Jak často máte sex? Může se manželovi omrzet?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2616
24.4.12 15:05

Ahojky, spíš by mě zajímalo, proč se ti malý budí co hodinu? To chce mlíčko nebo jen houpat, hrát si? Co kdyby ho uspal manžel? Jinak já mám 18ti měsíční dcerku a sex s mužem tak dvakrát až třikrát týdně, někdy se ale zadaří, že není i 14 dní, ale to neprospívá ani jednomu z nás :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 15:08

Důležitý je,aby partner nebyl kvůli tomu naštvaný a chápal to.U nás je to tak ani nevím :lol: ..rači to nepočítám :lol: …Malá má půl roku a spinká hezky,ale unava je i tak a muže mám často pryč.Ale někdy to je i dva dny po sobě a zas musím říct,že si to více užijem.Kecnu od boku že jednou za 14 dní?Jak kdy no :) .A co si udělat večer bez mimíska?Neměl by kdo pohlídat?U nás to tak funguje skvěle a je dopředu jasný,že bude divoká noc a nebojím se,že malá bude chtít papat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 15:15

A nemusíš se ptát anonymně,i když mě osobně to nevadí,ale nemáš se za co stydět :hug: .Já doufám,že si vrznem o víkendu,má být hezky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
24.4.12 15:24

Máme dvě děti - 2 roky a 5 měsíců a poslední dobou se hádáme jen kvůli sexu :D Já bych chtěla víc, přítel by chtěl víc, ale nějak se ne a ne sejít. Někdy se sejdem, že třeba 3× za víkend, ale převážně 1× týdně a já jsem z toho na palici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
24.4.12 15:27

Nedavno jsem tady četla nějaký dotaz, že snad jestli sex 2 x týdně je málo :mrgreen: ..nebo tak nějak,už nevím přesně ;) To mě pobavilo :mrgreen:
Naše dítko bude mít za měsíc 2 roky, je brutálně akční, v noci se budí pořád /teď už míň,tak 2×/, muž je v práci 6-7 dní v týdnu ,do večera, já jsem každý den vyšťavená,jak kdybych skládala 80 metráků uhlí někam na půdu do 10 patra :mrgreen: …mám jěště psát,jak často sexujeme? :mrgreen:
No, tak 2 -3 x za měsíc je to zázrak :roll: Chutě jsou velké,ale když konečně naše dcerenky spí,tak odpadneme jako Shrek s Fionou…„A co teď??“ :mrgreen:
Ideální by to bylo přes den…čož je momentálně nemožné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 15:35

Hm, tak já mám 8 týdnů od porodu a ještě jsme spolu nespali :oops:
Takže radši anonymně… :oops:

• Citovat
  • Upravit
20807
24.4.12 15:40

My jsme se po porodu opět vrátili k osvědčenému modelu ob den… praktikovali jsme to při snažení se o mimi, v těhotenství až do porodu, tak proč to po porodu měnit, že jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.4.12 15:44

Pokud to chápe partner tak to neřeš ;) já bych chuť taky měla, ale po celým dni jsem večer tak unavená, že padnu a do 5 minut jsem tuhá (to si většinou manžel ani od počítače nestihne všimnout, že už ležím vedle něj :lol: ). U nás je to jak na horské dráze, týden denně a pak zas třeba měsíc nic ;)

Jo a Anonymní 2 - po prvním porodu jsme spolu nespali 9 měsíců, prostě mi to nešlo, bolelo, neměla jsem ani chuť atd. Takže 8 týdnů je ještě dost v klidu ;)

Kl.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.4.12 16:10
@Anonymní píše:
Takže radši anonymně… :oops:

já mám sedm měsíců od porodu a nic.

• Citovat
  • Upravit
24379
24.4.12 16:48
@Anonymní píše:
Takže radši anonymně… :oops:

8 týdnů od porodu je správně dva týdny bez sexu :mrgreen: …v 6-ti nedělí by se mělo ještě vydržet.Ne každá potřebuje takovou dobu,některá i delší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 16:51

Holky proč vás je tolik anonymně 8o ?Já nechápu za co se stydíte?Tohle je podle mě běžná věc,která k mateřství patří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.4.12 17:03
@wildcherry píše:
8 týdnů od porodu je správně dva týdny bez sexu :mrgreen: …v 6-ti nedělí by se mělo ještě vydržet.Ne každá potřebuje takovou dobu,některá i delší. :)

Ok, tak teda kašlu na anonymitu. Zdá se mi, že jsem úplně neschopná, protože všude čtu a poslouchám, jak mnozí to šestinedělí ani nedodrželi a já… ještě 8 týdnů po nic, no :oops: Přitom stehy už mám zahojený, ale… Mám z toho strach, no. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
24.4.12 17:12
@Suzume píše:
Ok, tak teda kašlu na anonymitu. Zdá se mi, že jsem úplně neschopná, protože všude čtu a poslouchám, jak mnozí to šestinedělí ani nedodrželi a já… ještě 8 týdnů po nic, no :oops: Přitom stehy už mám zahojený, ale… Mám z toho strach, no. :,(

nestresuj seeee!!!já byla po CS a bála se taky hodně.a náš první ,,sex,, byl když malá měla necelý dva měsíce.A co,intimnosti kolem jsou i bez divokých nocí:-).Tělo se musí zahoji i duševně po porodu.Udělejte si na to příjemný večer,sami, a tvůj přítel/manžílek bude muset být hodně opatrný a nespichat :) ,dovolíš mu to,co tě nebude bolet :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
24.4.12 17:19

@wildcherry manžel je chápavý, má se mnou trpělivost. Vynahrazuju mu to jinak ;) , ale vím, že už by chtěl normální sex…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
24.4.12 17:21

Především je potřeba odstranit (pokusit se odstraňovat) příčinu těch problémů - únavy apod., jestli budeš jen nějak „hasit“ následky, tak to není dobře. I za cenu, že se 2× týdně půjdeš prospat jinam (k rodičům) apod. Spousta žen si v tomhle období myslí, že ze sebe musí dát dítěti všechno - 100% sebe času a energie. A to je největší chyba - jak pro dítě, tak i pro vzah. Spoustu žen na to doplatilo a doplatí. (a nedají si říct a nedají :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí