Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kathaa jeje tak to mě moc mrzí
a hlavu vzhůru 🍀 ✊ přeji hodně štěstí a pevné nervy, musí to být něco strašného 🤦♂️ tak at se vám povede co nejdřív a hodně síly přeji
v listopadu to máte super já už bych nejradši začala se stimulaci ale nemůžu 🙄 určitě vám to dobře dopadne a co se holčičce stalo jestli můžu vědět? ![]()
@Tereza1805 Ahoj ![]()
Ty jsi měla 300-350 jednotek toho menopuru? Mě právě dali krátký protokol a prvních 7 dnů mám 225j, tak se trochu bojím, aby to bylo dostačující. Taky budu mít vajíček míň, ale snad budou kvalitní.
@Wifinka84 ahoj holky já mám 250j a na druhou stranu se bojím že je to moooc 😄 a ty se bojíš aby to nebylo málo? Hned bych si to s tebou vyměnila 😂
@Wifinka84 Ano, 300 menopuru, ale ja mam rekneme vyssi hmotnost. Pokud jsi hubenoucka, myslim si, ze to mas nastaveno spravne. Dr urcite vi, co dela,..
Ahoj, tak já se přidávám k vám… Od včerejška si picham gonal 150j. A dneska jsem zjistila, že odběr vajíček proběhne tento cyklus a vložení embrya až ten další cyklus. Mate to některá taky tak? ![]()
@Tereza1805 Tak to jsme na tom stejně, nejsem hubená a asi ani nikdy nebudu, ale to je na dlouhý vysvětlování. Každopádně mě si v caru ještě zvážili, tak snad to nastavili dobře. Před druhým ivf jsem zhubla 11kg a snad ještě kilo dám, než si začnu píchat injekce. Tak snad mi to pomůže ![]()
@Saja13 Neboj 250j je v pohodě, opravdu záleží na hmotnosti, amh a hormonálním profilu…podle toho to oni počítají. Já mám raději víc než míň
Před tím jsem měla 300j gonalu, pak 250, 200 a nejmíň bylo 150 při první stimulaci a měla jsem jen 7 oocytů při 1,6 amh, váha 116kg na 165cm výšky. Já vím hrůza, ale na váze se pracuje…je to boj ![]()
@Janulla90 ahojky a neřekli ti k tomu proč? Každopádně držím pěsti a hodně štěstí ✊ 🍀
@Wifinka84 no já vážím asi 62 amh nízké a horm. Profil myslím že dobrý 😄 tak jsi mě aspoň trochu uklidnila, bych řekla že máš amh krásný oproti mě Teda 👏 a mizí se zeptat kam chodíte do Caru?
@Wifinka84 a přemýšlím jestli si nenechám změnit ovitrele po ty sem měla fakt bolesti a nevím jak bych to dala při stimulaci, je nějaká vhodná místo ovitrele aby se pak mohlo na et? Třebas ten pregnyl?
@Wifinka84 ja pred prvnim zhubla 13 kilo..v cervnu prvni ivf a ted mam po tech dvou 16 nahore. Taky nemam kila vyjezena a hormony jsou pro mou vahu peklo ![]()
@Janulla90 Tak v tom pripade bud rada. Tenhle postup ma vetsi uspesnost. Embrya ti v tomhle cyklu zmrazi. A v dalsim rozmrazi a daji do delohy. A dalsim cyklu uz telo neni narvamy tema sra*kama po stimulaci. Takze embryo snaz prijme. Ja jdu na 3 ivf v novem car a taky s timhle postupem protoze ma vetai uspesnost. Jinak 150 jednotek je dost malo. Ja po 170 pri prvnim ivf mela jen 9 vajicek, z toho 7 oplodnenych a vydrzelo mi jen jedno
.. a to nevyslo. Pri druhym ivf sem mela 21 vajicek z toho 15 oplodnenych a do 5 dne vyvoje vydrzela jen 3 embrya a le jen jedno bylo nejkvalitnejsi, to se povedlo ale potratila sem. Tak jsem zmenila car a udelala jsem dobre!
@Saja13 mela jsem oboje a je to uplne to sami
jen ovitril je chemicky hcg a pregnyl prirodni hcg. Bricho boli po obojim stejne. Zalezi jak budes mit zvetseny vajecniky po odberu vajicek. Podle toho se rozhodne zda et nebo ket.
Příspěvek upraven 23.10.19 v 13:20
@Tereza1805 tak to si o tom mužem povídat
já brala po laparce 3 měsíce duphaston a nabrala sem 6 kilo a sem z toho zoufalá tak doufám že to ivf nebude žádná katastrofa