Já chci za babičkou!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13119
6.9.11 22:35

klíííííd - až budeš mít děti dvě, budeš ráda, když půjdou za babičkou a ty budeš mít trochu klidu. Bydlíme s babičkou a naše děti to dovedly k tomu, že přes týden jsou normálně doma a v pátek večer se stěhují dolů k babičce na spaní, ráno v sobotu dorazí okolo poledne a pak lítají mezi námi dvěma a večer zase odplují k babičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
6.9.11 22:35

Hlásím se do klubu :pocitac: ikdyž si tak trochu myslím nebo spíš doufám, že tam chodí z jiného důvodu než přemíra lásky k babičce. Ale kdyby bylo po jejím tak je u tchýně celý den! Když chci, aby šla domů tak řev a samozřejmě já jsem v ten moment ta nejzlejší. Už cestou ze školky prosí jestli může jít za babičkou. Pomůže jedině vymyslet nějakou zajímavou aktivitu, ale to v tvém případě teď nejde.
Jinak ti přeju aby se to s příchodem miminka zlepšilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.9.11 22:41
papavlinka33 píše:
Vis co napada mne ze az budes v porodnici, nechat dcerku tech par dni v kuse jen u babicky, domluvit se s manzelem at ji nebere domu, at tam proste stravi tech par dni vkuse. Uvidis ze babicka po par dnes s deckem u zadku 24 hodin denne taky uz ztrati nervy a nebude tak prijemna jak ji dcerka zna, a male se urcite zacne styskat po mamince a tatinkovi. Jeste pak bude rada ze muze byt s tebou a nemusi k babicce. Ono rozmazlovani vnoucta( nekdy i naschval) je jedna vec, ale mit ho v duchodovym veku na krku par dnu v kuse? to uz chce fyzicku a pevne nervy.

No a já se právě bojím tohle udělat,aby to tam nevzala za svůj nový domov a domů už se nechtěla vrátit už vůbec…? to by mě asi zabilo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
6.9.11 22:45
Enoulik píše:
Hlásím se do klubu :pocitac: ikdyž si tak trochu myslím nebo spíš doufám, že tam chodí z jiného důvodu než přemíra lásky k babičce. Ale kdyby bylo po jejím tak je u tchýně celý den! Když chci, aby šla domů tak řev a samozřejmě já jsem v ten moment ta nejzlejší. Už cestou ze školky prosí jestli může jít za babičkou. Pomůže jedině vymyslet nějakou zajímavou aktivitu, ale to v tvém případě teď nejde.
Jinak ti přeju aby se to s příchodem miminka zlepšilo :palec:

Aspoň vím, že to není jen u nás,to mě trochu uklidní..
Děkuju :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
6.9.11 22:47

Mně to dělá u vlastní mámy a taky mi to vadí :wink: Byldí s námi v baráku a idí se též denně x krát. Přesto když jdem na chodbu či na zahradu musí bábu vidět a atd :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fellix
6.9.11 22:55

U nás je to podobné.. taky chodí dolů za babičkou, babička se mu holt věnuje a splní mu, co mu na očích vidí. Je v důchodu, tak má čas. Ze začátku jsem to řešila, teď jsem ráda, že k ní jde a člověk si aspoň oddechne. Když jsem ale přišla z porodnice, tak k ní nechtěl a držel se mě jako klíště a měl strach, že mu někam uteču. Teď už se to vrátilo do normálu. U nás taky pomáhá vymyslet nějakou zajímavější aktivitu.

A tak nějak si myslím, že to časem přejde. Já bydlela taky s babičkou v baráku a s věkem mě to přešlo. Neboj, jsi pro ní důležitá, uvidíš, až budeš v porodnicic, jak jí bude smutno. :palec:

• Citovat
  • Upravit
2458
6.9.11 23:02
monamina píše:
papavlinka33 píše:
Vis co napada mne ze az budes v porodnici, nechat dcerku tech par dni v kuse jen u babicky, domluvit se s manzelem at ji nebere domu, at tam proste stravi tech par dni vkuse. Uvidis ze babicka po par dnes s deckem u zadku 24 hodin denne taky uz ztrati nervy a nebude tak prijemna jak ji dcerka zna, a male se urcite zacne styskat po mamince a tatinkovi. Jeste pak bude rada ze muze byt s tebou a nemusi k babicce. Ono rozmazlovani vnoucta( nekdy i naschval) je jedna vec, ale mit ho v duchodovym veku na krku par dnu v kuse? to uz chce fyzicku a pevne nervy.
No a já se právě bojím tohle udělat,aby to tam nevzala za svůj nový domov a domů už se nechtěla vrátit už vůbec…? to by mě asi zabilo.. :nevim:

ja bych se toho nebala, babi to dlouho davat nebude zacne byt protivna a dcerka pochopi ze maminka je nej. Vsak uvidis treba se zamiluje do surozence a nebues ji moct dostat z domu. Drzim palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
7.9.11 02:08

