Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Safrik píše:
@Janulla90 Tak treba ti to bude stacit. Kazda sme jina. Kam chodis do car? Jestli do Natalu tak odtamtud utec!
Do reprodemy v Brně
@Safrik ten nemám zase já ale mám viber 😂 tak jestli máš i ty?
@Janulla90 Tak kdybych chodila do Brna, tak jedine do Heliosu. Je to 4 nejlepsi car v EU
@Janulla90 Ahoj, já mám teď čerstvě za sebou IVF. Stimulovala jsem 150 j menopuru a vše proběhlo, jak mělo. ![]()
@regina.falange píše:
@Janulla90 Ahoj, já mám teď čerstvě za sebou IVF. Stimulovala jsem 150 j menopuru a vše proběhlo, jak mělo.
Takze už jsou //? ![]()
@regina.falange Tak mee to prijde malo.
Ale aamozrejmne kazda sme jina, a kazda reagujeme jinak..
@Kater90
Ahoj, mám za sebou taky stimulaci pergoverisem a to s velkym úspěchem. Mam AMH 0.6 a jen jeden vaječník. Po pergoverisu jsem měla 13 folikulu, z toho 9 oocytu. Snad se tedy podaří… Na jare jsem mela stimulaci menopurem a i pres vysoke davky jen 2 vajíčka. Pergoveris byl rozhodne efektivnější.
@Janulla90 píše:
Takze už jsou //?
Nene, teď „odpočívám“ a transfer bude až v přirozeném cyklu. Tak mi to doporučili v centru. Mají s KETem vyšší úspěšnost a i s ohledem na možný OHSS je to lepší varianta.
@Safrik Určitě. Chápu, že pro někoho to může být málo. Jen jsem chtěla uklidnit @Janulla90 . Doktoři patrně vědí, co dělají a i 150j může být dostačujících. ![]()
Ahoj můžu se přidat:? V pondělí jsem dobrala poslední tabletku antikoncepce, kterou jsem brala dva týdny. Dnes jsem dostala léky a v neděli mám začít píchat Bemfola 300 jednotek na dva dny pak 225 jednotek. K tomu mám ještě Femara2×2.Poté 1.11. utz kdy se určí OPU
@mimmami Ahoj a vítej ![]()
Určitě se k nám můžeš přidat : ) Bemfola to se musím mrknout, co je to přesně za lék, ten vůbec neznám. Do kterého caru chodíš? Je to tvé první ivf? Promiň, že jsem tak zvědavá ![]()