IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
13.12.14 11:36

@Aja01 moc moc gratuluju :hug: :hug: jsem na tom hodně podobně. Mám pozitivní testík, příští týden půjdu na krev a pak čekání na srdíčko. Také jsem už byla těhotná víckrát a vždycky to skončilo (zřejmě kvůli hyperaktivní imunitě), tak se taky bojím, že to nevyjde. Ale zase si říkám, jednou to přece vyjít musí :mrgreen: a mohlo by to být třeba teď :mrgreen: :mrgreen: :hug: Budu ti moc držet palce!!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
13.12.14 11:37
@bibous píše:
@Janice78 no, můj první transfer. První IVF skončilo po opu, po pgd nám nezůstalo žádné embryo k přenosu. Měla jsem při první stimulaci malo vajíček, jen 4.
Po téhle stimulaci jsem mela 11 vajíček, ale PK a pgd přežily jen 3 embryjka, 2 mám v sobě a 1 mrazime :)

toho já se nejvíc bojím, že tam v pondělí natěšená dojedu a oni mi oznámí, že není nic k transferu.
@bibous ke komu chodíš? já k dr. Slovákové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
13.12.14 11:40
@lelis píše:
dnes úplně v poho, sem tam ještě něco cítím, ale už dobré, tak se toho nemusíš bát :-)
a narkoza super, sestřička mi popřála dobrou noc a mně se zdálo, že krmím mé kočky, no a když měbudili, tak jsem jim tam něco mlela, že dobré, že už je mám nakrmené :-D :-D

Hihi, tak to můj kocour je pořád víc a víc vybíravej, mně by se určitě zdálo, že jsem mu dala krmení a on je zase uraženej, že mu to nechutná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
13.12.14 11:47
@lelis píše:
toho já se nejvíc bojím, že tam v pondělí natěšená dojedu a oni mi oznámí, že není nic k transferu.
@bibous ke komu chodíš? já k dr. Slovákové

Lelis, to já jsem se taky bála, vždycky když jsem šla na ultrazvuk, tak jsem sledovala výraz v obličeji mojí doktorky (jestli řekne: „Boužel… je tam problém…“) Ale ona je vždycky vážná a nedá se to vůbec odhadnout, a pak řekla, že je tam asi 15 vajíček, byla jsem tak šťastná, jako by mi řekla, že jsem těhotná :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.12.14 11:47

@lelis k dr. Rumpikovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
13.12.14 11:51
@Janice78 píše:
@bibous jůů - další co už to má za sebou.. :mrgreen: Já jsem tu jediná „opožděná“ :mrgreen:
Tak to na Štědrý den budete vědět… já vám všem tak závidííím! :hug: :mrgreen:

musí to dopadnout dobře, ty jsi takovej pozitivní veselej človíček, musí to vyjít a do novýho roku vstoupíš jako pořádná těhule :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.12.14 12:10

@bibous koukám ze nejsem sama zlinacka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
13.12.14 12:14

@Lenek jee to je dobré :) a ke komu chodis ty? Ty už máš pozitivní testy vid? To je skvělé… To budou ty nejhezčí Vánoce… A příští rok už ve třech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.12.14 12:27

@bibous chodím ke Křenkovi, ale te´d měl dovču, tak sem chodila ke Kovalčíkovi. No mám//,ale včera sem šla jako samoplátce na krev a výsledky byli malé, tak se zas bolím biochemického, jak minule :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1582
13.12.14 14:58
@bibous píše:
@miminkovo ahoj, tys byla na ET ve středu?
Já taky :) čtu, že nebudeš testovat, na kdy jsi objednaná na krev?

jj, já jdu na krev 23.12. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.14 15:00

Ahoj holky, jsem 5.den po ET a už začínám krvácet. :,( Jakto, že tak brzy??? :,(

• Citovat
  • Upravit
18
13.12.14 15:26
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem 5.den po ET a už začínám krvácet. :,( Jakto, že tak brzy??? :,(

Ahoj, je rozdíl, jestli krvácet nebo jestli špiníš. Mě na to upozorňovali, že se může stát, že budu špinit a že když se to stane, tak mám zavolat (zvýšili by mi dávky léků). Dokud nekrvácíš, tak to ještě vůbec nemusí znamenat nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
13.12.14 15:28

@Nikola 81 To ti řekli jako příčinu, tu hyperaktivní imunitu? A dá se proti tomu něco dělat? Taky ti držím pěsti, jednou to určitě vyjít musí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.12.14 15:29

@Aja01 já nevím, je to slabé a růžové. Jsem z toho v pr… :,( Mně nic takového v CARu neříkali.

• Citovat
  • Upravit
18
13.12.14 15:32
@Anonymní píše:
@Aja01 já nevím, je to slabé a růžové. Jsem z toho v pr… :,( Mně nic takového v CARu neříkali.

Tak to je spíš jenom to špinění. Kam chodíš do Caru? Jinak vážně nepanikař, na menses je to ještě i brzy a někdy se naopak špinění může objevit právě při nidaci. Zavolej si do Caru, jestli nemáš zvýšit dávky podpůrných léků (jestli něco bereš) a neboj, spousta holek to tak měla a bylo to v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí