Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@monat jj me oblíbené Ollies
Já na to mela vždy takovou chuť ale pak z toho všeho sevřený tak žaludek, ze sem nemohla do sebe nic nasoukat
Ja jdu @ monat do cliniku na kontrolu takze se tam dostanu holky tak kam teda?
@Janez
Hned bych ale manzel ma auto takze nemam jak. Snad nam to vyjde priste.
@Janez @izinka-s Holky, řekněte si kde, přizpůsobím se, ty obchoďáky budou asi lepší, manžela aspoň pošlu šmejdit a my pokecáme. Jen ten čas, ať se nám podaří skloubit. A je fakt, že to bude čas oběda, takže spíše místní Janez musí říct, kde se dá i najíst
![]()
Tak v hane je restauracek dost i kavarna a je to z cliniku pres cestu a manzel muze smejdit
coz?
@izinka-s jj přesně
Sraz v Hané. je tam restoska zároveň s kavárnou a cukrárnou tak si tam dáme i jídlo kdo bude chtít
treba tak kolem 1-2jak to kdo bude stíhat.. ![]()
Škoda, že jsem v práci, jela bych taky. Holky a jaké budete mít poznávací znamení. ![]()
@monat ty jsi šla hned po ET do práce?
Poznávací znamení nám můžeš nějaké vymyslet
ať tě taky zapojíme
. Haná je kousek od fakultky? Nebo to je tam poblíž zase jiné centrum? Já zabloudím i u nás na náměstí, takže se fakt neorientuji ![]()
@izinka-s ano, souhlasím s Hanou, dáme si čísla a jak kdo bude na místě, napíšeme si
, kdo se ještě přidá holky???
Holky, nedá mi to se nepodělit : Na Facebooku - Lucie Kolaříková komentuje umělé oplodnění : Kdyz ve viru vášně dojde ke spojeni lidských buněk, kdyz se křehký plod s tlukoucim srdickem rozhodne v lůně zahnizdit a růst, kdyz si najde svou cestu na svět, pak si dva lide mohou začít říkat máma a táta a oddat se svým novým rolím.
Dite ale neni majetkem dospělých, aby si ho nechali vyrobit na zakázku. Dospěli se musí učit převzít odpovědnost za vše ve sve realitě a příroda si zaslouží respekt.
Zkratka je v pořádku, ze nemají deti ti, co je nemají, neděje se nikde žádná chyba Emotikona smile! Souhlasím. Umělé oplodnění za každou cenu, nikoho nedovede ke štěstí. A skutečně nemáme nárok na to mít děti. Osobně se domnívám, že početí mají na svědomí úplně jiné síly, než věda, peníze, chtění.
Tato její teorie je opravdu na ![]()
![]()