Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
moniiii, super..
u nás proběhl KETik,tak jsem zvědavá… oba mimísci to zvládli na 1, tak ted čekat do kontroly… to bude nerviček
![]()
tak tfuj tfuj tfuj
![]()
Můžu se prosím zeptat, do kdy vyprchá Ovitrelle z krve? Nevím, zda to vydržím netestovat až do konce příštího týdne, tak abych testla až ho už mít nebudu.
Ahoj myslíš tu poslední injekci před opu? já teda měla pregnyl a ten prý do 10 dní v krvi není. Já šla dnes kolem lékárny a koupila si test což jsem neměla dělat protože mám teď velké nutkání ho vyzkoušet ![]()
jo jo Jarutko, to znám, mám ho tu taky
, ale právě se bojim, že by mohl být falešně pozitivní. Taky si čteš furt jeho krabičku? ![]()
jj pořád dokola
a co jsem se dívala někde na hodnoty tak už by to teoreticky mohlo něco ukázat. Tak pořád nevím jestli to mám risknout a utěšovat se pak tím že je to ještě brzy
já mám 10 i 25 a zas ty máš zavedené 2 embryjka tak tam jsou hodnoty vyšší tak by ti to mohl ukázat i ten 25. Jinak jak ti dneska je?
Dneska v noci jsem měla nějakou krizi, nemohla jsem spát a myslela na to, zda to vyjde. Jinak mi nic neni, občas zabolí břicho, ale kdybych se tak nesledovala, tak to ani nevim. A jak je tobě?
Teplotu si neměřím, tak nevím.
Jinak se snažím akorát nedělat nic namáhavého a tak lenoším. To čekání je hrozný.
To já taky lenoším a starám se o dvě koťátka. V pátek ráno nám kočka císařem porodila 3 ale jedno v pondělí umřelo bylo moc malinké a nechtělo ani papkat. No a kočka se o koťata moc nestará tak co 3 hodiny musíme dokrmovat a masírovat bříška. Tak mám o zábavu skoro 24 hodin denně postaráno
To máš alespoň krásnou zábavu
, i když starat se o takové drobečky musí být hodně náročné. Čím je krmíš? To máš speciální mlíko?