a nějaký fb kontakt nebo něco? Určitě napíšu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie