IVF únor 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
11.2.11 09:49

skritek Petra: kdy jsi byla na ET? A po krátkém nebo dlouhém protokolu? Jsem ráda, že někdo má stejné pocity jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
11.2.11 09:51

Prchynko, zdravím, tak jsem se i tady sešly :palec: Jsem ráda, že takové stránky jsou a můžeme si holky pokecat a předat zkušenosti a tak :lol: Sice začnu stimulovat až za měsíc, ale už teď se těším a zároveň bojím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 09:52

Alice, my jsme byli v Repromede v Brne, sestra uz odtamtud ma dva kloucky, pokazde zavedli dva a pokazde se jedno ujalo … tak my si z toho udelaly rodinnou zalezitost :) .. tak doufam, ze nam tam taky pomohou … ale je to nas prvni pokus, tak jsem taky vdecna tady za tuto diskuzi, ze je nas vic :) … to se pak hezky preckava!

jo… a protokol, to ja nevim, co to presne je, ale jestli myslis, jak nam to vse dlouho zabralo? tak jsme stimulovali asi 10dni jen, nejak to slo hezky a folikulky rostly az az, 13.den jsme sli na odsati a pak prodlouzena kultivace a minulou stredu na transfer

Příspěvek upraven 11.02.11 v 09:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.2.11 09:56

skritek Petra: a kolikátý den jsi dnes po ET? Já teprve 3. Určitě se ti mimískové taky uchytí - budete to mít v rodině, když ségra měla vždy úspěšný transfer, tak se ti podaří taky :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 09:58

Alice, vidis, kecam, mam v tom pekny bordel, byli jsme na transferu toto pondeli 7.2., takze jeste jeden tyden pockat na testik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
11.2.11 10:03

skritek Petra: tak to jsme na tom podobně. Já v úterý 8. takže taky test příští týden, jestli teda do té doby nedostanu ty měsíčky :-( . Moc držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 10:04

Alice, i ja Tobe! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
11.2.11 10:42
skritek Petra píše:
Lamiko, to vis, my mame 32 a 34 let s manzilkem a snazime se rok, ted jsme se rozhodli pro IVF a tak tu sedim s nafouknutym briskem :), jsme jedna velka tovarna!

Jsem zvědavá na sebe :-), trošku mám strach, přece jen jsou to hormony do těla a já jsem takový všeobecný strašpytel 8-o :-D . A pořád se mi v hlavě honěj nějaké otázky co a jak bude či nebude a zda zvolit to či ono (jako má diskuze o ICSI :-) ), ale to asi není nic zvláštního.
Tobě držím palce a pěsti , vlastně všem, které tady mají ET za sebou a i těm, které vše mají vše teprve před sebou jako já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
643
11.2.11 10:51

ahoj všichni :kytka:
dnes nám zalezlo sluníčko, tak je to na prd :-( . Vítám všechny nové členy naší diskuse :mavam: a všem čekatelkám po ET přeji hroooozně mooooc štěstí, určitě to vyjde. Musí, nám ostatním to pak dodává víc síly na úspěch.
Carmen, doufám, že zkouška dopadne dobře, myslím na tebe. Prosím tě, já jsem z Clostíku měla taky pěkné motáky, ale jen do té doby, než jsem si jej nezačala zavádět. Nejdřív jsem ho jedla,ale bylo mi hrozně a při zavádění nic, úplně v pohodě, až na ten nepříjemný pocit pořád se slipkou :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 11:10

Stejne jsme ale uzasne vsechny, co? Motame se, nafukujeme se, boli nas to, hlavou se vse honi a my jen tak v pohode o tom klabosime, jedna dela zkousku, ja pracuju, pocitam, ze kazdy se jeste jinak „bavi“:) … jsme sikulky, tak aby nam to stesti potom nepralo!