Ahojky!
Tak náš malej (je mu rok) je lautr to samý, už to trvá taky nějakej ten pátek. Jen vstane, chce za „bibi“ nebo „dede“. Bydlíme s mými rodiči v baráku, oni v patře, my v přízemí. Zatím to neřeším, nějak mě to nebolí, vím, že je tam rád a hlavně - já s bráchou jsme byli u babičky s dědou nakufrovaní pořád, a nejen my, i děti od taťkovo sestry, takže to má prcek asi „v genech“ :mrgreen: .
Ale dokážu si představit, jak se asi zakladatelka cítí a že ji to bolí u srdíčka. Neboj, určitě to není tak, že by malá měla babičku radši. Zkus si vzpomenout na sebe a svou babičku…
Jestli se tahle situace změní s příchodem mimi, tak to si nejsem tak docela jistá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
7.9.11 07:28

no holky já se tohohle bojím do budoucna :think: zatím je prcek malej, ale tchýně už teď pořád o něm mluví jako „moje láska“ a když ho něco trápí, pláče, tak mi ho bere, chce ho chovat, že u ní mu je nejlíp :pocitac: sotva kníkne, hned k němu letí a tahá ho. :pocitac: bojím se aby z něj neudělala rozmazlenýho fakánka :nevim: to, že soupeří o přízeň malého s mojí mamčou je smutný, ale smutnější je, že se chce rovnat se mnou. Ona je taky ten typ, co mu bude věčně stát za zadkem a ťu ťu ňu ňu. Moje mamča neudělá nic, co si nepřeju, ale tchýně si myslí, že jsem ho snad porodila jí :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
7.9.11 08:14

Hlasím se do klubu babánků tak aspoň teď už ze srandy s manželem řikame malé. Taky bydlíme v jendom baráku s babi a Veru je z ní uplně hotová. Dřív jsem to řešila i oplakala, ale teď je to v poho já jsem přeci její máma :-) kdo je víc :-)Když jsme doma tak ví , že tu tá babi někde je ,a le jinak když jsme pryč třeba na dovče nebo tak tak si an ni ani nevzpomene. čekám, že až začne mluvit tak to bude ještě horší , když jí něco zakážu tak mi bude zdrahat za babi atd… Jde jen o to jaké mantinely si s babi domluvíš. Já se s maminou domluvila co si přeji a co si nepřeji a ona to respektuje a jak řikám , teď už to v pohodě.

Ono možná i to, že jsi v devatém měsici a hormony dělají své , třeba za pár dní ( týdnů) to tak černě neuvidíš. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.9.11 08:25

páji - tak tam bych si to sakra pohlídala, aby z něj toho rozmazlenýho fakana neudělala :wink: jinak neboj, až začne lumpačit, tak jí to přejde a ráda Ti ho vrátí, aspon u nás to tak bylo, jak Jiřík začal zlobit, už ho tak děsně ráda neměla :-? :lol:

já si svoje tchánovce taky hlídám, jelikož švagra rozcapili takovym způsobem, že dodneška se bez nich neuprdne :lol:, mýho muže od stejného osudu zachránila vojenská škola 200 km od domova a vojna - no a já se zařekla, že nedopustim, aby totéž provedli s mýma dětma :cert: …zatim to vypadá, že svou pozornost věnují více na švagrovu malou, takže rozcapení čeká jí :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6918
7.9.11 08:56

Ono taky asi holky hodně záleží na přístupu té babičky. Tchýni pokud bych něco vytkla co se týče mojí Terezky, aby jí tohle nedávala nebo něco jiného, tak se urazí a je schopná za ní klidně 3 týdny nepřijít. S mojí mamčou je to jiné, když jí řeknu co si nepřeju, snaží se to respektovat. Dneska je malá poprvé ve školce, tak si tak na jednu stranu říkám, že třeba už nebude tolik babičkovská :oops:. Jsem samozřejmě ráda, že se mají navzájem rády, jen to někdy mrzí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
7.9.11 09:04

Kaci - no právě, vše je jenom o tom se umět domluvit, bohužel někdy s některýma lidma to moc nejde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
7.9.11 09:08

Taky se hlásím do klubu. Už jsem se bála, že to je jenom náš problém. Bydlíme s mýma rodičema. Taky jsem to hodně řešila a mrzelo mě to, ale teď když máme malé miminko, tak jsem někdy fakt ráda. Navíc my už snad to nejhorší období, kdy malá od babi odcházela jedině s řevem, máme za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
7.9.11 09:12
hašlerka píše:
Taky se hlásím do klubu. Už jsem se bála, že to je jenom náš problém. Bydlíme s mýma rodičema. Taky jsem to hodně řešila a mrzelo mě to, ale teď když máme malé miminko, tak jsem někdy fakt ráda. Navíc my už snad to nejhorší období, kdy malá od babi odcházela jedině s řevem, máme za sebou.

:-) a kolik je malé,že už řvaní od babičky máte za sebou? já fakt už dlouho čekám,kdy to pochopí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí