IVF listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
506
23.10.19 21:38
@Janncinka píše:
@Kater90
Ahoj, mám za sebou taky stimulaci pergoverisem a to s velkym úspěchem. Mam AMH 0.6 a jen jeden vaječník. Po pergoverisu jsem měla 13 folikulu, z toho 9 oocytu. Snad se tedy podaří… Na jare jsem mela stimulaci menopurem a i pres vysoke davky jen 2 vajíčka. Pergoveris byl rozhodne efektivnější.

Tak mam radost ze nejsem jediná kdo stimuluje Pergoverisem. Byla jsem docela zařazena ze sem nikde nic nedocetla, protože je to nový lék… mam jen 150j, ale myslím, ze to stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
23.10.19 21:43

@Wifinka84 Trutnov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
23.10.19 21:45

@Kater90 Tak ja si myslim ze byli vetsi obe.. Tedka nevim kolik cm, ale dr rekl ze odejdou s ms, tak ze zacnu dalsi cyklus stimulovat. Jinak ten dlouhy protokol ti nezavidim. Ze zacatku ten diphereline sel, ale ke konci uz to bylo neco teda. Skoro mesic se pichat :,( Tedka budu mit kratky protokol.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
23.10.19 21:51

@Safrik u me si myslel ze taky odejdou a ejhle nic, nezabraly ani prášky k tomu určené..uz nevim jak se to jmenovalo..a čekat x měsíců me fakt nebavilo. Ale říkali ze sem unikat, takže verim ze u tebe ro bude v pohode :palec: naštěstí uz jsem u konce, bylo to něco.. defacto dnes sem píchala 26.den injekce, uz mam celkem rozpichany břicho :roll: krátký protokol závidím!!! Uz se tesim na vikend ze bude konečně po..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.10.19 22:42

@mimmami Já jsem z Pardubic a chodím do Pardubického Sanusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
23.10.19 22:49

@Safrik já myslela že to bude hned a ono prd. Kde by mě napadlo že budu tohle resit :zed: ale ty už toho máš asi za sebou víc, jak jsem tak četla. To musí být strasnej zahul na psychiku ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.10.19 08:07
@Kater90 píše:
Tak mam radost ze nejsem jediná kdo stimuluje Pergoverisem. Byla jsem docela zařazena ze sem nikde nic nedocetla, protože je to nový lék… mam jen 150j, ale myslím, ze to stačí…

Já jsem měla 300j. Na jaře jsem měla stimulaci menopurem, taky velké dávky a přesto se povedly jen 2 vajíčka. Doufám, že z toho něco bude, ale pokud bych měla podstoupit stimul znovu, šla bych do pergoverisu znovu. Moje gynekologická anamnéza je přímo zoufalá, ale věřím a bojuji. Držím palce, ať se Ti něco povede. Já snad půjdu v pondělí na transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.19 08:09

Ahojky, snad se mohu také připojit. Nás čeká první IVF v listopadu…
Stimulace od 14 dne, pak kontrolní ultrazvuk.
Tak nevím většina z vás píše, že začínáte stimulovat během MS. Snad to bude vše vpořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
24.10.19 10:59

@Poupítko ahojky..během menstruace se začíná když mas krátký protokol ty mas nejspíš dlouhý.. :nevim: mě čeká v listopadu druhé ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.10.19 11:05

@Poupítko Každý CAR to má jinak…Já třeba brala od 4 dne MS antikoncepci na dva týdny v pondělí jsem ji dobrala a v neděli mám začít píchat injekce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.10.19 11:07

@Ajkule Tak to je celkem kousek my Arleta Kostelec nad Orlicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2035
24.10.19 11:23

@mimmami v Kostelci nad Orlicí bydlí můj brácha se ženou a synkem. To opravdu není daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.19 11:26

Prosím o radu - za co platit IVF

Ahoj holky, moc prosím o radu zkušené. Za co má smysl si připlatit při prvním IVF. Je mi jasné, že v centru mi budou nabízet spoustu možností. Jde o to, abych zaplatila potřebné služby a ne jen aby z nás tahali peníze. Já jsem bez ovulace, ta probíhá s Femarou v pořádku. Výsledky spermiogramu nemáme zcel ideální. Nějaké rády?? Moc děkuji, Romana :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
24.10.19 11:41

@hotline a kam chodíš do CARU? My máme balíček který je levnější než samostatné ukony a je tam to nejlepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
24.10.19 11:42

@mimmami Pronatal Kolín. Já mám tedy PCOS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí