Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janncinka píše:
@Kater90
Ahoj, mám za sebou taky stimulaci pergoverisem a to s velkym úspěchem. Mam AMH 0.6 a jen jeden vaječník. Po pergoverisu jsem měla 13 folikulu, z toho 9 oocytu. Snad se tedy podaří… Na jare jsem mela stimulaci menopurem a i pres vysoke davky jen 2 vajíčka. Pergoveris byl rozhodne efektivnější.
Tak mam radost ze nejsem jediná kdo stimuluje Pergoverisem. Byla jsem docela zařazena ze sem nikde nic nedocetla, protože je to nový lék… mam jen 150j, ale myslím, ze to stačí…
@Kater90 Tak ja si myslim ze byli vetsi obe.. Tedka nevim kolik cm, ale dr rekl ze odejdou s ms, tak ze zacnu dalsi cyklus stimulovat. Jinak ten dlouhy protokol ti nezavidim. Ze zacatku ten diphereline sel, ale ke konci uz to bylo neco teda. Skoro mesic se pichat
Tedka budu mit kratky protokol.
@Safrik u me si myslel ze taky odejdou a ejhle nic, nezabraly ani prášky k tomu určené..uz nevim jak se to jmenovalo..a čekat x měsíců me fakt nebavilo. Ale říkali ze sem unikat, takže verim ze u tebe ro bude v pohode
naštěstí uz jsem u konce, bylo to něco.. defacto dnes sem píchala 26.den injekce, uz mam celkem rozpichany břicho
krátký protokol závidím!!! Uz se tesim na vikend ze bude konečně po..
@mimmami Já jsem z Pardubic a chodím do Pardubického Sanusu
@Safrik já myslela že to bude hned a ono prd. Kde by mě napadlo že budu tohle resit
ale ty už toho máš asi za sebou víc, jak jsem tak četla. To musí být strasnej zahul na psychiku ne…
@Kater90 píše:
Tak mam radost ze nejsem jediná kdo stimuluje Pergoverisem. Byla jsem docela zařazena ze sem nikde nic nedocetla, protože je to nový lék… mam jen 150j, ale myslím, ze to stačí…
Já jsem měla 300j. Na jaře jsem měla stimulaci menopurem, taky velké dávky a přesto se povedly jen 2 vajíčka. Doufám, že z toho něco bude, ale pokud bych měla podstoupit stimul znovu, šla bych do pergoverisu znovu. Moje gynekologická anamnéza je přímo zoufalá, ale věřím a bojuji. Držím palce, ať se Ti něco povede. Já snad půjdu v pondělí na transfer.
Ahojky, snad se mohu také připojit. Nás čeká první IVF v listopadu…
Stimulace od 14 dne, pak kontrolní ultrazvuk.
Tak nevím většina z vás píše, že začínáte stimulovat během MS. Snad to bude vše vpořádku.
@Poupítko ahojky..během menstruace se začíná když mas krátký protokol ty mas nejspíš dlouhý..
mě čeká v listopadu druhé ivf
@Poupítko Každý CAR to má jinak…Já třeba brala od 4 dne MS antikoncepci na dva týdny v pondělí jsem ji dobrala a v neděli mám začít píchat injekce…
@Ajkule Tak to je celkem kousek my Arleta Kostelec nad Orlicí
@mimmami v Kostelci nad Orlicí bydlí můj brácha se ženou a synkem. To opravdu není daleko ![]()
Ahoj holky, moc prosím o radu zkušené. Za co má smysl si připlatit při prvním IVF. Je mi jasné, že v centru mi budou nabízet spoustu možností. Jde o to, abych zaplatila potřebné služby a ne jen aby z nás tahali peníze. Já jsem bez ovulace, ta probíhá s Femarou v pořádku. Výsledky spermiogramu nemáme zcel ideální. Nějaké rády?? Moc děkuji, Romana ![]()
@hotline a kam chodíš do CARU? My máme balíček který je levnější než samostatné ukony a je tam to nejlepší