a slunicko uz zase vykouklo, alespon tady v Praze nam sviti nad hlavou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.2.11 13:34
skritek Petra píše:
Stejne jsme ale uzasne vsechny, co? Motame se, nafukujeme se, boli nas to, hlavou se vse honi a my jen tak v pohode o tom klabosime, jedna dela zkousku, ja pracuju, pocitam, ze kazdy se jeste jinak „bavi“:) … jsme sikulky, tak aby nam to stesti potom nepralo!a slunicko uz zase vykouklo, alespon tady v Praze nam sviti nad hlavou :)

jo to jsme šilulky :mrgreen:

já mám dvouletou uličnici a tahle stimulace je pro mně náročná mám hodně vysoké dávky,které moc nezvládám motám se a tak beru Menopur 4 lahvičky takže než to namíchám do jedné stříkačky tak mi to trvá asi hodinu :mrgreen: navíc jak si to jdu píchnout tak v zápětí dostanu i injekci do zadku od malé :mrgreen: Včera jsem začala krvácet světlou krví po mens.,která už skončila a CAR mi řekla recepční,že tam DR. už nejsou a dobré to není krvácet bych už nemněla a mám zavolat dnes. Dnes už nekrvácím a DR. mi řekl at přijdu až v pondělí na UZ mám vnitřní pocit,že to není ok. :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5505
11.2.11 13:40

Blani, to vis, ze to bude v poradku, ono telo holt se snazi bojovat s tim, co do nej cpeme, tak se brani, ale jestli se Ti krvaceni zastavilo, tak jsi urcite v poradku! Odpocivej, uvar si neco dobreho, pust si vecer uzasny romaticky film a bude dobre, neboj :) … drzim palec, kazdopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
11.2.11 13:50

Díky moc ted si lehnout nemůžu a odpočívat to už vůbec malá mi dává zabrat :mrgreen: padnu kolem 21:00 do postele Pokud to bude ok a vše půjde jak má tak už mám komando příbuzných kdo co bude dělat při 2.IVF malé byl rok a já ležela a 5 dospělejch lidí padalo na papulu. :mrgreen: Je to stejně paradox já vše zvládám sama a v pohodě když vypadnu tak musí nastoupit komando babiček,dědů a manžel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
11.2.11 14:58
Blanka S píše:
Díky moc ted si lehnout nemůžu a odpočívat to už vůbec malá mi dává zabrat :mrgreen: padnu kolem 21:00 do postele Pokud to bude ok a vše půjde jak má tak už mám komando příbuzných kdo co bude dělat při 2.IVF malé byl rok a já ležela a 5 dospělejch lidí padalo na papulu. :mrgreen: Je to stejně paradox já vše zvládám sama a v pohodě když vypadnu tak musí nastoupit komando babiček,dědů a manžel.

Ahoj Blanko,
mám také 2-letou dceru a chystám se také na IVF (4. pokus, dcera je ze 2. pokusu). Budu mít asi také konské dávky hormonů, protože mi minule fostimon moc nezabral a je mi 36 let. Nevím, jak usměrním malou, protože má momentálně pěkně vzdorovité období. Přemýšlím, že ji dám občas na hlídání.
Zdraví
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1382
11.2.11 16:28
Carmen, doufám, že zkouška dopadne dobře, myslím na tebe. Prosím tě, já jsem z Clostíku měla taky pěkné motáky, ale jen do té doby, než jsem si jej nezačala zavádět. Nejdřív jsem ho jedla,ale bylo mi hrozně a při zavádění nic, úplně v pohodě, až na ten nepříjemný pocit pořád se slipkou :-?

To si asi pletes Clostik s Utrosem, ne? Clostik se prece bere jen oralne… a Utros se muze i oralne, i zavadet. Taky ze me teklo, kdyz jsem ho zavadela 8-) Jinak zkousku mam hotovou a nemoc taky ustupuje, az na kasel, tak aspon neco… ale motam se furt, na te zkousce mi preskakovaly pismenka a malem jsem spadla pri vystupovani z saliny z tech zavrati :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí