Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janulla90 mne rekli, ze par dni pred odberem uz sex vynechat. A) kvuli spermiim, B) aby nepraskly folikuly.
@Janulla90 Bude te bolet bricho tak na sex ani nepomyslis
A pak po vlozeni je sex zakazany
Tak mě dnes čeká první injekce a ráno mi do toho začala MS překvapilo mě to jak to vyšlo. V pátek UTZ a zjistíme kdy bude odběr.
@mimmami To já si ještě týden počkám, už se nemůžu dočkat. Jsem zvědavá, jak budu reagovat na menopur.
Holky přeju vám hodně štěstí, at dobře reagujete
ja mam za sebou dnes OPU, zezacatku nic příjemného ale ted uz je mi fajn.. zitra si mam volat, kolik se jich podařilo oplodnit..jsem na to zvědavá ![]()
@Kater90 Já ti přeji, aby se jich co nejvíce oplodnilo a měla jsi spoustu krásných embryí. Zítra se budu těšit na pozitivní zprávy! ![]()
Ja dnes prvni gonal (175 jednotek)
v utery volam do CAR a predpokladam, ze v patek taky pujdu na ultrazvuk. Drzim palce @Kater90, dej vedet, jak si vedou ![]()
@Wifinka84 Děkuji a neboj uteče to, už se nemužu dočkat až budu vědet jak to vše dopadne těšíme se moc
@Kater90 tak zítra budou jen dobré zprávy určitě
holky kolik embrii necháte vložit??
@mimmami My určitě jedno, snad teda nějaké bude
Abych to měla případně na 4.ivf ještě na pojišťovnu, prostě počítám s nejhorší variantou ![]()
@Wifinka84 to se bere jen u prvního aspon tak nám to říkali při druhém i třetím to vliv nemá. My zkusíme 2 kdyby se jedno nechytlo navíc poprvé m dávali dvě embria to jsme tohle neveděli tak mame tři i tak
@mimmami my take jedno, kvuli poctu pokusu a i bych se bala, dvojcatka jsou rizikovejsi. Holky, cim stimulejete a jake davky? Ja mam druhy den gonal 175 jednotek a uz me boli bricho
. 1.IVF jsem zacinala na 75 a krome bolesti hlavy mi nebylo nic.
@Mia170 Úhrada je (stejně jako podle dřívější úpravy) možná nejvíce třikrát za život, nebo čtyřikrát za život, bylo-li v prvních dvou případech přeneseno do pohlavních orgánů ženy nejvýše 1 lidské embryo vzniklé oplodněním vajíčka spermií mimo tělo ženy. Do limitu 3×, resp. 4× za život se nezapočítává pouhé zavedení spermií do pohlavních orgánů ženy (intrauterinní inseminace – IUI), které je druhou metodou umělého oplodnění.
to jsem ted našla na stránkách pro podmínky IVF tak nám to dr vysvětlil jak ale u nás je to jedno nám poprvé dali dvě a nkdy nebudu litovat