Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Safrik doufám v to, ještě nevím jak bude protokol zatím to mám napsaný do 8dne ale 6-7 DC se chodí na utz tak nevím jestli nebude nějaká změna
@Saja13 dlohy protokol pichas 14 dni pred ms injekce a kdyz to dostanes tak pak pridavas stimulacni injekce cca na 8-10 dni a pak kdes na odber.
Kratky protokol zacinas pichat s ms 7-8 dni cca a pak jdes na odber.
Takze ty mas kratky protokol.
@Wifinka84 Ahoj,tak ja mam naprosto to same a uklidnim te.
Prvni cyklus - gonal a certotide - 2 vajicka, jeden transfer a zadny zamrazeny
Druhy cyklus - menopur a decapeptyl - 14 folikulu,9 vajicek - 3 mrazacci kvality 1 a ctvrteho do me dneska soupli.
Urcite ti ten protokol pomuze.
Ahoj, ja uz mam stimulaci za sebou tento mesic a mame zamrazeno, ale pujdu prelom listopad/prosinec na KET (na ET jsem nesla). Preju vsem, at je prubeh stimalace atd. v poradku ![]()
@frbul jaktoze nebyl et? Tak přeji hodně štěstí 🍀 a děkujem bude to potřeba ![]()
@Tereza1805 Ahoj
jééé tak to je super, hrozně moc děkuji za info a moc ti přeji ať brzy najdeš vysněné // ![]()
Já jdu také v listopadu na druhé ivf..první bylo v květnu v červnu ket ten vyšel ale v 11+1 zamlkle a revize a druhé teď minuly pátek bohužel nic ani se nechytlo..víc marazacku jsme neměli..
@Wifinka84 dekuju moc a fakt tomu protokolu ted ver. Ja mela prisernej strach a fakt jsem mela vajicek akorat a projevila se kvalita a ne kvantita a staci to ![]()
@Wifinka84 dekuju moc a fakt tomu protokolu ted ver. Ja mela prisernej strach a fakt jsem mela vajicek akorat a projevila se kvalita a ne kvantita a staci to ![]()
@Wifinka84 prvni jsem měla krátký protokol gonal a cetrotide teď budu mít asi to samé snasela jsem to velmi dobře..a tentokrat budeme mít i genetiku embryí takže ket proběhne na začátku ledna..
a jak to mas ty? Ja začnu stimulovat na konci listopadu..a kde je u vás problém?
@frbul Tak to urcite vyjde. Me dnes dr rikal ze KET ma vetsi uspesnost nez ET
drzim pesti!
@Janulinka81 já začnu stimulovat od 3.11.p lus mínus 2 dny krátkým protokolem s menopuren, decapeptylem, ovitrellem, clexanem a utrogestanem. Toto bude druhé ivf. První bylo v jiném caru a to jsem měla gonal, cetrotide, ovitrelle a duphaston na sliznici a udržení…výsledkem bylo 7 folikulů, 5 se oplodnilo a do pátého dne zbyl 1 bojovník, nakonec biochemko
Problém je mutace protrombinoveho genu, amh 1,6, nízký vitamín D, žádná ovulace a nerostou vajíčka. Manželovo spermio je ok.
@Wifinka84 ty jo nemáš to taky lehké..
Ja mám amh dobrý..ale mám sníženou funkci štítné zlazy vysoké protilátky měla jsem zvýšené nk bunky na to beru kortikoidy mám nepruchozi jeden vejcovod a manžel je v naprostém pořádku..vitamin D beru dala mi ho doktorka na stitnou žlázu a mám ho v pohodě..před par dny mi bylo 38.Ja měla 11vajicek z toho 9zralych oplodnilo se 7 a do pátého dne zůstaly jen 2 jedno zamlkle a druhé ani tuk..
já už dítě mám bylo mu teď 14 ale toho mám s jiným partnerem..s manželem chceme svoje..navíc budeme mít i vyšetřena embrya..těším se ale zároveň mám strach..a kam chodíte?