IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
11.3.23 19:10

@Mintaka1 někdy to může na začátku sílit pomalu. Já jsem třeba 4-7 den měla fakt furt jen doušky, teprve 8. den bylo jasno. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet dál. @ZEMG6165 no a kolik DC jsi měla ten transfer? Já bych to počítala podle dne MS. KET jsi měla od dne ovulace + 5 dní, ne? Takže to by vycházelo tak na 19DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
11.3.23 19:11
@ZEMG6165 píše:
No…tak jsem začala zase krvácet, to jsou nervy, to vám povím :zed:

ach jo, nemáš tam nějaký hematom nebo něco, že pořád krvácíš? Jela jsi někam na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.3.23 20:05

@BrnackaM nevím, jak to se dny cyklu a ovulací mám. Měla jsem hodně nepravidelný cyklus a vypadalo to, že i ovulace mi vynechává. Jinak ano, transfer byl 19 DC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.3.23 20:10
@BrnackaM píše:
ach jo, nemáš tam nějaký hematom nebo něco, že pořád krvácíš? Jela jsi někam na pohotovost?

Ani jednou na ultrazvuku žádný hematom vidět nebyl, ale prý se mi tam může něco tvořit a zase to rychle prasknout… Na pohotovost? Aby mi zase řekli, že potrácim? To mi stačilo jednou… Napsala jsem sestřičce, která mi pak volala a říkala mi, že i jim trvalo pár dní, než tu pohotovost rozdychaly a že už mě tam posílat nechce. Momentálně budou konzultovat, jestli nebude vhodný mě nechat na neschopence a v pondělí půjdu zase na kontrolní ultrazvuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
11.3.23 22:28
@ZEMG6165 píše:
Ani jednou na ultrazvuku žádný hematom vidět nebyl, ale prý se mi tam může něco tvořit a zase to rychle prasknout… Na pohotovost? Aby mi zase řekli, že potrácim? To mi stačilo jednou… Napsala jsem sestřičce, která mi pak volala a říkala mi, že i jim trvalo pár dní, než tu pohotovost rozdychaly a že už mě tam posílat nechce. Momentálně budou konzultovat, jestli nebude vhodný mě nechat na neschopence a v pondělí půjdu zase na kontrolní ultrazvuk.

Já jsem od prvního dne na neschopence, jak uslyšeli, že pracují ve školce, bylo vymalováno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
11.3.23 23:36

@ZEMG6165 aha, no tak to jasný, pokud byl transfer 19DC, tak to počítej normálně od posledního dne MS, protože když ti embryjko transferovali, tak jsi měla asi řízený cyklus a tím pádem to i šlapalo jako hodinky.

Držím pěsti, ať se to krvácení opět zastaví. Je pravda, že na té vaší pohotovosti asi nejsou úplně kompetentní. Tak snad bude na utz vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.3.23 09:57

@Mintaka1 to chápu, ale já jsem v kanceláři, kde prakticky celý den sedím na zadku a o stresu se tam taky nedá mluvit, takže se mi moc na neschopenku nechce, ale samozřejmě se podřídím názoru doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
12.3.23 10:18
@ZEMG6165 píše:
@Mintaka1 to chápu, ale já jsem v kanceláři, kde prakticky celý den sedím na zadku a o stresu se tam taky nedá mluvit, takže se mi moc na neschopenku nechce, ale samozřejmě se podřídím názoru doktorky

Kdybych tohle měla podstoupit znovu tak na neschopenku nepůjdu. Docela jsem si myslela, že jsem silná, ale prd, čtu, stresují se, pozoruji… V práci by na to čas nebyl.

Co krvácení, ustálilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
12.3.23 11:30

@Mintaka1 to chápu, u mě je to právě jinak, já byla přijata skrz implementaci novýho systému a jelikož se to o rok posunulo, tak nemám ani v práci do čeho píchnout, jsou dny, kdy třeba pracuju jen půl hodiny denně, takže mi to se zabavením hlavy moc nepomůže…ale je mi líto i přijít kvůli neschopence o peníze. Samozřejmě, že nejdůležitější je, aby bylo malý v pořádku, čert vem peníze, ale i tak bych radši měla výplatu celou.
Krvácení ustalo, řekla bych, že to probíhá stejně, jak minule, akorát ten stres je menší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
12.3.23 11:57

4. den po KET

Krásnou neděli, prosím, je tu někdo, kdo měl Ket ve stimulovaném cyklu a ovitrelle po ket? Hledám někoho, kdo to má/ měl stejně, to čekání je šílenější než jsem si myslela. 🤦‍♀️ 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.3.23 12:19
@marinana píše:
Krásnou neděli, prosím, je tu někdo, kdo měl Ket ve stimulovaném cyklu a ovitrelle po ket? Hledám někoho, kdo to má/ měl stejně, to čekání je šílenější než jsem si myslela. 🤦‍♀️ 🙏 🙏

Ahojky mě to teď čeká 😊 jsme nervózní protože po genetice vyšlo ze 3 embryí jen jedno použitelné a ještě není stoprocentní 🫣,ale věříme 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
12.3.23 12:28

@ZuzanaFox ja to mela stejne :srdce: jak se citis? Uz stimulujes nebo cekas na menses? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.3.23 12:33
@marinana píše:
@ZuzanaFox ja to mela stejne :srdce: jak se citis? Uz stimulujes nebo cekas na menses? :hug:
Čekám na menstruaci 😅 jak si člověk přeje aby to nedostal, tak teď se těším už aby přišla 🤣 cca do 14dni by měla byt, takže co jsem si počítala 19den by měl byt transfer vychází to na začátek dubna, takže jsi taky měla embrya na genetice? My dvě v červené a jednou v oranžové, ale stále věříme 🙏 🙏 🙏
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1328
12.3.23 12:59

@ZuzanaFox jj, uz je mi 40, takze genetiku delame pokazde, poprve 3 emrya, 2 nevhodna, ted jedno zelene. My jsme meli u te oranzove barvy popis, ze se to diagnostikuje s genetikem, to jste meli? 🙏 Vzdycky rikam, ze priroda je mocna carodejka, kdyz chce, protlaci cokoliv a kdyz ne, tak ne. 🤦‍♀️ Neboj se niceho, jestli je to vase miminko, urcite se chyti a pak uz mu se vsim pomuzes. ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.3.23 13:09

Mě je 38 let manželovi 56let, takže genetiku jsme měli dobrou, ale i přesto nám doporučila doktorka nechat embrya vyšetřit, takže na odběru vajíček jsem byla 13.2 a 10.3 jsme šli na genetiku pro výsledky, tam nám bylo řečeno co už jsem psala, ale i doktor říkal ze má případy kdy se donosilo a narodilo dítě zdravé i když bylo v oranžové 🙏,takže stále ta naděje tu je 🙏 chodím do Gennet a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.