Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klárka 93 ahoj, tak budeme drzet palce
.Naplanovali ti nejaka vysetreni pred ivf?
@Mia170 děkuji
no nedal, byla jsem jen na krvy a mám trochu zvýšenou štítnou žlázu takže mi dal prášky na ni.. No a pak jenom kontrola ovulace ultrazvukem a říkal že všechno vypadá dobře.. Jako kdybych chtěla tak by mi napsal ještě kontrolu průchodnosti vejcovodu.. Plus teda manžel byl na spermiogramu..
Holky měla jste některá cetrotide? Dneska je to 7 den cyklu (4 dny uz si picham gonal)
@Tereza1805 píše:
@Janulla90 ja mela pri prvnim ivf
A taky ze začátku cyklu? Tak jak to mám teď já?
@Janulla90 ja mela prvni den gonal a od druheho jsem pak pridala C
Gonalem ti vyrostou folikule, a cetrotide pichas proto aby ti ty folikle nepopraskaly driv nez maji.
@Janulla90 ja pichala az nekdy kolem 9 dne, aby nepraskly folikuly
Holky tak 25folikulu a v nedeli odběr, uz se tesiiim
kazdopadne ted se rozhodnout jaké metody chceme a kolik oplodnit vajíček, to bude zase přemýšlení
nechali jste vždy oplodnit všechny?
@Kater90 Nech oplodnit vsechny urcite, protoze ne vsechny vajicka budou kvalitni. Takze treba jen z 25 bude 20-19 kvalitnich, z toho se muze oplodnit jen pulka, a pak do 5 dne vyvoje jich muze zbyt kvalitnich jen 5. Me z 21 vydrzelo jen 3,1 mi vlozili a ty 2 nebyli kvalitni na mrazeni. Urcite chtej ICSI, Asistovany hatching a prodlouzenou kultivaci
Drzim palce jak blazen at je vse v poradku!
@Safrik asi necháme všechny, uvidime kolik bude oocytu..jsem na to zvědavá. Uděláme pro to všechno, ale je to teda solidní darda
chceme ISCI, i MACS kvůli spermiim… potom urcite prodlouženou kultivaci. AH asi napoprvé ne… dekuju moc, za rady..
@Kater90 Tim AH, nariznou obal embrya a zvysujes sanci na chytnuti! Kdyz uz jdete do ivf, podstupujete vsechno, tak se vsim co zvysuje sance a to AH je. Priplacis cca 3 tisice za to. Dalsi pokus by vysel mnohem draz.Vim o cem mluvim. Jdu na 3 ivf a se vsim co pro to muzu udelat. To je muj nazor.
@Safrik píše:
Gonalem ti vyrostou folikule, a cetrotide pichas proto aby ti ty folikle nepopraskaly driv nez maji.
Děkuji za vysvětlení
Holky mám trošku blbou otázku. Jak je to se sexem do odběru vajíček? Chtěla jsem se vcera zeptat na gynde, ale zapomněla jsem. A bojím se, abychom něco nepokazili ![]()