Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucinta ahoj Luci tyjo to muselo být hrozný
ani si to nedovedu představit. Taky jsem četla že to bývá časté tak snad se mi to vyhne obloukem 🙈 každopádně jsem za tebe ráda že je miminko v pořádku
s tím myomem mě to mrzí, to je pořád něco
držím pěsti ať je už nadále vše v pořádku ![]()
Ahoj holčičky, tak vás zdravím po dnešní kontrole už na gynekologii, hematom se prý vstřebává, miminko povyrostlo a dostala jsem těhu průkazku 🥹. Teď půjdu 13.7. na odběry na screening a 23.7. mám 1. screening… Kéž by už vše šlo poklidně 🙏🏼 ❤️ 🍀.
A co Vy holky, jakpak se Vám vede?
Jinak dnes mi ten obrázek miminka přijde jak obrázek grilovaného kuřete
. Tak bůh ví, co tam mám
.
@Lucinta mě zase mama říkala že Málej vypadal jako štěňátko 🤣mám z tebe velkou radost
nebo spíš z prcka 🤣 jinak já mám malou před dovolenou u dědečka tak si užívám jenom toho malýho usměvavýho chlapecka
on je vážně dítě za odměnu ![]()
@Lucinta Theo je docela hodné miminko, jen má trochu přehozeny den a noc, tak jsou noci náročnější… ale to se brzy snad spraví a srovná ![]()
Jinak skvělé zprávy, ze je u vás vše v pořádku a jde to správným směrem, držím pěsti na screening
![]()
@Lucinta jééé to je paráda, mám radost
Já nejsem testovací, jen bych měla ještě větší nervy tak jdu až ve čtvrtek na krev
snad to bude dobrý ![]()
@Lucinta Luci super 🤩 držím všechno co mám ať je to i nadále vše v pořádku 🙏🏽 🩷 🍀
Mockrát děkuju, holky 🥹 ❤️
. No, přiznám se, že teď zase ty 3 týdny do screeningu budou na dlouhou dobu ty nejdelší v mém životě
.
To čekání na kontroly vyloženě nesnáším…
@Srabek
Malej je od pohledu Božan, hezky si to užívej a pak si užijte i zaslouženou dovču ❤️.
@Jane486
Neboj, Jani, určitě si to brzy sedne a srovná se to 🙏🏼. Hezky si to spolu užívejte ❤️.
@Lucii_V Luci, moc držím palce na zítra 🍀 🙏🏼 ❤️. Určitě to bude dobré a hezky se k nám přidáš
.
@Luci377
Moc a moc děkuji Luci a Tobě taky i nadále držím vše co mám, ať se hezky následujeme jen v dobrých a skvělých zprávách
🍀 ❤️.
@Lucinta no on je opravdu Božan vstává v noci tak max 2-3× a teď už se pořád jenom směje v porodnici mu říkali božský Kája a nějak mu to i zůstalo 🤣 ale strašně to utíká za chvíli už mu budou 2 měsíce ![]()
@Srabek
O utíkání asi každá víme své… s těmi dětmi je to fofr, ať už v těhotenství, nebo když se vyloupnou… když to tak vezmu, “včera” jsem tu oznamovala kdy půjdu na Ket a teď už začínám 3. měsíc a mám termín na screening… ![]()
Stejně tak to naše první miminko, “včera” se nám Sofinka narodila a před týdnem měla 4r 🥹… letí to šíleně, je třeba užívat každou chviličku
❤️.
Ahoj ja mela 5 embrii a zustalo jedno dobry tak ho poslali na genetiku.Je mi 45 uz mam vek ale dvakrat za sebou jsem mela zamlkli potrat. Ale ani nevim jestli mi budou volat jak to embrio genetiky vysla nebo mi to reknou az na kontrole 21.7
Ahoj ja mela 5 embrii a zustalo jedno dobry tak ho poslali na genetiku.Je mi 45 uz mam vek ale dvakrat za sebou jsem mela zamlkli potrat. Ale ani nevim jestli mi budou volyt jak to embrio genetiky vysla nebo mi to reknou az na kontrole 21.7
Ahoj ja mela 5 embrii a zustalo jedno dobry tak ho poslali na genetiku.Je mi 45 uz mam vek ale dvakrat za sebou jsem mela zamlkli potrat. Ale ani nevim jestli mi budou volyt jak to embrio genetiky vysla nebo mi to reknou az na kontrole 21.7
Ahoj holky, tak se k vám s radostí a obrovskou pokorou přidávám, dnes HCG přes 1200, tak snad to tentokrát dobře dopadne ![]()
@Hana562 ahoj, většinou výsledky genetiky volají, tak držm palce ať je v pořádku ![]()
@Lucii_V
Lucí, děkujeme za krásnou zprávu
. Opatrně a potichu gratuluji a jen tak dál 🍀 🙏🏼 ❤️.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.