IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39
22.10.19 22:29

@Janulinka81 Bojujeme už 5 let, právě koncem listopadu mě bude 35, tak doufám, že si nadělím mimi do bříška. 3 roky v minulém caru v Teplicích k ničemu, tak jsme teď přešli do Cube do Prahy a musím říct, že přístup je naprosto super a snaží se pomoci. Právě imunologii ještě nemáme vyšetřenou, tu prý pokud se to teď nepovede. To samé s embryjky, pokud jich budu mít alespoň 4-5, tak bych si to nechala vyšetřit, zvyšuje to šanci na úspěch. Já ještě dítě neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 22:41

@Wifinka84 1,6 nízké Amh? Není to těsně nad hranicí? Protože já mám nízké a to je 0,93 a taky budu mít kvůli tomu koňské dávky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
22.10.19 22:53

@Saja13 Podle tabulek je to těsně nad hranicí, přesně jak říkáš. Záleží na úhlu pohledu. Mě první doktor řekl, že je to nízké a teď druhý doktor řekl ok. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
22.10.19 23:24

@Wifinka84 mě dr řekl že to je nízké a to mám min než ty, takže buď v klidu 👏 :wink: já mít tvoji hodnotu tak si piskam, takhle mě to akorát uzira…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
23.10.19 08:47

@Wifinka84 @Saja13 ja mela AMH 1.31 a zrovna vcera jsem se divala do papiru z laboratore a spodni hranici meli urcenou 0.7 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
23.10.19 08:48

@Saja13
Na ET jsem nesla protoze nabeh na OHSS (vysoke davky hormonu + zvysena reakce na luteinizacni hormon) a mela jsem velky pocet vajicek, takze mam jeden cyklus relax a regeneraci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
23.10.19 08:50

@Safrik
Taky mi to doktorka rikala, snad to tak bude :) dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 08:56

@frbul tak to jsi na tom jste v poho a kolik si měla jednotek zr jsi měla náběh na ohss? Toho se já právě bojím ale říkal že mi nehrozí když mám nízké Amh tak nevím ale dávky 250 jednotek mi přijde dost 😲 pila jsi hodně? To já budu mít co dělat abych něco vůbec vypila 👏 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1784
23.10.19 09:00

@Saja13 Ahoj, ja jsem mela jednotky 300 a 350:-) A az po nich jsem mela sice ne 30 vajicek, ale zato superkvalitni, ze mam ted jedno den v sobe a tri na mrazaku a vsechny kvality AAA. Takze v tom bych rekla, ze mi konecne ty vysoke davky pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
23.10.19 09:07

@Saja13
300 jednotek Pergoverisu, ale zvladala jsem to v pohode, popravde bych o tom moznem OHSS ani nevedela, kdyby mi to doktorka nerekla, vcas nezasahla a nezacala me cpat Dostinexem :) pak mi ale misto Ovitrelle museli dat Dipherelin a ten polacuje OHSS na minimum, ale brani narustu sliznice. Piju dost i normalne :D vice bilkovin jsem pridala az po OPU. Myslim, ze celkova kombinace a dobry usudek lekaru mi pomohl, ze mam i zamrazeno hodne velmi kvalitnich embryi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 09:15

@Tereza1805 já se právě těch dávek bojím sice mám nízké Amh ale nevím co to semnou udělá, musím hodně pít a ty bílkoviny no tak snad to dám budu muset to je dobře že ti to pomohlo, mě foliky moc nerostou tak snad taky pomůže 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 09:17

@frbul tak držím palečky ✊ 🍀 hodně třetí já bych měla mít taky ovitrele ale chci se zeptat jestli nemůžu mít něco jinyho protoze mám po tom bolesti 🙄 sice bolesti asi budou ale aby to nebylo takový po ty ovitrele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
837
23.10.19 09:38

@Saja13
Doktori urcite poradi :) ja mela na ne velke stesti a jsem rada, ze jsme sli do Repromedy :) dekuji a take preju hodne stesti, urcite bude vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
23.10.19 09:44

@frbul teď si pořád říkám že už to chci mít zasebou :palec: až uz je všemu konec a to fsh je vubec co? 8o já nechala moje papíry u své dr tak, si je tam musím vyzvednout 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
23.10.19 09:52

Ahoj holky, snažíme se s manželem o mimčo už 4 roky. Před třemi lety jsme už šli na IVF. Třikrát se to nechytlo, až napočtvrté se zadařilo, bohužel nám ale holčička zemřela v 6 měsíci těhotenství. Stalo se to před půl rokem. Ráda bych otěhotněla co nejdřív. Zbývají nám už jen dva mrazáčci ze 13. Na další transfer půjdu první týden v listopadu. Opět nervy! Už se těším stejně jako vy znovu na to testování a hledání // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí